Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 73

• 35 579
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Току-що се прибрах от клиниката, казаха, че няма как да прекратят започната процедура(било рисково за пациентите), но за момента няма да започват нови !
За коя клиника е това ?

# 151
Хвана ме грипа искам да ви питам нещо дали някоя е изпаднала в подобен случай, имам температура от снощи, която вчера спаднах с течен аналгин, днес звънях на лекаря ми и той ми каза нурофен, но аз му казах, че съм имала неуспешно инвитро през ноември и съм разреждала кръвта си, поради тромбофилия в такъв случай ми каза парацетамол на 6ч.по 1 табл. Обаче той не ми действа, мога ли да пия отново течен аналгин би ли ми навредил, ако не кажете друг метод да я сваля варира от 37.5 до 38.3 пробвах и с оцет и вода не се повлия. БЛАГОДАРЯ ВИ!

# 152
Ако парацетамола е по 500мг, трябва да вземаш 2 таблетки на 6 часа.

# 153
Хвана ме грипа искам да ви питам нещо дали някоя е изпаднала в подобен случай, имам температура от снощи, която вчера спаднах с течен аналгин, днес звънях на лекаря ми и той ми каза нурофен, но аз му казах, че съм имала неуспешно инвитро през ноември и съм разреждала кръвта си, поради тромбофилия в такъв случай ми каза парацетамол на 6ч.по 1 табл. Обаче той не ми действа, мога ли да пия отново течен аналгин би ли ми навредил, ако не кажете друг метод да я сваля варира от 37.5 до 38.3 пробвах и с оцет и вода не се повлия. БЛАГОДАРЯ ВИ!

При висока температура - физическо охлаждане за свалянето й - чрез шишета със студена вода  под мишниците и между бедрата.

# 154
  • София
Ще ти кажа 2 бабешки начина
Единият е 1част оцет, 3 части вода и слагаш вътре счукан чесън - количеството да излезне около 1 чаша и го изяждаш и изпиваш, сваля много бързо висока температура
Другият начин е направи си чай топъл, но не врял сложи вътре 1 аспирин изпии го и се увии хубаво ще се изпотиш, смени дрехите и пак се увии така може и 2-3 пъти да се потиш ако е много висока температурата, ако е ниска веднъж до сутринта ще се цвете.

# 155
При висока температура се препоръчва по малко дрехи и охлаждане на стаята, не презатопляне!

# 156
  • София
Да не се препоръчва топъл душ, но когато те втриса се завиваш-въпросът е да се изпотиш и сваляш всичко

# 157
Когато имаш висока температура последното което трябва да правиш е да я повишаваш допълнително. Всъщност това с увиването и разни други е една от основните грешки при свалянето на температурата.

# 158
Благодаря ви момичета изпих отново един течен аналгин, изядох една топла пил. супа и се изпотих, спадна температурата замомента и съм по-добре. Благодаря, спокойна вечер и бъдете здрави.

# 159
Току-що се прибрах от клиниката, казаха, че няма как да прекратят започната процедура(било рисково за пациентите), но за момента няма да започват нови !
За коя клиника е това ?

AГ Варна

# 160
Здравейте, момичета! Искам да Ви задам няколко въпроса, защото съм адски притеснена. На 11 бях на пункция извадиха ми 33 яйцеклетки, от тях 21 бяха качествени и ги оплодиха. След 1 ден ни звъннах и ни казаха, че са останали 12. На 3 ден бяха останали 9,качествени за замръзване 2, и 7 решиха да ги гледат до 6 ден. Днес ми звънаха и казаха, че така и не са се развили. Питам ги кажете ми какъв е проблема, какво има?.. Докторът Ви ще каже. Нещо сперматозоидите, яйцеклетки те ли... Нямам отговор. Ние сме с мъжки фактор принципно по Фонда, но сега се чудя дали и при мен няма проблем?

# 161
  • София
проблема е че са се престарали. 33 я е много, нормално е повечето да не стават, особено като се добави и мф.

# 162
Синеочка наистина доктора трябва да ти каже най-добре. Аз когато се подготвях за моята процедура забелязах, че в бг масово се отглеждат до 5ти ден. Мога да пиша много по въпроса, но няма да го направя защото материята е много чувствителна и е хубаво ембриолог да каже за кой кое е най-добре. Все пак се взимат под внимание много фактори.

# 163
проблема е че са се престарали. 33 я е много, нормално е повечето да не стават, особено като се добави и мф.
Точно!Прекалено голяма бройка е,напоследък тенденцията е малък брой ,но качествени.33 Я,са ми прекалено.

# 164
Кому е нужно 33 Я? Явно сте доста млада, но това е работата на добрия доктор - да прецени дозите за стимулация.

Общи условия

Активация на акаунт