Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 312
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 945
  • Варна

Коя книга чете Ивана, че корицата поразително прилича на една, която оня ден си поръчах? Моята е "Уважавай себе си" на Патриша Спарадо.

Тъй като на 3 март забравих да честитя празника на Съединението, сега да ви честитя празника на бащата! Да сте живи и здрави!

Ели е качила клип с рецепти. Отивам да го видя.

# 946
О, Дево от Гуадалупе, Ивана наистина ли е по бански във ваната?!

Ивана си взима плажната чанта с нея като си взима вана Mask

# 947
Ели е качила ново видео. За мен тя е най-добра в обработката и представянето на видеата си. Изглеждат много уютни и за мен са най - интересни. Бих се радвала ако са по дълги и прави нещо от рода на седмичен влог с включени модни съвети, рецепти и т.н.

# 948
Честит празник, съфорумки! Пожелавам ви да сте много, много здрави, щастливи и обичани - вие и всички важни за вас жени! Heart

Още не съм гледала новия влог на Ивана, но от тъмбнейла ми правят впечатление няколко неща - имам чувството, че всяка седмица пита дали да се подстриже още, което започва да ми става странно. Чета и нещо за тайни проекти - ако си мислят, че задържат внимание по този начин, всъщност става точно обратното. Много ми е смешно как все работят по нещо "тайно и уникално вълнуващо", сякаш ще създават нова форма на живот, и след 3 месеца покажат въпросното нещо. Друг въпрос, че в повечето случаи не е нещо особено.

Ще наваксвам постепенно с нея, Ели, Боряна, Шей Уитни, Галя и Живот със Синдром на Даун

На Капитонова видеото за вируса не мисля да го гледам и смятам, че всяка жаба трябва да си знае гьола. Хубаво е да се придържа към нейните си теми. Иначе от начина, по който представи връзката си, не мисля, че не показва приятеля си, защото е лично, по-скоро той не иска или заради нещо друго. Което няма значение, решението си е нейно, естествено.

# 949
Включвам се и аз да изкажа мнието си относно БГ влогърите. Понеже темата е за най-дразнещ влогър започвам с глас за Гергана Димитрова. В началото, когато откривах БГ Youtube-а, нейният канал беше един от първите, който гледах. Не мога да кажа, че ме е инфлуенсала да си купя нещо, но покрай нея открих марката Lush, която много харесвам. Други блогъри, които не гледам са Алекс и Дани Петканови. Много са готини и забавни, понякога просташки забавни, но след като направиха инстаграм на детето си, още преди да се роди много ме отблъснаха. Галя Симеонова я гледах съвсем в началото, когато започна да прави видеа. Харесвах съдържанието, защото правеше любимите ми, макар и банални клипове - любимци и козметично кошче. Сега вече показва в канала си единствено с колко много пари разполага. Полина я харесвам, позлвам даже серията и за коса, но последните видеа не ме вълнуват като теми. Пепе също я следях преди, Филип наистина ми беше забавен, но напоследък е пълна трагадия. А най любимите ми БГ влогъри в момента са - Dessytalks - много естествена и умна жена, Боряна Стефанова, Антоанет Попова, Наум и Теа, Даяна Христова - защото прави онези банални клипове, които споменах по нагоре, Denny S - прави невероятни грим визии, Ивана Александрова, Йоанна Иванова, Хилял - скоро се завърна към влогърстовото, прави съвсем basic влогове, но ми е много приятна за гледане, Makeupbuthow, Поли Недкова - харесва ми страстта, с която говори за всичко свързано с киното и филмовото изкуство, Надя Сивкова. Мариета от Мърфейшън и Нина Василевич - също прави дълги и ненатоварващи влогове. За Радост Тодорова съм със смесено мнение. И един въпрос ми се върти в момемта: Блогърството задължително ли трябва да е обвързано с инфлуенсърството?

# 950
Очевидно не. Повечето титулуващи се инфлуенсъри не поддържат блогове.

# 951
Блогърството и инфлуенсърството (какви странни думи Joy ) донякъде могат и да се припокриват.
Аз ползвам думата "инфлуенсър" за някой, когото не мога да определя но друг начин - имащ само профил в инстаграм например.
Bibons, която е любимата ми бг блогърка, не наричам инфлуенсър, защото тя за мен е с един от най-добрите лайфстайл блогове от нашите мацки. Но тя е завършила журналистика и има опит в печатни издания, така че да я наредя с другите инфлута е малко обидно.

