Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 003
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 770
  • Русе
Коментарите под видеото на Вал:
Valerie Yordanova
преди 1 час
Посещавам дерматолог, всичко е по предписание и имам огромно подобрение. Остават няколко месеца от лечението ми.
Смятай, ако това е подобрението, какво е било положението преди него и колко ли месеца остават?! Flushed

Скрит текст:
Деница Б.
преди 3 часа
Валери не искам да те обидя но какви са тези пъпчици по бузите.

Valerie Yordanova
преди 3 часа
Явно не си гледала видеата ми в последните 2 години.. Често разказвам за проблемната си кожа. ☺️

Деница Б.
преди 3 часа
@Valerie Yordanova мерси че ми отговори.

Ariana Grande Family
преди 2 часа
Аз не виждам пъпчици.

Пфу,често разказвала за проблемната си кожа, само снима рутини , спонсорирани, да не говорим,че и онова в което говореше как я е било страх да иде на дерматолог беше спонсорирано от Биодерма.

# 1 771
Грозно може би, но хич не е далече от истината. Вчера и за запасяване с менструални чашки имаше призиви, че щели да свършат превръзките и тампоните. Та, онази, приседналата на стълбите мадона, всъщност рекламира дефицитни стоки.
А тази залязваща влогърка направи изключително грозно изказване вчера , предвид ситуацията.
Известна с didi's kitchen
Скрит текст:

# 1 772
Покрай вируса Зорница ръси здравни съвети на кг. Чудя се кой най-накрая ще й каже, че само медицински лица и фармацевт имат това право. Ако ще да копира 100 статии за ползи и вреди от даден витамин или добавка. В случая, тя напълно отрича ползите от витамин С и само плямпа за тези от витамини Д.
Направ ми идва да взема една лопата.. 😵

# 1 773
Грозно може би, но хич не е далече от истината.
А тази залязваща влогърка направи изключително грозно изказване вчера , предвид ситуацията.
Скрит текст:
При всяко едно положение е грозно това изказване!

# 1 774
И по-грозни неща съм чела, ама 1000 подскачащи паникьори с 40 бутилки олио и 200 рула тоалетна хартия, трепещи се пред касите на хипермаркети, за мен са със съмнителни интелектуални способности. И не е зле да се попазят малко преди да узреят достатъчно за размножаване.

# 1 775
И тази ли е станала вльогърка?

Аз я знам от снимките на Откраднат живот, кулинарен блог имала. По незнайно какви причини беше участвала с епизодична роля в сериала и от зор да се похвали беше качила снимка на сценария на финалния епизод, уж неволно.

# 1 776
Скрит текст:

Явно още повече ще залезе след това изказване. Как не се замислят преди да говорят, тия уж инфлуенсъри?! Аз ако съм една от "идиотките", следваща канала й - моменталически ще я отследвам.

# 1 777
Valerie Yordanova
преди 1 час
Посещавам дерматолог, всичко е по предписание и имам огромно подобрение. Остават няколко месеца от лечението ми.
Смятай, ако това е подобрението, какво е било положението преди него и колко ли месеца остават?! Flushed

Има хора и с много по-лоша кожа от тази на Валери, въпреки че полагат неимоверни усилия за това тя да се подобри. Валери ходи на дерматолог, спазва си лечението, не знам какво повече се очаква. И влогърите са хора, не са перфектни и това е ок, според мен. Аз съм нямала чак такива проблеми, но дерматолог ми е казвал, че няма проблем да се гримираш, щом махаш грима добре, когато се прибереш. Точно хората с акне се чувстват несигурни заради кожата си и гримът е тяхното спасение, не я упреквам за това, че се гримира, на мен също би ми било неприятно да излизам с пъпки.

А това подстракаване да се пазарува за месеци напред е лично решение, въпреки че Кауфланд точно в Германия вчера обяви, че няма да затвори, каквото и да се случва и винаги ще има стока. Лично решение, но няма нужда да се натрапва и то точно в тази тема.

# 1 778
Аз като знам за една пъпка или червенина как слагам в повече фдт за да я прикрия, не мога да си представя на тази кожа колко пласта фдт се маже и как изглежда това нещо на живо.
Да, на всеки може да се случи, никой не го иска, но може ли да си уж на лечение за този проблем и в същото време ежедневно да се мажеш с 10 слоя фдт?

# 1 779
Valerie Yordanova
преди 1 час

Скрит текст:
Деница Б.
преди 3 часа

Valerie Yordanova
преди 3 часа
Явно не си гледала видеата ми в последните 2 години.. Често разказвам за проблемната си кожа. ☺️

Деница Б.
преди 3 часа

Ariana Grande Family
преди 2 часа
Аз не виждам пъпчици.

Пфу,често разказвала за проблемната си кожа, само снима рутини , спонсорирани, да не говорим,че и онова в което говореше как я е било страх да иде на дерматолог беше спонсорирано от Биодерма.
Лора, тъй като в семейството ми има дерматолози знам, че стандартното лечение е между 6 и 24 месеца. Често изисква и консултация с ендокринолог/имунолог. Прекалено много сме свикнали на филтрите във видеата на инфлуенсърите. В интерес на истината Валери съм я засичала няколко пъти без грим и има подобрение. С грим също съм я виждала и го нанася много умело, защото не си личи, че има толкова голям проблем. Ивана, например, само си подчертава недостатъците и акцентира върху акнето.
Има и други инфлуенсъри, които от години обикалят дерматолозите, например, Бибонс, която е с атопитчна кожа, хиляди алергии, често посещава болници и тн. Полина също се е лекувала с години, на живо си личи
Валери е дразнеща, но уважавам, че говори за проблема си, че се показва без филтри, както и ако я засечете в парка - ще е почти без грим или изцяло без.

