Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 570
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 330
Йо, изпусна за малко Ая.
Показа къде живее в Ню Йорк Simple Smile Само номера на апартамента не показаха, ама от гледките в профила ѝ човек може да разбере къде е.
Мисля, че трябва да са по-внимателни с такава информация.
Наскоро разбрах и че ми е съседка от едно стори....

# 3 331
Йо, изпусна за малко Ая.
Показа къде живее в Ню Йорк Simple Smile Само номера на апартамента не показаха, ама от гледките в профила ѝ човек може да разбере къде е.
Мисля, че трябва да са по-внимателни с такава информация.
Наскоро разбрах и че ми е съседка от едно стори....

В Ню Йорк ли си, зайче? Wow, завиждам.

И аз съм на същото мнение - веднага разгадах къде живееше доскоро Коци с точност до милиметър.
И това не е безобидно, имаше скорошен трагичен случай с китайска или японска влогърка. Гадината, която я беше убил - беше гледал на голяма резолюция отражението от зениците й и открил на коя спирка чака и си прави селфита най-често. Та...

# 3 332
  • Някъде там
Детето на Полина, Максим или Максимилян е?
Доста често чувам да го нарича Максимилян.

Лигави се. Тя и котката е Арагорн, но от лигавщините на Полина се чува :Арягьончьо и като добавим и  принцие бичам и припадаш...

# 3 333
Уви не, само спомени ми останаха Sad
Тя показа улицата и номера, както и името на сградата, етажа и дори коридора към жилището.. Баш като от филм.

Вместо да мислят какво се пише за тях във форумите, да вземат да обърнат повече внимание над нещата, които споделят.

# 3 334
Мен дамата с лещата ме е блокирала. Нямам идея защо

# 3 335
  • Стара Загора
Леля е качила ново видео  - с приятеля си Барт. Той казва, че е на 47 години, а не ми изглежда въобще на толкова. По-симпатичен ми е от леля Grinning

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 21:34 от ❇Sisi_91❇

# 3 336
Страхотни са снимките на 5те. Теа също е хубава, просто другите момичета имат естествена красота и поведение, които седят прекрасно на камера. Ая и Бибонс изглеждат много badass. Аз съм фен и на двете Simple Smile

Бибонс винаги прави много професионални реклами - наема фотограф, гримьор, локация, гардероб, професионален copywriter е самата тя  и тн. Вижте разликата в рекламата на Tresemme - Бибонс във ваната с мляко и Пепе пред шкафа вкъщи. Или Бибонс за Ейвън в сравнение с Ивана в хола, където тениската се губи на фона на битака около нея. Или Бибонс за ДСК с блог пост, професионални снимки и тн

Аз съм много ЗА инфлуенсърите да получават пари за рекламата, но да вложат усилия и мисъл, когато правят рекламните постове. Когато на повечето инфлуенсърки 90% от рекламните им постове са в хола(където рекламират още 10 други бранда месечно), веднага класни блогърки като Бибонс се открояват. Да не говорим, че снимките са й много добре аранжирани, че веднага виждаш рекламирания продукт, а не се чудиш къде е той на фона на отрупания кадър и многото филтри.

# 3 337
Днес имах време само за Тейчеви. Ако Наумчо се изморява от това да си довлече уредите в гаража, не го виждам в ролята на лекар, освен в телевизора, чесТно!
Все повече се убеждавам, че Тея е много куха. Всеки път като ги пусна, тя се обяснява на дълго и широко какво точно ще си реже, приготвя, за да се храни, хранят с Тейчев! И как не си върза косата поне веднъж. Какво се е надвесила над детето с тия косища...много неприятно. Мотат се като мухи без глави. И без карантина са скучни, сега  вече се убедих.
Полина нямам намерение да си я причинявам.
Само ще следя бутафорните снимки на онова чудо Валери, че ме разсмива Laughing

# 3 338
Не разбирам какво толкова странно намирате във връзките на Ели..Относно дали била държанка. Аз мисля, че всеки с просто око би могъл да определи дали една жена е държанка-този тип жени нямат желание да се развиват, обикновено само правят мили очи и симулират любов с материална цел. При Ели има постоянно развитие, топлина и отдаденост във взаимоотношенията, все неща, които са очевидни и дайте да си говорим честно-това момиче определено не е gold digger!
Това, че така й се е стекъл живота, че се е свързала с по-възрастен мъж, с който е имала връзка защо го гледате толкова стереотипно? Значи всички подобни връзки ги слагате под общ знаменател. Това е прекалено повърхностно мислене. И отстрани да съдиш е много лесно-влезте в нейните обувки и се справяйте с тоя живот без каквато и да е подкрепа от семейството. Както самата тя сподели след загубата на майка й, връзката й с баща й и останалите членове на семейството й се е разпаднала, а и надали е разполагала финансово. И въпреки това не смятам, че целенасочено е търсила по-възрастен и финансово стабилен мъж. Когато нещо ти се отнеме, друго ти се дава. Винаги! Ако ме питате дали я защитавам-да, в това отношение я защитавам напълно.

# 3 339
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
В Ню Йорк ли си, зайче? Wow, завиждам.

Точно сега не е много за завиждане.
Интересно ми е това за азиатската блогърка.Може би линк?
Намирам само за някакъв мъж " A prominent Japanese blogger has been stabbed to death by a man with whom he had clashed online, minutes after giving a lecture about ways to defuse conflict on the internet..."

