Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 73

• 35 446
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,мога ли да помоля някой който е по наясно за коментар на това изследване.Има ли успели с структурна хромозомна аномалия.Дупликация на 9 та хромозома.Заключение:вариант на норма

# 526
Момичетааааа петицията ни е в СТАТИЯТА 🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻

# 527
Стискам палци поне до края на другата седмица това безумие да бъде отменено.
Направо съм без думи ако това което пише в статията е вярно и естетичната хирургия е позволена!

# 528
Хорааа сега гледах новините, споменаха за тая "нелепица" спиране на процедурите и че ще се разгледа случая, зависело от епидемиологичната картина. Все пак са го разглеждали, мнооооого стискам палци другия месец да си стартираме и да има цяло поколение извънредни бебета 🥰🥰🥰

# 529
Мисля, че е абсолютно възможно естетичната хирургия да е позволена, а инвитро процедурите не, защото в уебинар Д-р Стаменов обясни, че инвитро процедурата не е еднократен акт и изисква поредица от прегледи, с които се нарушава изолацията, а плановите операции били прави ги и не те вижда повече. Евентуално един преглед след това, той може и да е прав, но според мен ситуацията е абсурдна!

# 530
Ха дано! Моята пункция е утре и за съжаление заради тези глупости ще пропусна трансфера. Въпреки че до замразяването на ембрионите (дано да има годни яйцеклетки, дано да се оплодят, дано да оцелеят!) ще има да кажем три дни, не започна ли да вземам веднага след пункцията други хормони, трансфер няма как да стане. Опитвам се да измисля нещо положително за ситуацията, но не ми се получава особено. Споменах ли отново и за няколкостотинте лева, с които ще олекнем за допълнителен ЗЕТ Imp ?
И между другото, дотук лекарите ме видяха сиггурно десетина пъти. За трансфера щяха да ме видят още веднъж.

# 531
Успех Анонимен! Дано на пук на всичко пък всичките до едно да станат хубави ембриончета и после бебчета!

Хубаво е че се говори за нашия проблем. Направо ми е ужасно да слушам през 5 мин как Бойко казал че обмисля още преди 13 май да приключи ИП, или как други държави се готвят да облекчат мерките, но заповедта си седи.

# 532
Здравейте, подготвям общо апел за отмяна на наредбата за стопиране на АРТ процедури. Ако Вие също не подкрепяте тази наредба, бихте ли посетили тази тема и участвали в общото писмо
https://www.bg-mamma.com/?topic=1209134.new#new

# 533
Момичета журналистката пуснала статията , ми писа и каза ,че в понеделник подготвят тема в сутешния блок и им трабва семейство което да говори по темата , аз предложих сама да съм защото мъжът ми е под карантина и нямам как да дойде с мен , но тя вече има жена която ще се включи . Ако някой е готов да покаже позицията си/ни и да излезне нека ми пише на лично ще го свържа с нея !

# 534
Аз говорих преди два дена по БТВ и ако събера повечко мнения, ще се свържа с тях, след като им имам телефона вече. Предполагам биха обърнали внимание.

# 535
Аз вече си пиша  с журналистката която пусна статията . Ще има тема в сутрешния блог . Дано някой се съгласи ! 🙏🏻

# 536
Тъжното е, че се обосновах и накрая интервюто ми беше изрязано до "Дала съм 10 000 лв", надявам се, че след като ще е наживо ще се даде повече ефирно време. На мен ми се обадиха по Скайп за интервюто. Може би няма да е присъствено

# 537
Аз не съм при мъжът ни иначе със сигурност щяхме да се покажем и да изразим мнението си . Съжеляам ,че няма да можем и то много !

# 538
Ако е по скайп бих могла да участвам. ММ е на работа, но аз бих могла ако онлайн. Живея в провинцията и няма как да отида до София за интервю, тъй като трябва да мина през мнооого КПП.

# 539
Др. Кой, ние имахме същия проблем, преди карантината трябваше да започвам стимулация по фонда, на мъжа ми МБ също не беше чиста, но док каза че това не е проблем и не пречи на процедурата, даже и не се нуждае от лечение, ако няма симптоми.
Пожелавам успех на всички и дано скоро започнат процедурите.

Здравейте, това е микробиологията на мъжа ми, която е пусната в Рамус в сряда. Средата на март пускахме и двамата в клиниката и всичко беше чисто. Наложи се да ги повторим защото ми закъсня цикъла и изтекоха предишните. От 21  април съм в стимулация. В понеделник ще пускам нова  микробиология и аз в клиниката. По -скоро съмненията са ми в лабораторията, но все пак, ако са прави за наличието на бактерията, какво следва? Аз съм стимулирана, опита ми е по фонда, а  ако бактерията и евентуално лечение с антибиотик са реални, как се процедира?

Общи условия

Активация на акаунт