Против акне/пъпки по лицето 10

• 51 018
  • 773
  •   1
Отговори
# 630
  • София
А аз да питам за измивния гел на Здраве.
Агресивен ли е и след него имаш ли чувство за "скърцаща" кожа?
Не съм ползвала нищо от серията им против акне.
Има ли доволни?

# 631
Сквалана е на марката The Ordinary при нас се предлага в парфюмерии Дъглас онлайн и в магазина в Парадайс мол.
А за измивания гел на Здраве писах скоро- доволна съм, почиства добре, не прави пяна като повечето и не пресушава, понякога го нанасям на влажна кожа, масажирам и оставям 1-2 минути като маска (заради цинка и салициловата к-на) и като отмия пак няма скърцане и опъване. Ползвала съм всички възможни гелове на дермо марките и този за мен е по-добър от Ларош Биодерма и тн, само с Нормадерм на Виши мога да го сравня (него го харесвам) но единия е 6 лв а другия 23 😂 като знам че го отмивам веднага и отива в канала... някакси не виждам смисъл за същия ефект да дам повече пари.

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 16:32 от PeachHoney

# 632
като знам че  Иван веднага и отива в канала...
Кой Иван отива веднага в канала? Joy

# 633
като знам че  Иван веднага и отива в канала...
Кой Иван отива веднага в канала? Joy
Хахаха аутокоректа на телефона си прави шеги с мен, да ме прощавате 🤣🤣 коригирам си поста с “като знам че го отмивам веднага и отива в канала...”

# 634
Аз да ви кажа замених млякото в кафето със сметана и от петък насам челото ми се изчисти и не са ми се появявали нови пъпки и зачервяване. Не мислех че е от това, но явно по 2 кафета на ден с мляко повече от една малка каничка като в заведение ми оказва влияние. Отделно си закупих бб крема на Миша и съм доста доволна, единствения проблем е че е 20мл.

# 635
Аз на Мишата много и се чудя от бая време, ама като не излизам много навън, a като изляза излизам без грим Grinning

# 636
И аз пия кафето с мляко, че даже добавям и доста. Знам, че не е редно и е възможно да е причината за пъпките, макар че последно време кожата ми е чиста, особено ако не я чопля.
Аз също чета все хубави отзиви за бб крема на Миша. Някъде срещнах мнение, че го има в Лили. Дали е така? Защото искам да пробвам тестери на място, иначе надали ще уцеля цвета.

# 637
Аз още на 3тия ден откакто го спрях имах ефект, затова просто приемам факта че ще ползвам заместители. Крема го взех от Лили, но нямат тестери. Със светла кожа съм и взех натурален, точен ми е. Харесвам се.

# 638
Момичета, ползвали ли сте черния сапун с активен въглен? И какви са ви впечатленията?

# 639
А аз да питам за измивния гел на Здраве.
Агресивен ли е и след него имаш ли чувство за "скърцаща" кожа?
Не съм ползвала нищо от серията им против акне.
Има ли доволни?

Аз мога да дам само отзив за мицеларната им вода с активен въглен. Не е хубава, ужасно пресушава. Останалите неща не съм ги пробвала. Търся си нещо за чистене на остатъци от грим, но да не пресушава.

# 640
# 641
# 642
От мицеларната с активен въглен на Здраве аз лично съм доволна.
Но лятото ми е горе долу добре.
Проблемът ми е зимно време.
От студа хем мазна, хем суха, хем се лющи много от студа.

# 643
Момичета, моля да ми обясните, понеже не разбирам как точно действа Скинорен, значи в опаковката пише, че за да има ефект ( най-вероятно да спрат да излизат пъпки) трябва да се маже да речем 3 месеца за да има ефект, но после пък на опаковката пише, да се маже само където има пъпка. Явно аз нещо не разбирам, защото аз сега имам пъпки само по брадата и да речем, че се мажа 3 месеца ами то след 3 месеца може да ми излезе на челото????
Не трябва ли да си мажа цялото лице примерно няколко месеца , за да спрът да излизат, защото аз ако сега мажа само върху пъпката аз лекувам самата нея, утре друга пъпка ще ми излзезе на друго място. Имам предивд ако си мажа цялото лице 3/5 месеца след това пак ли ще ми излизат пъпки или не ?

# 644
Аз мажа там, където ми излизат най-често - в моя случай по челюстта и около ноздрите. Ако ми излезне на друго място мажа и там - помага на възпалението и минава по-бързо.
Според мен мажи върху брадичката редовно, щом там ти е проблемно и само ако се появи на други места мажи там докато не се махне. Няма смисъл да мажеш редовно на място, което попринцип не е проблемно.

Общи условия

Активация на акаунт