Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 043
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 445
Пускайте ХК,че знаменитости ще гостуват тази вечер.Предстои нещо невиждано и нечувано до този момент.Ако не сте виждали до сега холивудски звезди ,сега е момента.Не пропускайте тази възможност.А утре ще има и влогчета, поне на две от тях от това грандиозно,вълнуващо,запомнящо и епично преживяване.

# 2 446
Явно тревата на Йоко-то е с краткосрочно действие, бързо се е осъзнала и го е изтрила/направила частен видеоклип.

Иначе, и аз щях да ви питам да не са на една и съща трева с Джой, същото блещене на очи, същата агресивност....даже бях заложила, че са на посевното секирче на шеф Петров /ако сте в онази група, you know what I mean/.

Полинче, блин, най-много обичам да чета за това какви сме ние българките от украински парашутистки като теб -

Скрит текст:

Дарлинг, миличка, със същата лекота, с която ти раздаваш мнения - и аз мога да ти дам нелицеприятно мнение за една голяма част от украинките в България. Все още ли го искаш, блин?

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 21:24 от Yogurina

# 2 447
Дами  Златена ме блокира, защото и писах под видеото. Баси тъпачката :Ди е махнала видето

# 2 448
Дразни ме, че Елица никога не запазва лайфовете си... Кой има време да я слуша с часове на живо...нарочно го прави, но не схващам идеята й.

# 2 449
Седя и гледам "величията" в хелс кичън и междувременно съм си направила шкембе чорбата от видеото на Лямова и плача, че не ям миди Сен Жак и не седя в компанията на ТОООП ИНФЛУЕНСЪРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!
😭😭🤭🤭🤭

# 2 450
Също ми е много интересно, Живова само този чоропогащник ли има?

# 2 451
Аз пък искам да знам - някоя от вас дали знае къде се мести леля Коци? Как ще преживея липсата й в любимия ни Лидъл - не знам...

# 2 452
Много ме дразнят тези дами с изказването, че това, което харесват в България били късите разстояния и изгодния, да се чете евтин, живот.
Аз никога! не съм казала и дума за това, че били украинки или рускини, камо ли, че най-хубавото у тях е външният вид, а иначе са използвачки, нагаждачки и шафрантии - все качества, които често им се приписват... като вкусната българска храна, с която е популярна България сред много чужденци. И аз съм чужденка в държавата, където живея, и винаги ми е много болно и грозно, когато някой съди за друг по националността му, включителни и подобни коментари тук, заради което винаги ги подминавам. Въпросните обаче ръсят клишета едно след друго, така че все повече ми идва да се съглася с определенията, които им се дават. Ако смятам, че някъде хората са некъдърни, пасивни или само се оправдават, как ли пък ще остана да живея там заради кратките разстояния. Писна ми от тая престорена интелигентност точно от Полина и Радост последните дни. Уж много са различни, над нещата и далеко от клишета, а то точно обратното.

# 2 453
Веднъж онлЯйн, завинаги онлЯйн.

видеото на Йоана с децата:
https://we.tl/t-JwBv1Jc8do

# 2 454
Веднъж онлЯйн, завинаги онлЯйн.

видеото на Йоана с децата:
https://we.tl/t-JwBv1Jc8do

Божичко мили, тая жена е за психиатър... Спешно.

# 2 455
Излезе ми известие за видео на Златена Енчева за коронавирус.. Е, тя не беше активна 2месеца, но да не изпусне вълната, не съм го гледала, не искам да се облъчвам с информация от всевъзможни госпожи. Трябва да разберат, че не от всяка новина може да извлечат дивиденти още повече, когато е такова положението. Всяка жаба да си знае гьола.
Може да го е тествала. Тя нали винаги тества неща. Макар че на мен ми е почти разтоварваща.
😲
Йоко при психиатъра все още няма опашки...Отивай да си първа.

Как да сме се справили с досадните си деца по време на карантината :
Повика децата и ги пита искат ли да им даде пари.. подхвърли им банкнота и те взеха да се карат и борят за нея.
После пък сложи една чиния с остатъци от торта и те взеха да се карат за нея..
Момчето я изпусна и тя ги заключи за 2 месеца в стаята...
...#останивпсиходиспансера
Явно тревата на Йоко-то е с краткосрочно действие, бързо се е осъзнала и го е изтрила/направила частен видеоклип.

