Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 73

• 35 459
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Orenda харесва ми идеята сега и аз ще пиша . Може би ако повече момичета напишем историята си и я пуснем към ЦАР , Борисов и т.н може пак и да ни обърнат внимание . Нищо не губим ! ❤🍀

# 511
Не разбирам каква е логиката да няма ЗЕТ, но да има свеж трансфер? Нали е написано да се извърши пункция и след това да се замразят. Няма разлика дали се използва свеж ембрион или замразен такъв във връзка с ковид19,за да е позволено едното а другото не.
Според мен проблема е в ЗЕТ трансфера-точно те са забранени, пресни правят.

# 512
greis, за съжаление доктора ти е прав. Заповедта е категорична и отменя всякакви трансфери.
Няма никаква медицинска обосновка защо. Sad
Анонимен,
Поздравявам те за куража и писмото, което си адресирала до ЦАР. Не трябва да бездействаме!
Дори породи в мен идеята тези от нас, които желаят също да пишат, но не само до ЦАР, а и до Ананиев, Борисов, Мутафчийски.

Да, да и ние като я четем, колкото и да е трудна за разбиране, така я тълкуваме. Аз му вярвам на моя доктор Simple Smile
По-скоро тук имаше момичета, които ме убеждаваха, че не важала за мен.

И аз писах на двата мейла споменати за връзка с Борисов:
primeminister@government.bg ,
gis@government.bg
За сега няма отговор

# 513
Здравейте, момичета. Живея в Англия и ми взеха вагинален секрет, защото съм със сърбеж и течение, след неуспешен трансфер. И преди трансфера май не бях много ок, може би и това е една от причините, за да не стане. Излязоха ми резултатите, но нищо не разбирам, а може би трябва да чакам до другата седмица за разчитане. Има два резултата, които са положителни, и изчетох страшни неща за тях, направо ми иде да си тегла коршума. Може ли някой да ми каже какво значат, моля? Писах и в други теми, дано има отговор.
Благодаря предварително! Хубава вечер.

# 514
Carambaa, доколкото знам епителните клетки и лактобацилите са нормални показатели, спомагащи за нормалната флора на влагалището. Не виждам да имаш някаква инфекция или бактерия.

# 515
Много благодаря, Аурора Simple Smile

# 516
Всичко е наред.

# 517
Благодаря ви, мили момочета, хубаво е да го знам. Особено сега, когато не се знае кога ще е следващият опит, поне това да ми е ок.

# 518
Благодаря ви, мили момочета, хубаво е да го знам. Особено сега, когато не се знае кога ще е следващият опит, поне това да ми е ок.
Carambaa ако се притесняваш и искаш да си пуснеш изследвания има една online lab където са много коректни и бързи . Нз дали в частна клиника са ти пускали сега изследвания , или към NHS но ако е към NHS те не изследват за всичко .
Ще ти пусна сайта им на лично .
Успех 🍀

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 00:37 от pipi8

# 519
За какво още да я изследват? Направили са и каквото е необходимо.

# 520
Благодаря, Пипи. Бях в частна клиника, при джипито дори не знам дали става във момента. Бяха ми изписали глобули и крем миналият месец, най-вероятно са подействали. Това излследвсне е правено след лечението.
Сега си чакам да ми се обадят от клиниката някой слънчев ден, но едва ли ще е скоро. Надявам се, че поне в БГ са започнали да ги отварят. Успех, момичета.

# 521
Даже не е необходимо да се ходи в частна клиника и да се плаща, при условие че има sexual health clinics ( GUM clinics) , където ще те прегледат, изследват за всичко възможно и на края ще ти дадат лекарствата безплатно.

# 522
  • София
Здравейте, това е микробиологията на мъжа ми, която е пусната в Рамус в сряда. Средата на март пускахме и двамата в клиниката и всичко беше чисто. Наложи се да ги повторим защото ми закъсня цикъла и изтекоха предишните. От 21  април съм в стимулация. В понеделник ще пускам нова  микробиология и аз в клиниката. По -скоро съмненията са ми в лабораторията, но все пак, ако са прави за наличието на бактерията, какво следва? Аз съм стимулирана, опита ми е по фонда, а  ако бактерията и евентуално лечение с антибиотик са реални, как се процедира?

# 523
Това че сте чакали толкова време и нещат, през които сте преминали, съвсем не означава че и ние трябва да чакаме и да преминаваме през такива неща!!! Това е тема за жени, на които им предстоят процедури, мисля, че изобщо не трябва да пишете в темата и да давате морални оценки на жените, които все още се борят да имат дете!

quote author=G.Savova link=topic=1184294.msg40615379#msg40615379 date=1587636422]
Мис деликатна, тук изобщо не става въпрос за личен избор. Има наредби които се спускат отгоре и те решават дали ще отложите или не. Никой не отнема никакви права, просто нещата ще се забавят и дай боже с не повече от 2-3 месец.
Била съм на ваше място в продължение на почти 3 години, когато ми отменяха процедурите една след друга и трябваше да чакам с години, така че съм абсолютно на ясно със ситуацията, и злобата далеч не е  в моите постове.
[/quote]

# 524

Общи условия

Активация на акаунт