Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 714
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 120
 Отких този страхотен канал. https://www.youtube.com/channel/UC0AnXj-FmgHRtDcFMd_kFyQ
Знам, че фокуса на темата е към нашите влогъри повече,но най-накая намерих канал за книги и на теми, които съвпадат с моите интереси. Ако има хаесващи класическата литуратуа, Джейн Остин, в частност и историята, погледнето го.

# 3 121
  • Стара Загора
Новото видео на МагиСан ми е много симпатично - Как да запознаем коте и бебе.

Малко ме дразни това, че Рая Атанасова 2-3 дена преди да пусне видео пуска Предстояща премиера.

# 3 122
Е, Бамбина, че коя от нашите е на някаква страшно сериозна работа до 21 часа, носи отговорност за голям екип и си носи работа, която да върши посред нощ? Ако ползваме всички тези критерии, то нашенските инфлуенсърки имат възможност да си бачкат една така лека работа до пет и после да си се отдадат на каналите. Колко пък да са обременени те? Понякога си казват просто, че не им се снима, нямат време и толкова. И това за истинската им работа. Ами, нормално е да звучи скандално (по Ивана) и най-незначимия офисен планктон или както се казва. Мис "работя ютюб" се уморява докато отиде на маникюр и си купи нещо от мола.

# 3 123
Мис Бингли, благодаря за тази препоръка!
bambinnah, дадох за пример Кристин като човек, който балансира успешно две кариери, като определя едната като хоби. Ама това дали има или няма деца, кучета, дали работи държавна работа и колко свободно време има - това са странични фактори. Всеки сам си преценява с колко дини да се нагърби, но като ще правим нещо дайте да го правим като хората, нали така?
И между другото, офтопик, обаче съм почти сигурна, че работата на Кристин е доста сериозна и свързана със срокове, отговорности и допълнителна работа.

И за финал, tuali, да знаеш, че ме инфлуенсна за тези вина.

# 3 124
ахахахах Припадам....Добре, де, Мимозка може да е натурална, но има някои натуралности, които може и да не се показват.

Може ли при монтирането да не види как Милото пикае в отражението и да го остави така?

Скрит текст:

Направо може да го извадят като снимка и да сложат в рамка този така мил семеен момент. Simple Smile)))))

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 14:07 от Yogurina

# 3 125
Sally May, да кажеш после дали си доволна 😁 Аз спрях абонамента само защото напоследък не ми се пие вино така често (бях на абонамента с три бутилки) и почнаха много да се трупат.
Иначе и аз съм ги тагвала, бях много впечатлена от презентацията и личното отношение. Но не съм се и надявала някой да ми дава нещо безплатно 😂😂😂 Но когато ми хареса нещо - споделям.

# 3 126
ахахахах Припадам....Добре, де, Мимозка може да е натурална, но има някои натуралности, които може и да не се показват.

Може ли при монтирането да не види как Милото пикае в отражението и да го остави така?

Скрит текст:
Йогурина, индианското ти име трябва да е Ястребовото око Joy

# 3 127
Хахахахахахахах....Йоооо, уби ме! Опасна си Heart
Точно това имах предвид, че с това постоянно присъствие в социалните мрежи губят всякаква предпазливост.
Може би аз съм прекалено вманиачена и пазя твърде много пространството си, но винаги оглеждам снимките преди качвате - някой забравен сутиен, чорап и особено коварното отражение в слънчевите очила.

# 3 128
хахаахаа.. Страшна наблюдателност, браво! Просто изглежда, че щолена наистина няма вече какво да крие от феновете си хахаа
Кога Валери би показала “мартинките” му в обектива или в отражението!
А новото видео на филяка - какво прави, докато е под карантина при Пепе ли е снимано? Или така ми се стори.. Представих си ги, въпреки че тя сега си е на Рударци де.. 🙄🤦🏻♀😄

# 3 129
Здравейте, дами! Нова съм тук и не успях да изчета всичко, което сте писали за месец март. Ще дам накратко това, което мисля.

