Против акне/пъпки по лицето 10

• 52 328
  • 773
  •   1
Отговори
# 315
Аз го ползвах около 2 месеца.Отначало много ми изсушаваше лицето,а после даже спря да ми действа.Сега когато ми се появят пъпки прибягвам много рядко към него,но ефект не виждам.Същото се получи и когато ползвах Акне аут.Моята кожа явно привиква бързо и ефектът изчезва.
и аз забелязах това при мен. реших, че не действа защото при изсушаването се нарушава естествената бариера на кожата и се раздразнява още повече и спира да действа. за това включих един крем на la roche, казва се cicaplast. той е за възстановяване на кожата. след скинорена го нанасям и така се отървах от сухотата, и скинорена започна пак да действа. За около 3 дни видях промяна. може да пробваш, но при всеки е различно

# 316
Аз се ядосвам много, че реших да мина от Скинорен на Акне аут. 4 месеца се мъчих с него и никакъв резултат... Направих 2-3 дни почивка и почнах пак Скинорен.

# 317
При мен в началото Скинорен предизвика голямо белене, което обаче изчезна, не забелязвах кой знае какъв ефект, но от около две седмици пъпките значително намаляха, кожата ми направо се изглади и я чувствам много по-добре. Последните дни ми се появиха две подкожни пъпки, които вече са почти изчезнали за много кратко време. Забелязвам, че като ги намажа с него, на следващия ден вече не са болезнени и са съвсем малки. Надявам се ефектът да продължи, а щом може да се ползва по-продължително, ще се мажа. И пропуснах да кажа, че за пръв път от много време насам кожата ми не е пресушена от козметиката, която ползвам. Усещам я много добре, а не както преди суха и опъната. През деня нанасям хидратиращ крем, след него 50-ти фактор.

# 318
Нормално е в началото да се бели. И моята се белеше, но после кожата свиква и както казваш - почва да си личи ефектът. Аз поне съм много доволна, продуктът действа най-добре след дълго ползване - личи си редуцирането на пъпките като цяло - излизат по-малко и по-рядко. Аз имах много по челюстта и ми излиза а постоянно - една да се махне и после нови 2 около същото място. Някакъв ужас беше. Не, че сега не излизат хич, но по 1-2 на някакви интервали, а не по 5 подкожни наведнъж както беше.

# 319
Аз, да си призная, ако спра да си пипам лицето, имам чувството, че изцяло ще ми се изчисти лицето. Трябва много сериозно да си го наложа, на моменти успявам. Онзи ден нямах една пъпка, но си разчоплих черна точка и резултатът е налице.

# 320
Със сигурност ще се изчисти значително. Аз откакто си стоя повече вкъщи (в началото беше добре заради старите навици), почнах пак да си пипам лицето постоянно. Преди в офиса не го правих и като цяло не го правя сред хора, но в нас... И разбира се резултатите не закъсняха Joy сега пак се опитвам да си налагам самоконтрол, ама е доста трудно. Нарочно си режа ноктите да са много къси и това донякъде помага.

# 321
Здравейте хора. Имам нужда от помощ.
Миналата година имах два пъти проблем с подкожна пъпка на лицето и се наложи да се цепне и съответно съм с белег от едната страна.
Откакто работя и съм с маска отново на същото място ми е избила подкожна пъпка , този път не искам да ходя на лекар.
Мажа с акне аут , но няма ефект.

Моля ви, кажете нещо силно и ударно, за да я уморя тази гад без хирургични интервенции.

# 322
  • Пловдив
В момента заради тези маски по цял ден, и аз имам подкожни точно където ми избиваха, когато имах проблем с хормоните. Нямат махане. Не са много големи, но дразнят.

# 323
Силицилова киселина/ салицилов спирт.

# 324
И аз мисля, че салициловата киселина може да помогне. Преди години /била съм на 15-16г/ ми беше излязло нещо много брутално на брадичката, тогава лекарят ми нареди да си правя компреси с ихтиол - има функцията да изсмуква гнойта и някакъв антибиотик трябваше да пия, понеже си е вид инфекция. Това с ихтиола не мисля, че е приложимо по всички части на лицето, но го казвам с идеята, че ако наистина много те притеснява и не виждаш подобрение, лечението не винаги е цепене, ако единствено този страх те спира да ходиш на лекар, а и колкото по-рано отидеш, вероятността да се намери алтернативен метод е по-голяма

# 325
Аз реален проблем с акне нямам. Последните години дори имам суха кожа, но понякога излизат тези подкожни пъпки. Ходила съм на дерматолог, изписват ми много скъпа козметика, която не повлиява подкожните пъпки. Включително съм пила и антибиотик, който ми разби и без това болния стомах, плюс съм мазала и кортикостероид върху същото място на което ми излиза за 3ти път тази упорита пъпка.

Тази силицилова киселина от аптека ли се купува и как се използва ?

# 326
И на мен тези маски ми "разказаха" играта. Подкожни на брадичката и около устата, точно където дишам и се запарявам.

# 327
Ихтиолът също помага, да. Но лечението е по-дълго, иска се минимум няколко вечери да се спи с него (а и много цапа) докато изкара гадостта (ако изобщо успее). Салициловата киселина не се намира лесно, но салицилов спирт има във всяка аптека, като трябва да кажеш, че става дума за мазане на пъпки по лицето, защото има и такъв, който е твърде силен и не е подходящ. Иначе ние писахме за Скинорен, който поне на мен ми помага с подкожните, но пак се иска по-продължително използване.

# 328
Вече месец имам подкожна пъпка под устната. Получи се от употребата на Скинорен. Не ѝ обръщах внимание допреди 10 дни, когато я намазах отново със Скинорен и тя стана доста голяма. От около седмица всяка вечер мажа ихтиол и определено започна да спада, но също така се трансформира в две подкожни пъпки. Ще продължа с ихтиола до пълното изчезване на образуванието.
Иначе не се оплаквам от Скинорена. На есен, ако имам проблеми, си продължавам използването му. Сега съм го спряла.

# 329
Скрит текст:
Ихтиолът също помага, да. Но лечението е по-дълго, иска се минимум няколко вечери да се спи с него (а и много цапа) докато изкара гадостта (ако изобщо успее). Салициловата киселина не се намира лесно, но салицилов спирт има във всяка аптека, като трябва да кажеш, че става дума за мазане на пъпки по лицето, защото има и такъв, който е твърде силен и не е подходящ. Иначе ние писахме за Скинорен, който поне на мен ми помага с подкожните, но пак се иска по-продължително използване.
Аз по-скоро го дадох като пример, че понякога може да се приложи различно лечение. В никакъв случай не смятам, че действа при всякакви подкожни пъпки и отново не мисля, че е подходящ да се нанася върху всички части на лицето, може и да греша за последното разбира се. Иначе, за цапането, да много цапа  Grinning А относно салициловата киселина, продуктите с bha  наистина са по-малко предлагани сякаш. Аз се сещам, че  the ordinary имат маска, the inkey list имат серум и измиващ продукт, cosrx  също предлагат измиващ и есенция, paulaschoise имат 2 %  bha. За суха кожа обаче измиващите май не са ок, срещала съм мнеия, че били прекалено изсушаващи. Аз последно един лосион на биодерма бях взела, споменавала съм го. Не ми харесва, има само 0.5 % киселина в него.

Общи условия

Активация на акаунт