Против акне/пъпки по лицето 10

• 51 071
  • 773
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, вече седмица се мажа със спирт  и таблетките хлорнитромицин. Аз ефект абсолютно никакъв не виждам, да не би ефекта да идва след известна употреба.? Моля да ми кажете мнение, има ли смисъл да продължавам да се мажа след една седмица никакъв резултат.

Разтвприх 7 таблетки не знам да не би да е  малко, но въобще не ми действа, дори чист спирт повече има ефект отклкото с тези таблетки.
Здравей,
аз съм се мазала със силицилов спирт и 1 блистер от същия антибиотик. При мен ефектът беше много добър, лицето ми се изчисти перфектно, но след като спрях спирта след месец (защото кожата започна да се напуква), отново се опъпчих...

# 511
Аз се прецаках с поредния кофти слънцезащитен крем. Но съм упорита и ще го измажа! Все пак пари съм давала. https://subra.bg/kozmetika/slncezaschitni-produkti/la-roche-posa … henstva-50ml.html действа добре на кожата, обаче толкова зле се разнася! Остават бели следи, засъхват... като се прибера виждам по врата, по веждите засъхнал крем. Не знам какво да направя, за да го разнасям добре. Идеи?

# 512
Заложих на Авен тази година за слънцезащита. Приятелка ми похвали марката, проверих състава и е ОК за нашите кожи. Купих този, защото исках и лек цвят (https://subra.bg/kozmetika/slncezaschitni-produkti/avene-sun-cle … an-krem-50ml.html). За жалост няма тестери, нито за у дома, нито на място да пробваш (заради Ковида май нищо никъде не излагат вече), а цветът е само един. Продавачката ме увери, че щяло да ми ходи и че щяло да избегна нанасянето на фдт след това...та, рискувах. Еми, не ми харесва....не се разнася лесно според мен и цветът е един никакъв (на моята кожа не ми хареса). Вчера пробвах да "разредя" с малко хидратиращ крем и стана по-добре, хем цветът, хем консистенцията, ама пак не е ми окей, а съм ползвала 3-4 пъти всичко на всичко. Може би не трябваше изобщо да вземам тониран...ама а де..
Уевй, може да разменим находките, току виж ни харесат. Joy

# 513
Здравейте! На 24 години съм и преди известно време се борих с проблемни пъпки и белези, но с времето забелязах, че малкото продукти се отразяват много добре на кожата ми, ноо ми се иска вече да се погрижа повече за нея и съм се насочила към серуми за лице( the ordinary и Revolution Skincare), но не съм запозната много със съставките и подходящите серуми( Иска ми се да пробвам серум с витамин Ц  и други). Бихте ли препоръчали сега за лятото какви серуми са подходящи и какви не? и относно пилингите какво бихте препоръчали и подходящи ли е сега лятото да се правят такива неща?
 Също така бих поглезила кожата си с почисване, но имам един ужасен спомен от едно чистене преди години и не смея да отида..ще съм много благодарна, ако препоръчате козметик в София?
Кожата ми е чувствителна и сега през лятото се омазнаява малко повече на места

# 514
Уейв, точно за него бях писала че и аз се излъгах да го взема миналата година и още го влача... мажа го по лицето като ще съм на двора, за излизане имам други, които седят добре. Пробвай да Изт искаш малко количество на ръката и да го смесиш с капка бб крем или фдт колкото да даде лек отенък...Имам и аз много мостри от една дерматоложка, доволна съм от 2 на ла рош- един с помпичка със зелена лента - матиращ и един в тубичка който е invisible fluid и е много лек и приятен, ще го взема пълноразмерен!
Успях да пробвам едно кремче на Виши от серията Нормадерм - фитосолушън - много ми хареса, лека текстура, хидратира без да омазнява, влияе добре на пъпките, но само по себе си няма да ги ликвидира де, след време и него ще взема пълноразмерно. Пробвах и изливащия гел от серията, харесва ми повече от останалите които съм ползвала на дермо марките.
Вече две седмици ползвам изливащия гел на Здраве за проблемна кожа и съм приятно изненадана - има приличен състав, цинк и салицилова киселина, почиства добре и не оставя сухо и скърцащо лице, ползвам го и за тялото защото и там се опъпчих. Бюджетен е и се мия щедро, препоръчвам го пред по-скъпите версии...

# 515
За мен е адекватно, такъв тип козметика да се продава в по малки опаковки. Съответно на по- достъпни цени. Така , ако не ти хареса поне няма да те е яд, а ако ти хареса ще си купиш пак.

