Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 544
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 390
Е не такава неграмотница няма това е елементарна дума....

Тя явно "мюзлито" не го яде, затова и не го знае как се пише. И мюслито е вредно, край, не знам как ще си вдигна вибрациите.

Ама, моля ви се, госпожи! Тя така се изхранва - с лекции и книги за повдигане на вибрациите & рецепти за мюЗлита.

Cигурно е като оная Радостната, която не намира за нередно, че е неграмотна (при вече написана книга). Те първо пишат, после се учат.

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 17:22 от Yogurina

# 3 391
След като моята начална учителка публикува във ФБ албум, който се казва Истамбул, реших да не обръщам такова внимание на правописните грешки на блогърките...

# 3 392
  • Варна
И аз много харесвам Bibons -създава изключително красиво съдържанието и е точно content creator. И Mint Stories точно заради това ми харесва - толкова е изпипано всичко и лъха професионализъм и желание в това, което правят. Рекламите са красиви и приятни, а не да са изсмукани пръстите и да няма никаква логика между съдържание и реклама.

# 3 393
На мен ми се наби в окото и "сутришна"...ужас...

# 3 394
Извинявам се, мислех, че вече сме се разбрали кой е начинът за повдигане на вибрациите.
Не е с книги! Hands Point Up По-критичен избор на източници, моля!

Laughing

# 3 395
  • Варна
Капитонова в инстаграм отговаря на въпроси. Относно правописа каза, че пише по усет и си е взела някаква книжка, която й помага. Каза, че приятелят й е по-голям и намира за нормална разлика от 7-10 години минимум. И също, че връстниците й не се интересували от нея. Добре е отговорила на повечето въпроси според мен.

# 3 396
Филяка е доста нервен, забелязвам. Гледахте ли колко обидно отговаря на коментарите относно последното му видео, които съдържат градивна критика? А, и още нещо 😂 В последното си видео направо си направи room tour на къщата в Рударци 😂. И последно. Май с Пепе спят в отделни спални или само така ми се струва? 🤔

# 3 397
Капитова да не се провъзгласи за квалифициран треньор?Някой знае ли за какво става дума?
Всички започнаха да се правят на информирани за това много хора има с заболявания след такива"треньори".

# 3 398
Нормално да спят в различни стаи, децата спят при Пепе.

# 3 399
Хора преди месец бьх предложила ня Гергинчето да направи видео и чете коментари в бг мама и опа няма и 1 минута бях блокаж .Аз съм сигурна,че няма топки да направи видео с "хейт коментари",защото няма да и стигне месеци наред да ги чете хахах

# 3 400
Не знам нито какво са неактивирани ядки, нито мюзли, нито сутришна... Бах... простата съм!

# 3 401
Капитова да не се провъзгласи за квалифициран треньор?Някой знае ли за какво става дума
Скрит текст:
Всички започнаха да се правят на информирани за това много хора има с заболявания след такива"треньори".
Само няколко сторита по-назад:
Скрит текст:
Случайно го видях. Не искам да коментирам, няма да кажа нищо хубаво...

# 3 402
https://www.vbox7.com/article:5ac09fc441 Забелязах че Тъпото Симонче с червената коса извинете ме че обиждам  че  ще участва в тийн сериал във вибокс 7 със още няколко души явно е решила да става Актриса

# 3 403
Е само това оставаш-неквалифицирани хора да правят тренировки и режими но други хора. Опасно е,освен това нийния начин нахранене не е подходящ за всеки. Наистина ли не знае колко е опасно това?
На гърба на чуждото здраве да се трупа известност?! За толкова ли компетинтна се има? Несериозна работа.

# 3 404
Хора преди месец бьх предложила ня Гергинчето да направи видео и чете коментари в бг мама и опа няма и 1 минута бях блокаж .Аз съм сигурна,че няма топки да направи видео с "хейт коментари",защото няма да и стигне месеци наред да ги чете хахах

Не знам за Гана, но г-жа Съединение ще прави видео с ПаПриката и пита за въпроси. Може да им предложиш същото и на тях. Yum

Само внимавай, може да се окажеш блокирана. Да не кажеш, че не съм те предупредила после! Laughing

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 18:08 от Yogurina

Общи условия

Активация на акаунт