Антоанет Пепе - следя я от началото на канала й в Youtube, още когато той беше на английски език, а тя живееше в Дания. Преди ми беше доста по-симпатична, зареждаща и енергична. В момента до голяма степен видеата й ми са скучни, а тя застава пред камерата на сила. Имам питане обаче кой е Ф1? Всички мъже в живота й ли са Филип? Smiley След участието й в "Черешката на тортата" тотално развали доброто мнение, което имах. Написах й всичко това на ЛС в ИГ, но уви получих само seen.

Типичните - гледах видеата им в началото, когато се появи самият сериал, харесвах ги, забавляваха ме, може би и защото бях по-малка. Мисля, че постъпиха доста грозно да си оправят отношенията в Youtube. Не харесвам Фифи, но неговата версия ми се видя по-правдоподобна, предвид и това, че показа доста доказателства, което по никакъв начин не оправдава това, че е сменил името на канала, за да се възползва от 300к последователи.

Полина - има нещо странно в нея, хем ми е симпатична, хем леко ми се вижда скрита лимонка

Елица - харесвам видеата й като тематика и стил на обработката, но леееко ми е неприятна лигавата нотка

Деситалск - една от малкото български ютубърки, които следя с удоволствие, защото има доста мисъл в нея и рационалност

Валерие - не мога да изгледам и едно нейно видео, държи се като момиченце на 15, доста лигава ми е

Галя Симеонова - Галя е една от дамите, които следя с интерес, купувала съм доста от нещата, които тя препоръчва и съм много доволна! Личи се, че е образована и има опит от работата й в ТВ, умее да привлече публиката, да се изрази добре и да я задържи. А Тончето ми е много сладък и добре възпитан.

Ивана - 50/50 харесвам доста от нещата, но същото важи и с обратен знак за другата част...

Антоанет Попова - сладка, лъчезарна, допада ми

Бат Любо - определено ми е сред любимите! Винаги е обективен, проучва нещата, във видеата му има много мисъл и също елемент на забава

Теа и Наум - симпатични, млади, интелигентни хора, но има нещо, което ме дразни в тях, не знам и аз какво точно е, може би самото излъчване. С моя приятелка обсъждахме това и тя ми каза, че Теа има корекция на носа си. В едно тяхно видео тя самата каза, че има корекция на бюста си. Макар да са еднояйчни близначки, според мен има някаква разлика в двете и тя е в полза на Ая. Отскоро профилът й в ИГ не е private и я последвах.

сем. Петканови - лично аз доста ги харесвам и тримата

Зорница - дава доста добри съвети, но ми се струва, че не е наред с главата на моменти....

Останалите, които са споменати в класацията за най-неприятен спрях да гледам след макс 2 видеа от тях....

# 3 130
хахаахаа.. Страшна наблюдателност, браво! Просто изглежда, че щолена наистина няма вече какво да крие от феновете си хахаа
Кога Валери би показала “мартинките” му в обектива или в отражението!
А новото видео на филяка - какво прави, докато е под карантина при Пепе ли е снимано? Или така ми се стори.. Представих си ги, въпреки че тя сега си е на Рударци де.. 🙄🤦🏻♀😄

Да, в Рударци е снимано.

Мима влогАрката кърти 🤣😂😅

# 3 131
Без да съм видяла въпросната снимка на Константина с виното - вариант някой ДРУГ да ѝ е подарил бутилката има ли? 😁
Относно професията "инфлуенсър" - изкарват пари, значи е професионално занимание. А колко пари изкарват и колко работят - те си преценяват дали ги устройва. 👍

# 3 132
Може ли линк към Кристин, която обсъждате последните страници?

Simplynailogical в Ютуб и Инстаграм. Не се приема твърде насериозно, работи си като криминалист и data analyst в канадското правителство и спортува всъщност - вдига доста повече от мен. 😀

Напоследък имат и podcast с приятеля й, интересен е за слушане - simplypodlogical, мисля.

Много благодаря!

# 3 133
ххахахаха тея сладкишчета са много натурални хора....
изпика се и запали цигара... няма да си измие ръцете, няма КВ.... жената снима и качва...
ами това е нивото на всички БГ влогъри с малко изключения Joy
Пепе и Ф2 същата история Joy Joy Joy

# 3 134
Полина не я издържах и ѝ спрях видеото на 3-тата минута. Такова самочувствие, на какво отгоре бе душа? Какъв път си извървяла точно ти? Че и повечето ти колежки..

Общи условия

Активация на акаунт