Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 73

• 35 346
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Момичета по нова дават за инвитро процедурите

# 541
Ще разрешат процедурите! Успех на всички!

# 542
Да, ББ току що каза че ще отменят заповедта!  Flowers Four Leaf Clover
Браво момичета!

# 543
Момичета, Борисов сега съобщи, че ще отменят забраната за инвитро процедури. Днес Ананиев щял да го отмени.

# 544
Йеее, браво бее, сила сме!! Браво Пипи, така се прави , трябва да се действа и да се дава гласност.
Нека клиниките сами създадат нужната организация, както и досега го правеха и аз вярвам, че и медицинския персонал и ние ще сме достатъчно предпазени.

# 545
Момичета толкова се радвам . Добре че още не ми е дошло , чакам Ц всеки момент 🙏🏻🙏🏻🙏🏻.
Благодаря ви че бяхме единни и успяхме ! Така се прави ❤❤❤❤❤❤ Дано ни е на късмет и един ден да разказваме на деца си 🍀🍀🍀🍀🍀

# 546
Пипи, момичета,
поздравявам ви!
И желая мнооого успешни процедури!

# 547
Успех и от мен, борбени момичета.
Вълнувам се с вас и чакам да се похвалите с успешни процедури.
Пипи, точно така се прави. Ако само си мърморим ефект няма. Трябват действия, както ти направи и както много други те подкрепиха Heart

# 548
Момичета толкова се радвам . Добре че още не ми е дошло , чакам Ц всеки момент 🙏🏻🙏🏻🙏🏻.
Благодаря ви че бяхме единни и успяхме ! Така се прави ❤❤❤❤❤❤ Дано ни е на късмет и един ден да разказваме на деца си 🍀🍀🍀🍀🍀

Браво pipi8!!! Hearts имах надежда, че ще успеем! Flowers Four Leaf Clover
https://nova.bg/news/view/2020/04/26/286197/възобновяват-инвитро-процедурите/?fbclid=IwAR0WSaVbqF1GRaaBGtKgRiWriPUD3ZAPUC14jF0JUV3YQJG8M-JX49RCDb8

# 549
Браво на Пипи и всички нас! Аз утре съм на преглед на трети ден за евентуално стартиране на ЗЕТ. Единствено ме притеснява, че заради почивните дни ще се забави резултата от фемофлора. Ще излезе чак около 17 ден от Ц. Също тогава трябва да пусна контрола за пролактин и ТСХ, който беше завишен над 3, заради приема на естрофем. Може би ще трябва да мина на максимална доза, докато тече подготовката... Дано да е навреме и резултатите да са ОК Simple Smile Успех на всички!

# 550
Момичета, толкова се радвам за свяка една от вас която ще успее да стартира процедурата!
Пипи, справи се страхотно с тази не лека задача!
Ще се вълнувам заедно с вас докато дойде и моето време да започна.

# 551
Браво Пипи, браво на всички! Успяхме заедно. Желая на всички леки процедури и щастлив финал 😊😊😊🥳

# 552
Браво момичета! #pipi8 мноого ти благодаря 😘, така се зарадвах, развалнувах... и аз чакам Ц до 2-3 дни, дано заедно си бременеем 😊😊😊

# 553
Браво момичета, много се радвам че успяхме.
И ние стартираме (дай боже) на 2-3 май.
Пожелавам на всички ни успех и много положителни резултати ❤️

# 554
Здравейте ,момичета ! През 2014 имам нормално забременяване и раждане .След опитите за второ стигнахме до ин витро.Оказа се,че сме с мъжки и тубарен фактор.Преди 4месеца имах стимулация по къс протокол .На пункция извадихме 18Я ,12 качествени ,9 се оплодиха и до 5ден остана само 3.Върнахме 2Е и замразихме 1 на 6ден.Нямаше дори и имплантация.Док сметна ,че нещо в Е не е наред и иска на пробва на спонтанен цикъл.Имах стимулация с фемара ,Менопур и Цетротид.На пункция -4Ф извадихме 2 Я ,като 1 е качествена.Оплодила се е ,но не дават големи надежди.Нещо нещата не могат да се нагласят.Има ли някоя от вас с подобен случай?

Общи условия

Активация на акаунт