# 516
И аз се набутах с много слънцезащите това лято, съответно изхарчих доста пари. От глупост си купих два тонирани крема на Дейлонг и на Неострата. На Неострата цвета повече ми допада, но според мен се изпъпчих от него. Сега съм с десетина пъпки по цялото лице и умирам от яд.  Миналата седмица си купих един слънцезащитен на Корес с мляко...., щото нали млякото ни е противопоказно Simple Smile)). Та сега се мажа основно с него. Лъщя, но не ме интересува вече.
Имах тестер на Юсерина ойл контрол и докато чаках да ми пристигне крема на Корес го ползвах два пъти. Учудващо ми хареса, не лъщя с него. Но няма да го купувам.
Правя си кървавата маска по веднъж в седмицата, вечер редувам скинорен, млечна киселина и азелаинова киселина. Дано скоро ми се оправи лицето!

Въпреки слънцезащитата, която ползвам целогодишно, имам доста голямо петно на лявата скула, а виждам, че е тръгнало да се образува същото и под дясната!

# 517
  • София
И аз тази година съм от прецаканите със слънцезащитата. Реших да пробвам европейски марки, че достъпът до корейски е вече труден. Взех си на A-Derma този за уж акнетична кожа - кошмарен е! Пари на лицето при нанасяне, неприятна текстура, прави кир ефект на повечето серуми, които ползвам и отгоре на всичко го усещам тежък и лепкав, сякаш я затлачва също така. Имам съвсем мъничко още от COSRX минералния, който е бял и мирише на талк, но се слива с кожата след време и никак не я дразни.

# 518
  • Бургас
Здравейте! На 24 години съм и преди известно време се борих с проблемни пъпки и белези, но с времето забелязах, че малкото продукти се отразяват много добре на кожата ми, ноо ми се иска вече да се погрижа повече за нея и съм се насочила към серуми за лице( the ordinary и Revolution Skincare), но не съм запозната много със съставките и подходящите серуми( Иска ми се да пробвам серум с витамин Ц  и други). Бихте ли препоръчали сега за лятото какви серуми са подходящи и какви не? и относно пилингите какво бихте препоръчали и подходящи ли е сега лятото да се правят такива неща?
 Също така бих поглезила кожата си с почисване, но имам един ужасен спомен от едно чистене преди години и не смея да отида..ще съм много благодарна, ако препоръчате козметик в София?
Кожата ми е чувствителна и сега през лятото се омазнаява малко повече на места

На Ordinary съм ползвала серума с витамин Ц. Ползвала е силно казано, защото само 2-3 пъти съм си слагала. Адски много ми щипе на мен, чак не се трае. Чак очите ми се насълзиха. Ползвала съм и това с Ниацинамид и Цинк. Някаква разлика не усетих.

# 519
Аз отдавна съм отсвирила ла рош, виши и авен, не можах да попадна на хубав продукт, сигурно има де.
За слънцезащитата , доволна съм от неострата (пак Simple Smile) по много положителни коментари от слънцезащитната тема. Ползвала съм два на Heliocare по препоръка на дерматолог, единият правеше страшен кир ефект. мисля, че беше 360 oil free.
Понеже ползвам фон дьо тен на Clarins еверластинг-нещо-си, това лято пуснаха и спондж с 50 фактор, използвам го за опресняване на слънцезащитата, понеже не е ми възможно да се прегримирам на 2 часа. Знам, че има разни техники, ама не съм се занимавала да разучавам. Има същия цвят като фон дьо тена и е много удобно

# 520
Здравейте, препоръчайте ми ББ крем от който е по-вероятно да не ми излизат пъпки по челото. Почти от всички по-бюджетни, които съм ползвала ми излизат лятото.

# 521
Здравейте, препоръчайте ми ББ крем от който е по-вероятно да не ми излизат пъпки по челото. Почти от всички по-бюджетни, които съм ползвала ми излизат лятото.
Бб кремът на Миша!

# 522
Ползвах него преди време обаче спрях да го намирам в Лили , в аптеките дали го има?

# 523
Аз днес си взех на Здраве тоника и един крем най-обикновен на Хималая, който не омазнява, но хидратира. Просто ми писна да хвърлям маса пари за скъпа козметика, а ефект да няма никакъв. Вече си мисля, че проблемът е по-скоро вътрешен - хормони или алергия към храни. При мен съм забелязала, че в края на цикъла и се изривам сериозно и нищо не помага...

# 524
Кремът на Миша го има и в Нотино, а може и в други сайтове да го предлагат. Има го в Дъглас и Бюти зон също.

Неостратата и аз от слънцезащитната тема я харесах, но може би не съм взела правилният крем.

Общи условия

Активация на акаунт