Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 628
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 150
Влога на Пепе беше много приятен и уютен.

# 3 151
Аха, това бил прословутият коментар за кофата дигитални лайна.
Аз няма да обобщвавам за всички влогърки, както Полина го е направила за цялата бг-мама, но и на голяма част от тях съдържанието и поведението им е равно на "кофа дигитални лайна".
Всъщност тука Полина никой не я беше обсъждал отрицателно или грубо преди тя да реши да лъже и да маже за падналия и имунитет. Поне аз не си спомням.

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 18:23 от Welt

# 3 152
Плакала цяла вечер. Да по плаче и за всичките й защитнички и фенки, които са част от лайната да е ясно. И ти ще ми даваш пример, пффффф, я си заминавай в Украйна да те видя на размириците там на кой ще вириш нос, кифло смотана!

# 3 153
Да,това е. Стара е кореспонденцията,покрай изказването за злите лелки беше. Аз го бях споменала, но не го бях споделяла, защото помислих,че е моментен афект. Но не би. А най-грозното за мен, е че оплювяйки цял форум, плюеш и по хора, които си канил във видеата си.
Как пък една от тези жени, не погледна този ужасен форум.

# 3 154
Много хора нито четат, нито пишат в повече от 1-2 теми, т.е. намирайки някакво инфо тук, е съвсем нормално да обобщават като цяло за форума. А и всички знаем каква е репутацията му масово.

Аз се регистрирах, заради темата с блогърите и влогърите, макар да чета и още 2-3 теми, но рядко.
Истината е, че в началото много се зарадвах, че има място, където може да се обсъжда точно това. Но на моменти коментарите са наистина прекалени - груби са, заядливи са, ненужни са, а безумно става, когато едно нещо се подхване и съвсем безцелно се разнищва по 15 страници. И се оставя впечатление сякаш наистина потребителите тук си нямат по-добри занимания.

Да, знам, че много от вас ще кажат, че е за забавление, че животите са публични.. И все пак, вярвам, че човек вътрешно си има една морална граница, която трябва да знае кога и по какъв начин може да прекрачва.

Не ме разбирайте погрешно. Аз съм от поколението, което израсна с форуми. И съм писала по какви ли не теми. А и от няколко месеца съм тук, чета, коментирам от време на време. Смяла съм се с вас и аз съм посочвала някакви нелепици, може би и аз съм се изказвала не много добре за някой, но цялостното впечатление си остава за място с малко повече хейт. Може би, защото предпочитаме да говорим за нещата, които дразнят и са безумни.

Дали нямаше да е хубаво, ако вместо да се определя като "гнездо на змии, които си чешат езииците", тази тема да се приема с повече уважение (както от блогъри, така и от обикновени потребители), като един вид показател за добрите и лоши практики. Барометър за успели блогъри: харесват ли те в бг мама, значи си топ. Simple Smile

Уау... Вярно, че в темата доста често се прекрачва добрия тон, но да поставиш цял форум под общ знаменател ме остави без думи.

# 3 155
Полина изобщо не изглежда на толкова чувствителна натура, че да плаче цяла вечер..ама изобщо!
И аз съм блокирана от нея, при условие че никога не съм я следвала, не съм и писала коментри или ЛС. Следвам само нейни колежки, които харесвам, тоест нямам причина да пиша лоши коментари.
Ама тези сравнения, които използва като кофи с ла£на и змии..ами много си противна, Полино! И всички знаем, че все още четеш и ще продължаваш да го правиш, защото си изтъкана от комплекси!

# 3 156
Съдържанието определя коментарите тук. Няма как да рекламираш вино и превръзки бременна и да очакваш овации.

# 3 157
Опитват се да се изкарат много мили и честни, но се спукват да лъжат, лицемери са до изродяване и адски меркантилни. Щото не можеш да даваш тон и да имаш претенции за нещо, при положение, че правиш пари от това и единствената ти мисъл е какво и как да вземеш като партньорство без никаква цедка. А като е толкова принципна госпожата, защо блокира хора, които не са правили нищо, освен да следят И профила на темата? С какво право? Аз мога да си следя каквото си поискам, по какъв начин счита тя, че може да ме съди и да ми налага вето? Превземка с адското его и никаква подложка освен брак и визия.
Tакива като нея не заслужават нито един фолър. За всичките 11 години Зоела никога не си е позволявала подобни простотии, тия пикли тука леят злоба по всичко, което не им изнася.

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 19:22 от Breedlove

# 3 158
Много хора нито четат, нито пишат в повече от 1-2 теми, т.е. намирайки някакво инфо тук, е съвсем нормално да обобщават като цяло за форума. А и всички знаем каква е репутацията му масово.
Много хора, които не четат в повече от една-две теми, влизат тука да търсят информация и да им се помогне, а после пръскат отрова и плюнки по форума.
Колкото до инфлуенсърите, от тях обобщаването е още по-лицемерно, понеже те не искат да бъдат обобщавани и поставяне под общ знаменател. Особено тия дами, които говорят за женска сила и подкрепа, скачащи срещу лошия форум...
И Пепе влязла да чете, като имала нужда, понеже форума наистина е най-голямата информационна платформа, обаче и на нея после форумът и беше под нивото. Като му трябва на човек помощ за цялостно обзавеждане на кухня, съвет за специалист, как да си организира почивката в Париж, много се озовават в бг-мама. Е, после се смеят на форума, обаче е факт, че никъде в българското онлайн пространство няма толкова събрана информация на едно място от толкова хора, колкото я има в този форум. Ествествено за тези, които не ограничават четенето си във форума до Клюкарника.

# 3 159
Някоя фармацевтична компания няма ли да им предложи колаборация за успокоителни на тези дами?
А може и някой психоаналитик да се порекламира малко чрез ревлите...
Какво се оплакват толкова, не разбирам. Да не би някоя от нас да е нямала кофти колеги на работа, които са ѝ спретвали номера, говорили са зад гърба ѝ, саботирали са я пред шефове и т.н.

# 3 160
Някоя фармацевтична компания няма ли да им предложи колаборация за успокоителни на тези дами?
А може и някой психоаналитик да се порекламира малко чрез ревлите...
Какво се оплакват толкова, не разбирам. Да не би някоя от нас да е нямала кофти колеги на работа, които са ѝ спретвали номера, говорили са зад гърба ѝ, саботирали са я пред шефове и т.н.
Допелхерц може да се възползват и да пуснат промоционален пакет валидол + учебник по история за 4-ти клас.

# 3 161
  • Wonderland

Ами сега коя книга ще гледаме 3 месеца Sad

# 3 162
Ясно е, че пелмена-полина агресира заради това, че потребители от Бг-мама я хванаха в издънки и я разнесоха из нета.
Има хора, чийто капацитет е такъв - завиждат ми, нападат ме, мрън-мрън, ах, ще се разплача и т.н.

# 3 163
Барак Обама. Автобиография за личностно израстване.

# 3 164
Веднъж ми казаха, че хората, които умеят да боравят с много думи, красноречиви, никога не трябва да им се вярва. Полина, за да отговори на някой въпрос, изпада в крайно дълбоки обяснения, с безумно съчетаване на думи, с цел да изглежда интелигентна, но определно не и се получава. Направо имам чувството, че бълва всичко, което е прочела, видяла някъде..
Някок знае ли Сладкиша какво е говорила за форума?😂

Общи условия

Активация на акаунт