# 1 780
  • Русе
Скрит текст:
Valerie Yordanova
преди 1 час

Скрит текст:
Деница Б.
преди 3 часа

Valerie Yordanova
преди 3 часа

Деница Б.
преди 3 часа

Ariana Grande Family
преди 2 часа
Аз не виждам пъпчици.

Лора, тъй като в семейството ми има дерматолози знам, че стандартното лечение е между 6 и 24 месеца. Често изисква и консултация с ендокринолог/имунолог. Прекалено много сме свикнали на филтрите във видеата на инфлуенсърите. В интерес на истината Валери съм я засичала няколко пъти без грим и има подобрение. С грим също съм я виждала и го нанася много умело, защото не си личи, че има толкова голям проблем. Ивана, например, само си подчертава недостатъците и акцентира върху акнето.
Има и други инфлуенсъри, които от години обикалят дерматолозите, например, Бибонс, която е с атопитчна кожа, хиляди алергии, често посещава болници и тн. Полина също се е лекувала с години, на живо си личи
Валери е дразнеща, но уважавам, че говори за проблема си, че се показва без филтри, както и ако я засечете в парка - ще е почти без грим или изцяло без.
Почитания,че в семейството си имате такива специалисти и то повече от един. Спонсорираното видео на Валерие за Биодерма, където засегна темата за акнето е от преди 1 година. За разлика от нея Норабел има няколко много по - полезни видеа на темата, които пак са спонсорирани, но от друг бранд Биотрейд, която за  по-малко от 6м имаше страхотно подобрение (при много по-влошена кожа), като показа снимки , без да се крие. Освен това и не се маца толкова/ шпаклова, колкото Валерие. Аз се дразня на последната и на Ивана,че масово използват какво ли не, пр пратки, тонове продукти и гримове , филтри , а видно,е че Вал се срамува от кожата си, за да се опитва дори и в това видео да я прикрие.  Ако някой се показва почти нормално без филтри и пр. е Норабел, но от Валерие и Ивана определено не бих взела съвет от техните спонсорирани , сезонни , цикълни и пр рутини.

# 1 781
Лора, чудесно, че даваш пример с Норабел - още една празноглавка, която говори подвеждащи неща, отново спонсорирана от поредния бранд. какво очакваш - с магическа пръчка да им се оправи кожата за норматив от време ли? хайде щом Норабел се е оправила за 6м да оплюем тези, които не са, както ти направи в горните коментари
Смятай, ако това е подобрението, какво е било положението преди него и колко ли месеца остават?!

Според мен си в грешка да очакваш адекватно съдържание по темата проблемна кожа от който и да е инфлуенсър. Всеки случай и лечение са супер индивидуални и според мен е крайно време всякакви Зорници и Нори да спрат да раздават наляво надясно съвети за здравето. Това, че имаш симпатии към Нора не означава, че няма редица грешни неща във видеото й, както й, че Биотрейд (които са й платили) са универсално решение за проблема. Също така от чия позиция определяш, че на Нора й е бил по-тежък случая? Валери има и хормонални проблеми, напълняването й не е случайно и обикновенно в такъв случай се работи с още 2 вида лекари, за да има адекватно лечение.
Остави Валери и Нора да си говорят за гримове, не очаквай от тях адекватни съвети на тема кожа.

# 1 782
Нора с цигарките за отслабване ли? Или бъркам пак неизвестната,много се нароиха 😂

# 1 783
Лора, чудесно, че даваш пример с Норабел - още една празноглавка, която говори подвеждащи неща, отново спонсорирана от поредния бранд. какво очакваш - с магическа пръчка да им се оправи кожата за норматив от време ли? хайде щом Норабел се е оправила за 6м да оплюем тези, които не са, както ти направи в горните коментари
Смятай, ако това е подобрението, какво е било положението преди него и колко ли месеца остават?!

Според мен си в грешка да очакваш адекватно съдържание по темата проблемна кожа от който и да е инфлуенсър. Всеки случай и лечение са супер индивидуални и според мен е крайно време всякакви Зорници и Нори да спрат да раздават наляво надясно съвети за здравето. Това, че имаш симпатии към Нора не означава, че няма редица грешни неща във видеото й, както й, че Биотрейд (които са й платили) са универсално решение за проблема. Също така от чия позиция определяш, че на Нора й е бил по-тежък случая? Валери има и хормонални проблеми, напълняването й не е случайно и обикновенно в такъв случай се работи с още 2 вида лекари, за да има адекватно лечение.
Остави Валери и Нора да си говорят за гримове, не очаквай от тях адекватни съвети на тема кожа.

Абсолютно! 🤗 Що за глупост е да се сравнява здравословното състояние на две различни жени и периода за възстанояването им.

За разлика от Ивана, Валери изполва само качествени марки гримове, които имат и благоприятно влияние върху кожата.

# 1 784

Пак чупи тъпометъра, щастлива била. Всички нормални хора се притесняваме за последиците, на никой не му е добре в тази ситуация, само Валери се радва, било и като Коледа. Боже... дай ми търпение..

Общи условия

Активация на акаунт