Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 73

• 35 342
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Леле момичета колко ще стартираме тази седмица , дано да си бременеен заедно ,най после !

Miiims277 аз при първият опит имах имплантация , при втория не . Вадят много яйцеклетки и все не остават много до 5 ден за замразяване  никога не са оставали .
Сега преди този опит за подобрение качеството на Я пия DHEA , Ovaboost , фолиева киселина и спиролина на хапчета . Също така док. предложиха и направихме локална лезия и взеха клетки за ко култивиране . Разпитай и ти твоя док. какво ще ти предложи пък дано този Е издържи и станеш мама скоро ! 🤗🍀❤

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 13:31 от pipi8

# 556
Леле момичета колко ще стартираме тази седмица , дано да си бременеен заедно ,най после !

Miiims277 аз при първият опит имах имплантация , при втория не . В ядат много яйцеклетки и все не остават много до 5 ден за замесване никога не са оставало .
Сега преди този опит за подобрение качеството на Я пия DHEA , Ovaboost , фолиева киселина и спиролина на хапчета . Също така док. предложиха и направихме локална лезия и взеха клетки за ко култивиране . Разпитай и ти твоя док. какво ще ти предложи пък дано това Е издържи и станеш мама скоро ! 🤗🍀❤
Преди първия опит аз също пих Овабууст ,но този път не ми изписа абсолютно нищо...Чувствам се малко като проба - грешка...
Пожелавам късмет на всички,защото пътя е много дълъг с много тръни по него...Дано вече няма кой да ни възпрепятства!

# 557
Днес ми беше пункцията и ако станат ембрионите, о, Боже, държавата милостиво ми разрешава трансфер. Беше драма и напрежение, дълго ще ги помним тези времена. Успех на всички!

# 558
И заповедта Simple Smile : https://news.bg/bulgaria/izdadoha-zapovedta-za-usloviyata-za-inv … -e1RCLWpJhACfYXlg
И аз съм в очакване на Ц и после трансфер Simple Smile

# 559
Момичета, така издадена заповедта, ако я разчитам правилно - няма да има трансфери. Само свежи и само при решение на лекаря ако не търпят отлагане.
Моля, ако има някой юрист да ме поправи ако греша. Дано не съм права!
И аз чакам за Зет. Sad

# 560
Как така хем няма да има трансфери, хем само свежи, нали пак е трансфер. Не е ясно написано отново, явно ще зависи от състоянието на пациента и от решение на лекаря

# 561
И тук ще го напиша -новата заповед на Министъра отменя т.7а от старата заповед,която гласеше,че се забранява започване на процедури за трансфер на размразени ембриони.Тоест отменя се забраната за ЗЕТ!
Сто пъти я четох,дано правилно съм я разтълкувала, а не да съм си го интерпретирала,както ми се иска😯

# 562
100 пъти го четох и аз така го разтълкувах. Просто се намалят свежи трансфери за сметка на ЗЕТ

# 563
Дано е така! И на мен ми се иска да е така! И е редно да са разрешени всички манипулации, но и да има строги епидемиологични мерки при посещение в клиниките (за което не се и съмнявам).

# 564
Според мен, нищо особено не се променя. Махнали са възрастта, което си беше дискриминация и сега няма как да бъдат обвинени в такава. Иначе трансфери не виждам да са разрешени, пише когато се налага трансфер при вече започната процедура. Какво става, ако искате сега да започнете? Както чета добитите яйцеклетки и ембриони се замразяват и точка. Супер, браво ,аз лично заради всичките тези неща нищо вече не искам! Пак ще го кажа, не съм се насочила към тези процедури за удоволствие, ако не ми се налагаше нямаше да ги притеснявам по време на Ковид, отказвам се въпреки че ми се налага Sad

# 565
Разрешени са трансферите , новата заповед отменя точка 7а , която беше за забрана на всичко вкл и трaнсфери на размразени ембриони.

# 566
Не са забранени, явно ще е по преценка на лекарите... Много се радвам...🤗 Браво на всички! Очаквам цикъл на 9-ти май и се надявам да започна процедурата и да я завърша докрай този път... Дано всички имаме успешен финал ! 😊😊😊

# 567
Мислех утре да звъня, но не се стърпях и звъннах на моя доктор преди малко. Каза че утре ще имат обсъждане, за да се изчистят всички колебания. По-скоро се изказа, че ще има трансфер...

# 568
Грейс, благодаря за информацията.
Дано да са разрешени всякакви манипулации, без ограничения!

# 569
Момичета, някоя днес, говорила с лекаря си, да има информация за положението. На мен ми е неудобно да му звъня само с този въпрос, а и предполагам, че доста звънят.

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 11:06 от Sunshine.s

Общи условия

Активация на акаунт