# 3 340
Защото не е влогърка, а j-pop идол.

# 3 341
За мен хора като Бибонс, чиито профил съм разглеждала бегло, са по-скоро модели и рекламни лица отколкото хора, които следваш, понеже начинът им на живот ми допада/припознавам се в него. Същото се отнася за Звезделина и Ивелина. Няма нищо лошо в това, това работят, печелят, показват и си личи. Всъщност щом всички вече се възприемат като рекламни лица по-добре така вместо като Валери или Ивана.
Нямам нищо против това да си изкарват пари, да станат милионерки или каквото там ще стават. Не съм гледала видеото, в което го казва, но не виждам нищо лошо в това, че на Полина 1400 лева са и малка заплата и иска да изкарва повече. Намерила е начин явно - браво на нея. Не ми харесва обаче, че все още се мъчат да го изкарват и го повтарят, потретят и поентват, че го правят за нас, че тестват, колаборират и показват какви ли не боклуци, за да ни направели услуга едва ли не. После пък врътват плочата и почват да повтарят, потретят и поентват как това им била работата, а ние сме им завиждали за ресурсите и сме ги хейтвали. Пепе съм я отписала отдавна заради нейните ляйфкоучвания, защото ми е най-голямата досадница и лицемерка в това отношение. Полина я имам за много по-полезна от Пепе, има клипове за детето, за фотосесията, научих от нея за леглото, което се залепя за спалнята и някой ден, ако имам дете, бих си купила подобно, вчерашното видео за зрението е полезно. Не само разни безполезни влогове - пих кафе, бебето заспа, бебето си играе, бебето се събуди. Но в нея страшно много ме отблъсква високомерното отношение и държанието все едно тези, които я гледат са с крайно ограничен коефициент на интелегинтност.
В последната година много ме отблъсна в Зорница, че щом не си с нея, значи си срещу нея и щом за две неща не си на нейното мнение, се почват обяснения за чаши чай и натискане на хикса. Същата работа и с Полина - тя има право да използва какви ли не неблагозвучни изрази дали за описания на нокти, дали за описание на форуми, но я си се изказал остро по нейн адрес или на колегите и, ти вече си хейтър, а тя става професионален блокър. Ако смятам видеото на Полина за зрението за смислено, нямам ли право да смятам видеото и за рекламите за неадекватно и да го кажа?
Гледах на Маги видеото за бебе и коте. Хареса ми, понеже даваше съвети, а не показваше само бебе и коте. По принцип въобще не разбирам смисъла на такива клипове от сорта на Дете 1 се среща с Дете 2, Дете 1 вижда куче, Дете 2 опитва за първи път картоф - малко са ми безсмислени и умилителни само за родителите. Никога не съм разбирала защо едно от най-гледаните видеа в канала на Пепе е това за срещата между София и Сиена -  даже не съм го пускала. Колкото до Маги, явно по принцип така си говори за бебе и коте без член, което мен продължава да ми звучи като драскане с нокти по черна дъска. Tired Face Но пък съдържаше неща, които никога не съм чувала.

# 3 342
Тази Бибонс бегло съм я чувала в темата, но не я бях разглеждала, сега я погледнах.
На същото мнение съм като Welt.
Профилът ѝ е като страница за стокови кадри, много безличен и стерилен, не виждам емоция, лично отношение.
Много меланхолична ми изглежда. Абе, не е моята чаша чай.
Денина ми е същата, само където е по-лъчезарна.

# 3 343
Здравейте,змийчета !Отдавна не съм писала тук ,но изчетох предните две теми Капитова пуснала стори аз мисля,че тово момиче не знае кво иска.Уж щяла да заживее с приятеля си ,когато се оженят и още куп глупости и сега го нарича мЪжа ми с кви очи?Красиво момиче е,но само това почти всяка рускиня е красива?Следвала ок и после никъде не е работила лесно й е да има това самочувствие след като мама,тате и мЪжа й я издържат....Има полезни видеа,но само това...Инстаграма й е фрашкан с реклама и всичките храни са и пращани на тепсия отделно ,че дори да показва видеа за рецепти яде едно и също -палачинки там онези лаваши и това е ,а това броене на калории е голяма мания???Какво брои калориите след като яде едно и също не я разбирам...
И като живее в България толкова много години поне да научи прости думички как се пишат..

# 3 344
  • На зелено
Уау, Андреа Банда Банда са я направили супер. Теа е абсолютно статична, неизпъкваща и без присъствие. А Божана, ах дано си върне стария цвят на косата.
Гледах най-новия влог на Пепе, качен преди около 1-2 дни. Не схванах защо сгъваше дрехите с етикети при останалите, които май са чисти и готови за подредба в гардероба. А и много тъпо ми се стори, че рекламира нов крем. До преди 2-3 седмици отиде специално да търси за покупка на поредна опаковка Лумене. То бяха хвалби, кожата й била специфична и т.н. Ами като е с толкова чувствителна кожа би трябвало да знае, че като попадне на добре отразяващ й се на кожата крем, не го сменя след 3 седмици с нов. Та и при него същите суперлативи.
Трябва малко да ограничат рекламите на еднотипни, но различни марки продукти. По този начин негатив и за нея, и за двете марки крем. Кой печели - никой.

Общи условия

Активация на акаунт