Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 741
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 730

Айде яж пак като разпрана Wink

# 2 731
Понеже Гана тъпото не била единствената, която не спазва карантина и е неграмотна-всичко е точно, а 🤣
Абе ако тия, които не са единствени, ви заразят вас, дали така ларж ще сме с оправданията се чудя..
Може и скучна да е книгата и да не й се чете, не е задължително.
Колкото до Йокото или каквато е там, със сигурност не й дреме за мнението на майките, затова цял клип, и то доста шизофреничен, посвети на тях. Помня как с русата Йоана се обясняваха преди месеци, как хората не разбирали същността им, а коментирали на килограм. ВзЕми таа същност, бате *средняците*🤣

# 2 732
Кои е това видео на Йокото за майките? Търсих,но не го видях.

# 2 733
Евгения не ми изглежда рязко отслабнала.. Пухккавка си е . Какво релано си е правила?

# 2 734

Айде яж пак като разпрана Wink

Какво провокира подобен коментар?

Лина, доколкото помня, е от село около Русе.

# 2 735
Гледайте последният влог на Romee Strijd ... Тя също беше в Милано, за седмицата на модата..Но гледайте влога, за да разберете какво е нейното мислене и колко отговорно е подходила, след като се е прибрала в Холандия..Гергана, ако четеш тука и ти го изгледай..Да видиш, адекватните хора как разсъждават, а не пускат лицемерни клипове със съвети,които ти самата не спази...  : )

# 2 736
Константина защо се определя за журналист? Прегледах й биографията в Уикипедия... Да си водещ на "Топ прически" и "Жените говорят" ли те прави журналист?

Скрит текст:

# 2 737
Каза ти защо ... половинката ѝ е журналист Wink

# 2 738
  • Мюнхен
Момичета, доста сте се оляли според мен с качването на Tsvetifit в профила на темата. Замислете се... Тя отива само с мъжа си там, не се среща с други хора, как това би допринесло за разпространяването на вируса? Никак. И коментарите отдолу меко казано неадекватни - мърла била, хората умирали, пък тя се качвала на Витоша... Малко мислене няма да е излишно.

Държанието й обаче наистина си е просташко, две мнения няма.

В Германия мерките са подобни на тези в БГ, но изрично е разрешено излизането в паркове сам или с хората, които живееш, защото е важно излизането на чист въздух и затварянето само вкъщи се отразява зле психически. В БГ се забраниха парковете основно заради пенсионерите, които се събираха на групички, щото на тях не можеш да им обясниш, че са рискова група и трябва да се пазят...

# 2 739
Нашите инфуенЦерки са мултифункционални, освен Валери, тя е единствено мързел.

# 2 740
Jinnafee, от такова мислене италианците сега си патят. Законът е закон и се спазва. Точка.

# 2 741
Момичета,

Тъй като днес отварям нова страница с рецепти за мусаки в моя рецептурник - черпя ви виртуално.

Скрит текст:

Последната година тук с вас ми беше много забавна, въпреки че се е стигало до дърляне и дърпане на косите и поголовно триене на коментари. Stuck Out Tongue Та, благодаря ви, че внасяте глътка забавление в ежедневието ми и че го разтоварвате.

P.S1Иначе, да не бъда съвсем офтопик - мисля, че Линчето е от село до Лом...Беше го споменала някъде в едно от видеата, когато с Хосе се бяха преместили, за да живеят тук.

P.S2 Не смятам, че публикациите за Цвети са пресилени. В събота имаше снимки от Витоша...имах чувството, че Слави Клашъра пак беше организирал поход.
То и ние искахме да отидем с ММ вчера, но ако всеки правеше така?

# 2 742
За всички дето се чудите какъв журналист е леля Коци - вие не знаете ли, че професиите вече се предават по полов път? 😉

Честит рожден ден, Йо!! Пожелавам ти здраве, щастие, късмет, любов и мнооооого мусака! Продължавай да съскаш както досега 💕💕💕💕

# 2 743
Честит рожден ден, Йоги!
Аз единствено тези дни гледах Попова от нашите. Добре ми подейства, въпреки, че не се интересувам много от гримчета. Дано до лятото нещата се оправят и да има сватба при нея.
Аз също съм на мнение, че бая родни влъогърки ще изкапят и ще им се наложи да бачкат истинска работа.
Мартинчо нали беше в туристическа агенция...не я виждам Валерито как ще е Кралица на ваканциите, скоро време. Давам й време за сън още макс 2 месеца и събуждането й ще е брутално.
Същото се отнася за 99% от тях, които разчитаха на ПР пратки, реклами.
Видяхме ги за две седмици колко могат. Снимат единствено това, което са получили преди ситуацията или някакви изцепки неадекватни.
Това Йоко е мега зле, без извинение. Дори се чудя, че има абонати.

# 2 744
Jinnafee, ако всеки тръгне така да си ходи, какво ще стане? Това си е нарушаване на правилата, а най-тъпото, показване на много хора.

Общи условия

Активация на акаунт