Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 73

• 35 509
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Трите ми цикъла след стимулация бяха побъркани,закъснява ми с 10 дни,подранява със седем или с четири.Даже цикъла в който правихме ЗЕТ,като дойде и получих паник атака за пръв  и единствен път.Викам защо е объркан,ще прецака всичко,викат ме на единайсти ден,ако нещо се обърка,имаме един ембрион,как ще го жертвам.Голям хаос в главата беше.
Според доктора е в реда на нещата,след всички хормони трябва време.Но може да звъннеш в клиниката за свое успокоение.

# 286
Ами както Bobchi казва, ако искаш звънни ама ей така само за твое успокоение, каквито сме шматки при повечето от нас са на психическа основа доста неща, току виж звъннеш, успокоиш се и си ти дойде нормално Simple Smile

Благодаря, Чухи. Бях на естествен цикъл, та нямаше уж много намеса. Плюс, първият ми цикъл след негативния тест, беше оскъден, в сравнение с нормалните, което доста ме очуди. Значи да чакам, така ли? Да не ходя още на лекар?

# 287
Благодаря ви, мили момичета ❤

# 288
И аз очаквам втори цикъл след стимулация. Днес ми е трети ден закъснение. Смятам, че е нормално все още да има отражение от хормоните.
Първия цикъл след стимулацията ми стартира на време, но този не.

# 289
На мен в момента ми е първия цикъл след стимулацията (нямах свеж трансфер,), но и аз съм в паника, понеже на 3тия ден от цикъла имах огромни съсиреци и много се притеснявам, понеже преди като имах полип пак бях така, но се надявам да е от хиперстимулацията,която се получи при мен,а и лигавицата ми беше доста удебелена .Записах си час за преглед следващата седмица, дано няма нищо,че вече ми омръзна.

# 290
Ако лигавицата е била удебелена по всяка вероятност е от това. Полип не може да се появи толкова бързо Simple Smile.

# 291
Ако лигавицата е била удебелена по всяка вероятност е от това. Полип не може да се появи толкова бързо Simple Smile.

И аз така мисля, но ще съм по-спокойна лекаря да ми го потвърди Simple Smile

# 292
Не съм специалист, но в клиниката, в която бях аз и правех септември месец моя опит, канселираха две-три процедури по къс протокол заради появил се полип по време на стимулацията, т.е. не му трябва много време за поява.
Въпреки всичко смятам, че при Sunshine.s не е полип, а просто както и G.Savova предположи, това е от удебелената лигавица.

# 293
Момичета може ли да ми кажете как са тези резултати

# 294
Завишен МАТ. Отиди при лекуващият те лекар.

# 295
Savova не е за мен за една приятелка е , какво ли може да значи това ,на какво влияе и как ли се нормализира :/ ?

# 296
Момичета може ли да ми кажете как са тези резултати
Защо е проверявала антителата - има ли проблем със щитовидната жлеза, правен  ли е ехограф? Антителата се свалят трудно, с хранителен режим и добавки. Имат значение и ТСХ, ФТ3 и ФТ4.
АМХ е сравнително нисък, имай предвид, че понякога много бързо спада след такива стойности. Колко антрални фоликули има на 2-3 ден?

# 297
Едно от антителата на срещу ензим на щитовидната жлеза е завишен, според мен една от индикациите за хашимото.
Как са ТСХ, Т3 и Т4?
Взимаш ли Л Тироксин или Еутирокс заради завишено ТСХ?
АМХ е добре според мен, особео ако си над 30 години.

# 298

Това са й другите изследвания , за момента още не са правили други изследвания . Това са първите неща които са им казали да пуснат не взима нищо .

# 299
Pipi8, TSH макар и в референтните стойности е съвсем леко завишено. Според моята репродуктувна лекарка е хубаво за процедура да е около единицата.
Мисля, че е хубаво да се обърнеш към ендокринолог, възможно е да става въпрос и за латентно хашимото, хубаво е ултрашал на щитовидната жлеза да се направи, за да се види дали  има малки възелчета или кистички. Но това са само мои предположения тук и най—добре се обърни към лекар.
Разбира се и с такова ТСХ си се забременява, просто вечее въпрос на фина настройка.

Общи условия

Активация на акаунт