Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 695
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 225
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Говориш измислици Аурора.
Темата за загубата я повдигна ти и сега ми казваш,че съм я била омаловажавала.Non sense.Никога не бих си позволила да коментирам кончина на близък човек,защото смятам,че е една деликатна и тъжна тема,но явно за теб няма спирачки и би я споменала,за да се аргументираш както си можеш.
И какво общо имат загубите  с дейноста на инфлуенсъри/ютубъри?

Скромна е,това не го отричам,но какво общо има с моята теза и твоите малки аргументи?Чудиш се коя сламка да хванеш май,май.
Много добре знам за кой случай говориш,но аз никъде не съм казвала,че съм купила скъпа чанта специално за България,дали пък не съм имала впредвид,че търся специален цвят чанта,която да отговаря на подновения ми летен гардероб,дрехи,обувки и чанти,които да нося през конкретния сезон и по което време съм имала пътуване до България?
И моля ти се,ако ще ми споменаваш чантите,предпочитам да даваш пример с Бърбъри.По-скъпи са от розовото Москино,което небрежно вметна.

# 3 226
Аз не се сещам за по-тежка съдба от това да загубиш майка си на 17-18, но явно всеки вижда трънливия път различно.
Разбира се, че има! Например, да загубиш родител /в случая- отново майка/, когато си на 10?!??? Има много такива случаи, повярвай. И като един от тях, ще ти кажа, че нито съм седнала да го "споделям" в ютуб, нито да рева на рамото на някого. Реално доста хора дори от най- близкото ми обкръжение нямат представа защо рядко, да не кажа- никога, не говоря за майка си.
Със смесени чувства съм за Елица, още не мога да преценя дали я харесвам или не /повече клоня към не/, но намирам за доста неадекватно и в същото време- вопиющо търсене на съчувствие да споделяш така свободно, още повече пък в соц. мрежи, толкова лини и интимни моменти. И не- не визирам как Бърч я държи за задника, снимки на нейния задник /пък било то и от Малдивите/, или снимка на задника на Милото редом до задника на приятеля на приятелката ми- плейбой "звиздЪ".
И като грамофонна плоча, ще повторя в хор с другите- решиш ли да си публична личност, ще търпиш И негативите. В тази игра, както и във всяка друга, монетата има две страни и определено не включва само прехласване по вид, фигура, външност, чинии, грим, маникюр, гадже, свекърва... и т.н  и т. н.

# 3 227
Отдавна не съм влизала в темата и тези дни гледах с малко превъртане разни знайни и незнайни особи. Полина, Валери и Елица изобщо не ги отразявам. Пепе ми направи впечатление, че общо взето занимава децата  си с нещо. Но явно вече трудно подържа по-висок стандарт. Преди умираше да снима рутина с 2654 мазила за трицифрени суми бройката, а сега пазарува козметика от Лили. Просто го забелязах, не го казвам с лоши чувства, днес има, утре няма. Галя изглежда прилично и без грим като цяло, но според мен има някаква странна пигментация като маска на лицето. Може би трябва да поработи върху нея, не само за бръчките си. Иначе тази бюти стая ме хвърли в недоумение. А като видях как държи ножа да реже маруля, много е зле. Ивана е все така в нейния си кичозен свят. От вас прочетох за Хилял и реших да си я пусна, голям зор да се прави на нещо, което не е. Не ми направи хубаво впечатление, за мен е непростимо една жена да си стои вкъщи, все още няма дете и жилището ти да е кочина: сутринта миеше чинии, пред огледалото нахвърляни мръсни тампони за грим и клечки. Нали уж на туркините им се носи слава на добри домакини. Тази обаче я понамързява. Пуснах си на пауза момента, в който си дърпа пердето и установих, че всъщност живее в съседния блок.
А Тейчето и Наум показват пак едно и също. Той с постоянно зачервени очи, недоспал, флегматичен. Не може на 25г. да си толкова отегчен от живота.Тя с вечното безцелно мотаене из стаята и размятане на купчина пирги (абсолютно нехигиенично, как един път не я върза тази коса, все е в лицето на бебето). Имам чувството, че само бързат да нахранят и приспят детето и да се излегнат на дивана. Не видях да покажат игра, масаж, гимнастика. Ако четат тук, искрено ги моля да седнат, защото това е абсолютно неуважително към хората, които ги гледат. Също толкова грозно е и вечното снимане в колата. Какво целят, да демонстрират някаква заетост, как ходят тук и там?! Това също е пренебрежително, т.е. снимаме между другото.

# 3 228
Деситолкс много я харесвам и ме разведряват видеата й.

# 3 229
Пепе ако не с друго, ме кефи с непукизма си. При толкова хейт, изписан по неин адрес, едно стори не пусна по темата. Хубаво е повече инстаграм звезди да вземат пример от нея в тази насока. Доживях да я давам за пример, но факт- на черното бяло няма как да се каже.