Иначе, и аз щях да ви питам да не са на една и съща трева с Джой, същото блещене на очи, същата агресивност....даже бях заложила, че са на посевното секирче на шеф Петров /ако сте в онази група, you know what I mean/.

Полинче, блин, най-много обичам да чета за това какви сме ние българките от украински парашутистки като теб -

Скрит текст:

Дарлинг, миличка, със същата лекота, с която ти раздаваш мнения - и аз мога да ти дам нелицеприятно мнение за една голяма част от украинките в България. Все още ли го искаш, блин?
Ако нямаше тоя гръб, миличка, за който питаш другите как са си запазили интимния живот след раждането, дали щеше ли да можеш да ги ръсиш тия тъпотии? Я си взимай семейството и отивайте в Китай и хич не се бавете, че като за България, си твърде превзета фукла.

"ЕГзотичното място" ми отговори за образованието на хулиганката - 4 клас с усилие. На тази Йоно, Йоко...мъжЪ й с какво се занимава?

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 22:14 от Breedlove

# 2 456
Ама какво точно ви обижда? Че казва, че в България е изгодно да се живее сравнено с Европа? Grinning Че лъжа ли е?
Освен това какво по-нормално от това да имаш мнение за манталитета в държава, в която живееш от над 10 години?

Като тираджиите и гастарбайтерите говорят какви били хората из Европа, не им правим проблем и не ги режем по маси да спрат да си отварят устите за неща, които не разбират, обаче е проблем, че някой, който всъщност живее в Х държава, има мнение за нея и за обитателите й? Колко съфорумки живеят в чужбина, никой не ги е рязал така за изразяване на мнение... Къде е проблемът - че става въпрос за България ли (криворазбран патриотизъм = его), че няма право да изразява мнение ли или в самото мнение? (абсолютно същото е казвано от различни специалисти - това за склонността на българина да търси месията, тоест да изнася отговорността извън себе си)

Наистина ми се губи къде е проблемът тук. Аз след 5 години в чужбина съм пълна с мнения за тамошните жители, никой не е и помислил да ми отнеме правото на такива Thinking Нали, сори, ако на някого не му харесват, ама това въобще не значи, че нямам право да си ги имам Grinning

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 22:23 от bambinnah

# 2 457
Какво ли ни обижда...украинка се отказва от гражданството си, за да получи българско такова, защото...обича късите разстояния и евтиния живот тук. Каква изненада! И аз се опитах да не подхождам с предразсъдък към нея, ама е типична представителка. Скитка да има!
Айде честито Съединение, забравих!

# 2 458
Ама какво точно ви обижда? Че казва, че в България е изгодно да се живее сравнено с Европа? Grinning Че лъжа ли е?
Освен това какво по-нормално от това да имаш мнение за манталитета в държава, в която живееш от над 10 години?

Конкретно Аполинария и да се на@@@ не може да ме обиди с нищо. Тя е поредното пластмасово празно отвътре същество, на което много му знае устата, ма не може да запомни 1 дата, важна за "държавата, в която живее от ПОВЕЧЕ от 10години". По- нормално не е като да няма - например да не си такова надменно ....и да се обясняваш 3 реда за лоши и добри практики, за собствена пасивност и всички тези високопарни слова, при все, че тя самата абсолюто нищо не е постигнала без подкрепата на редица хора около нея. Много бързо забрави когато блога й имаше 1000 четения и работеше като секретарка и взе да назидава за пасивност. Пеняви се за активност, ама иска да живее изгодно в Европа. Като е толкова активна що ще тук?! Нали активността ще я осигури където и да е? Що не оправи зъба, очите, не замина да е пример някъде другаде до сега? Очевидно е кога и как й идват житейските и визуални ъпдейти. Случаеност? Не мисла.
Имам два вАпроса:
Скрит текст:
Дали ако я питам какво е нарисувано в ляво ще може да ми отговори?
Тя дали е подкрепила SOS или само се е впечатлила?

# 2 459
Отдавна не съм писала и дано не се повтарям, но къде, ако не при вас мога да споделя възмущението си от перфектната майка и всеобща любимка?!

Извинявам се, че не мога да скрия снимката!
Това реклама ли трябва да е или?
Във видеата й, скоро не съм я гледала, показва такава майчина всеотдайност!
Много неща ми идва да напиша за лицемерието и лъжата на влого/Инстаграм “светиците”, но ще се въздържа.

Общи условия

Активация на акаунт