# 952
Ванюшка прочете,че и се смеем на феновете деца и реши и да покаже 2-3 дами в сторитата си.Ей,Ванче,ми не се засягай толкова,де!Нали четеш книжки,за да си над нещата..
Чете книжки, ама ги избира по цвят.

# 953
Аман от манджите на Елица. Едно и също.
Не знам кой я нарочни за много добър готвач. Едни и същи супи и салати, ядки с плодове с гранула.
Сигурно понеже ги плейтва и снима качествено, изглежда добре, но не знам колко е вкусно. Кое по ред е това, какво яде. Едно и също показва. И ако не спомене мъжО си, няма да е тя. 🙄

# 954
  • Варна
Аман от манджите на Елица. Едно и също.
Не знам кой я нарочни за много добър готвач. Едни и същи супи и салати, ядки с плодове с гранула.
Сигурно понеже ги плейтва и снима качествено, изглежда добре, но не знам колко е вкусно. Кое по ред е това, какво яде. Едно и също показва. И ако не спомене мъжО си, няма да е тя. 🙄

Права си, май и откъм рецепти се изчерпа, за съжаление! Все тези мюсли, присъстващи във всичките видеа и салатите! Жалко, а аз отворих с интерес видеото, пък то нищо ново. Харесвам я, но явно има някакви причини нейни си, заради които нищо ново откъм грим, тоалети и рецепти не показва..... Даже под един коментар написа, че поради някакви причини не вижда промяна от ползването на ядковите мляка, освен че не й е подут коремът.

# 955
Да дам и аз моите 5 стотинки,както се казва за Любо. Направи няколко много добри видеа, бива го да влиза в детайли и да разследва. Видеата за Майкъл Джексън, Липовон и разни подобни бяха много хубави, ноооо малко го обръща на искрено и лично. Видеото за А1, окей,интересно беше ама сега си загубил телефона в такси и ще снима видео и за това, who cares? Тик-тоците му даже няма да ги коментирам,че не съм сигурна дали и на първолаците са смешни.

# 956
Здравейте ,съфорумки☀🕊! Честит празник на всяка една от Вас🌺. Отдавна се каня да изразя мнение за влогърките. Преди да почна да ви чета (от януари 2020) имах хубаво мнение за Валери и Ивана,ноооо вече всичко ми се припокрива с вашето мнение. Няма да обръщам вмимание на скучните ,а всъщност на любимкте ми. Може би ,защото не е толкова известна още или просто ,защото ме кефи не видях да споменавате за Mickey Zlatinova, тоест споменавате,но малко. Момичето е готино,забавно,интересно. Не и правя реклама или нещо такова,но определено не препоръчва неща заради колоборации,а от собствена гледна точка. Тя първа ме “светна” за The ordinary и някои от продуктите,които вмомента използвам. Определено обичам да гледам интересни видеа с fresh people в тях,а не като Гергана,Пепе,Полина и Ивана... надявам се и вие да сте като мен,може би Мики и Йоана Петрова са ми най-любими точно ,защото са позитивни все още и не смятат това за задължение,а като хоби.

# 957
Скъпи момичета, бъдете здрави, обичани, уважавани и щастливи🌷❤😘 Честит празник!

Ивана е потресаващо зле...
А толкова красиви кадри би могла да създаде... прилича ми на глупав скеч от 90те години...

# 958
Моето мнение е, че Ивана не трябва да се снима без грим. Вчера леко се изплаших от близките кадри и на няколко пъти отвръщах очи от екрана. И защо си държи устата така смешно нацупена? Зорлем си задълбочава назобиалните бръчки. Няма да коментирам въобще нелепостта да висиш във ваната с чай и книга, такива кадри са адекватни само по филмите.

# 959
Това с банския беше тъпо, спокойно можеше да се покрие с пяна и нищо да не й се вижда - Зоела го е правила, много други - също.
Като цяло с тая маска и с тия китки (никога не съм възприемала тези диадеми освен за бременна фотосесия и Коачела) и с книгата в ръка...тц. Точно във ваната с хартиената книга няма да се потопя, та каквото ще да е. Просто при някои се получава коузи и красиво да хипопотамстват с релаксираща музика, пастелни цветове и вино, нашите изглеждат като лоша реплика на Pinterest.

Общи условия

Активация на акаунт