Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 773
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 835
Гледам "Новият папа" и се забавлявам с обощението-  "Искат да са инфлуенсъри, а не знаят как да съчетават цветовете." Grinning Визират Меган М .

# 2 836
Лигльото на Галка пак се изяви... И между другото язък за скъпата козметика, която ползва. Без грим нищо не струва малко й личи, че вече не е първа младост, и лицето и е с белези..

# 2 837
Гледах, по-скоро превъртях новото видео на теа и наум. Много нагъл е станал Шопов, стана ми жал за Теа. Нашият ходи за уреди за фитнес стая. В дни на карантина. Остави жена си сама с детето вместо да и помогне.

# 2 838
  • Англия
Тонката, миличкият, си бил оправил леглото? На 7 и кусур години? Аз ли държа моите деца твърде изкъсо, че не само не ме впечатлява, но чак ми е смешно...и му приготвя закуска, докато той гледа таблет? Честно ли?
И защо, за Бога, се носи с такава плитка на “фонтанелата” ?
Иначе я намирам за ненатоварваща, пускам си я да ми дърдори, докато правя нещо скучно в кухнята.

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 21:20 от ana.ana

# 2 839
https://youtu.be/MgnlbDVuPdg
"Дайте ми предложения каква рутина да снимам!"
" О, чакай, имам си достатъчно интересно съдържание, за да гледате какво ям"

# 2 840
Скрит текст:
Май новото и' видео ще е в отговор, на коментари от темат.Имам такива съмнения... ще разберем след 10 мин.

# 2 841
Май новото и' видео ще е в отговор, на коментари от темат.Имам такива съмнения... ще разберем след 10 мин.

Ще разчитам на сбит преразказ. Joy

# 2 842
Много съм скептична. Звучи ми като поредната лекция тип “сега ще ви светна, понеже вие не можете да се сетите сами”.

# 2 843
Много съм скептична. Звучи ми като поредната лекция тип “сега ще ви светна, понеже вие не можете да се сетите сами”.

То това е цялостното поведение на Полина.

# 2 844
Луиза Григорова и мъж с канал в ЮТ:

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=LxOso6Jwnw0

Колкото тя ми е симпатична и лъчезарна, толкова той е тумрук. 😆

# 2 845
https://youtu.be/MgnlbDVuPdg
"Дайте ми предложения каква рутина да снимам!"
" О, чакай, имам си достатъчно интересно съдържание, за да гледате какво ям"

Ей тва е! Съдържание по идея на фоЛолърите, ама какво съдържание! И как е изпълнено... Абонирах се! 😍

Тия дни наваксвам с Contrapoints аз, рядко смислен канал. Че все са му дълги видеата, като на Ивана, само дето тези хич не стават "просто за фон" и убиване време, всяка минута внимание си струва там.

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 12:37 от tuali

# 2 846
Почти не съм влизала този месец, но случайно влязох днес, та да използвам да честитя рождения ден на Йо! ЧРД, бъди здрава и нека всичките ти мечти се сбъднат възможно най-скоро ❤️

Гледах влога на Елица, но ми беше скучен. Единствено ми стана интересно за канала, който гледа за разследванията. Може ли някой да даде линк?
Милена пак не успях да я догледам, и тя ми е скучна вече.

# 2 847
Леля Йоана е на живо

# 2 848

Пак ли е пияна?

# 2 849
Ох, и тази иска да прави "мотивационни лайф коучинг как да сме щастливи" клипове Close

Общи условия

Активация на акаунт