Доларова, ти пък, щом наистина си спомняш толкова добре споменавенето на чантата, купена специално за прибирането ти в Бг, нямаше сега да изпадаш в този смешен обяснителен режим. Blush Както и куфарът, държан с дни на терасата, за да се отмирише. Joy

# 3 230
Говориш измислици Аурора.
Темата за загубата я повдигна ти и сега ми казваш,че съм я била омаловажавала.Non sense.Никога не бих си позволила да коментирам кончина на близък човек,защото смятам,че е една деликатна и тъжна тема,но явно за теб няма спирачки и би я споменала,за да се аргументираш както си можеш.
И какво общо имат загубите  с дейноста на инфлуенсъри/ютубъри?

Скромна е,това не го отричам,но какво общо има с моята теза и твоите малки аргументи?Чудиш се коя сламка да хванеш май,май.
Много добре знам за кой случай говориш,но аз никъде не съм казвала,че съм купила скъпа чанта специално за България,дали пък не съм имала впредвид,че търся специален цвят чанта,която да отговаря на подновения ми летен гардероб,дрехи,обувки и чанти,които да нося през конкретния сезон и по което време съм имала пътуване до България?
И моля ти се,ако ще ми споменаваш чантите,предпочитам да даваш пример с Бърбъри.По-скъпи са от розовото Москино,което небрежно вметна.

Повдигнах темата за загубата, защото ти написа, че не е имала трънлив път.

Това с чантите е толкова абсурдно, че ще го подмина 😂 Нямам нужда да си меря каквото и да било във форума. А за това с чантата Москино бъркаш потребителката, нито съм споменавала марката, нито други, които нося, защото нямам нужда. 😌 Аз се впечатлявам от други неща.

# 3 231
По повод "калните улици"... оставям това тук... Всичко зависи от гледната точка...😉

Скрит текст:

# 3 232
Пепе ако не с друго, ме кефи с непукизма си. При толкова хейт, изписан по неин адрес, едно стори не пусна по темата. Хубаво е повече инстаграм звезди да вземат пример от нея в тази насока. Доживях да я давам за пример, но факт- на черното бяло няма как да се каже.

Тя ги бие всички, вместо стори, пусна цяла статия в 24 часа 🤣

Но иначе, да - добре е, че не се драка по сторита и коментари.

# 3 233
И Пепе се посърди и ни се накара в един среднощен лайф преди известно време. Лайтмотивът беше, че последователите и не и уважават личното пространство. Обаче наистина си е нищо в сравнение с избухванията на Полина и Сладкиша, че даже и сторитата на Елица. Статията в 24 часа не съм я чела.

# 3 234
Гергана: "Знаете ли, че над 75% от хората купуват даден продукт само заради неговата марка?"

Хммм, за кой ли се сещам... Nerd

# 3 235
хахахаххахах тази Гана....

# 3 236
  • Light of Zartha
По повод "калните улици"... оставям това тук... Всичко зависи от гледната точка...😉

Скрит текст:

Абсолютно! Hands Clap
Не смятам, че ако не беше Майкъл, Елица щеше да остане във Враца. Намерила е щастието в Дания, можеше и някъде другаде. Както една потребителка по-нагоре спомена, нормално е когато мъжът до теб има доходи, и ти да си вдигнеш стандарта. Не съм ѝ голяма фенка но гледам обективно на нещата.

# 3 237
  • Мюнхен
Допадна ми видеото на Йоко. И с двете визии постигна желания ефект. Интересно ми беше, различно.

Сега гледам Гергана, до средата съм и е ок. Държи се нормално и спокойно. Ще е добре да се върне към козметиката и грима. Ако образованието й помага за това - чудесно. Не всички продукти, които дава за пример, са съвсем бюджетни обаче. Ако някоя от вас има познания по химия, ще се радвам да сподели какво мисли за нещата, които казва във видеото.

Знания по химия - имам, писала съм какво уча.

Абсолютно неанонимно бих застанала зад думите си, че Гергана е идиот и трябва да си скъса дипломата. Минералното масло според нея "абсорбира" влагата. МНОГО бих искала да знам как, предвид, че е 1. ХИДРОФОБНО и 2. според in vivo проучвания има оклузивно действие, предотвратяващо загубата на вода.

Инженер-химик друг път. Абсолютно нищо от нещата, които казва, нито начинът, по който ги поднася, не показва, че тя е образован човек, а не просто поредната кифла, отделила десет минути в Гугъл. Да си стои в Меркари и да не се опитва да е втора Инфармация, щото не й се получава.

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 01:05 от Jinnafee

# 3 238
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ами абсурдно е да,защото го споменаваш извън всякакъв контекст.
От фотошопнати снимки,при това зле направени,позволете ми,да не се впечатля.

# 3 239
Не мисля, че липсата на директна реакция от Пепе, означава, че въобще не й пука от хейта. Все пак не е от камък. Дано наистина не й се отразява, кусур това й липсва отгоре на всвсички перипетии. И не, не говоря за критиката, а за случаите, в които някои са минавали много границата в обвиненията и коментарите си.

Общи условия

Активация на акаунт