Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 169
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 215
И аз се надявам да не е. Тя каза ли, че си е правила тест и е бил отрицателен? Защото ако е така, защо се е панирала и казва, че са имали съмнения заради посещенията й в Италия?

# 1 216
Каза само, че се е тествала и всичко било ок. В деня след връщането й от Милано, ако не се лъжа, беше пуснала стори как пътува за София. И като я погнаха потребителите, че пътува вместо да стои вкъщи, написа, че била отишла да се изследва.  Ако беше истина, щеше още в сторито, в което показваше , че пътува да го напише. А не да сложи едно лежерно  "Отново на път" или нещо подобно.

# 1 217
А аз помня, че НЕ се е тествала. Уж обикновени кръвни изследвания пускА само. Сега, защо в София, а не в Пловдив.... 🙄 🤔

# 1 218
Ако Гергана е отишла да се изследва щяха да последват 100 сторита от лаборатории, как й взимат кръв, небрежно "притеснено" селфи пред лекарски кабинет и после да напише че е здрава. Да ама вече всеки знае, че ако нямаш симптоми или не са минали 14-те дни инк. период тестовете са отрицателни дори да е заразена. Как ли пък не е отишла да се тества. Сигурно е ходила по моловете да си избере парцалче , ама такова с трицифрена сума да не вземе да й падне нивото.

# 1 219
Аз пък се абстрахирам от всякакви Гани, Пепи и т.н. и цяла сутрин си гледам Кристин и се заливам от смях.
Най-вече на това видео:

https://www.youtube.com/watch?v=K0W0bInXufM

Даже вече имат и подкаст с Бен и го намирам за много приятен и го гледам/слушам с голям кеф!

# 1 220
Гергана лъже, че се е е изследвала. Тестът не е наличен по желание, а само при специфична симптоматика и ако си бил контактен с болни, освен това върви в комплект с налагане на карантина, докато чакаш резултатите.
Познавам хора, българи, които са вече в карантина, завърнали се от Италия и си я спазват. ББ обяви, че ще се осланят на чувството за отговорност на гражданите, но трябваше веднага да променят закона и неспазващи карантината да търкат наровете поне година, може и повече. Гергуца щеше да влогва от Сливенския сега.
Млад, здрав човек няма нужда да се притеснява за личното си здраве, но може да хвърли вируса на друг, болен, с нисък имунитет и това да е фатално.

# 1 221
Офтопик, вие представяте ли си колко много хора, подобно на Гергана, са си вели дупетата из цялата страна, без да ги бърка, че са били в заразен район....

Иначе Гергана е велик хипохондрик, просто е понастинала. Дано сега се поспре и не сее зарази из града, ако и да са на обикновен грип.

# 1 222
Да ама вече всеки знае, че ако нямаш симптоми или не са минали 14-те дни инк. период тестовете са отрицателни дори да е заразена.

Кой го знае? На миналата страница потребителка гордо си е снимала личното съобщение, в което задава тотално глупав въпрос. Другата обяснява "ако ти се налага да идеш за хляб"... Идея си нямат хората какво дори значи карантина и че не е просто "ограничаване на излизанията". (Да, била съм под карантина.)
Също ми е любопитно колко от пишещите тук биха практикували етично поведение на самоотстраняване, ако карантината е от платения или неплатения отпуск.  

Офтопик, вие представяте ли си колко много хора, подобно на Гергана, са си вели дупетата из цялата страна, без да ги бърка, че са били в заразен район....
Да, точно. Далеч не е само Гергана, просто е лесно да се хвърлят камъни от защитата на анонимността.

Не защитавам Гергана, нямам отношение към нея, въпросът е принципен.

Също - ако някой иска рецепта от приятелка-фармацевт за домашно направен дезифектант, за да не дава по 50 лв за литър, както върви цената в момента, нека ми пише на лично.

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 11:10 от bambinnah

# 1 223
Не се стърпях! И аз писах на Гергана...То бива простотия и лиготия,но тя вече преминава всякакви граници! Срам ме е от такива хора и съм бясна,защото заради такива като нея страдат и невинни!😐

# 1 224
А аз помня, че НЕ се е тествала. Уж обикновени кръвни изследвания пускА само. Сега, защо в София, а не в Пловдив.... 🙄 🤔

Щото лъже. Беше писала изследвания за вируса или нещо такова. После уж кръвни. Оплете се в лъжите си.

# 1 225
Гана си е направила рутинни кръвни,ако е изобщо де.
Българи са се завърнали от Италия,бягайки от "огнището",много италианци,разбирайки(при теч на държ.информация),че ще поставят под карантина и ще ограничат движенията извън Ломбардия са се изнесли,колективна отговорност та дрънка.
Само едно не мога да разбера....Гергуца пак ли проси внимание.Не си спазвала карантина,развила си нкв симптоми и всяваш паника през инстаграм,вменяема ли е?!

# 1 226
Гергана и Пепе са пример колко 'полезни' са инфлуенсърите за обществото ни.

# 1 227
Гана на колко е години е? Новина от преди малко в БНР-Пловдив:

Скрит текст:
Две жени – на 25 години и на 61 години, са приети в Инфекциозна клиника към Университетска болница „Свети Георги“ в Пловдив с леки грипоподобни симптоми.
Те са били преди месец в Италия.
Взети са проби за коронавирус, които са изпратени за изследване във вирусологичната лаборатория в Стара Загора.

# 1 228
Дори не е смешно. Тая Гергана е просто...адски неадекватна.

# 1 229
Гергана и Пепе са пример колко 'полезни' са инфлуенсърите за обществото ни.
Съгласна съм. При тази преобладаващо детска аудитория можеха да дадат един пример на следящите ги деца и тийнейджъри, един път да са полезни с нещо, но очевидно нямат капацитет за което. Гергана не я виня, че беше в Милано, доколкото помня по време на нейното посещение Италия не беше пламнала от вируса, всичко стана 2-3 дни след това - спокойно можеше вместо да обикаля страната да се прибере, да си наложи карантина, да минимизира контактите си и да даде един положителен пример какво се прави в такава ситуация, но не ѝ стигна акъла за това. Антоанета също не спря да обикаля молове и салони в пика на грипа с малко дете - още един лош пример, ако беше един отдаден семеен блогър, спокойно можеше да извлече полза от ситуацията и да направи видео с идеи за игри/забавления на закрито за малки деца, но не, много е важно София да е с нея на маникюр или да се шматка в мола, понеже това ѝ е работата.
Все пак и двете са lifestyle инфлуенсъри или lifestyle значи само брънчове, бумеранги по събития, маникюр и разходка в мола, рекламиране на всевъзможни и несвързани помежду си артикули и услуги, не и начин на живот?

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 11:43 от Crystal Noir

Общи условия

Активация на акаунт