Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 73

• 35 467
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Днес бях на преглед в клиниката където ми правиха инвитро,писах че съм в деветия месец.
Влязох с маска,там ми дадоха на входа калцуни ,измериха ми температурата ,взе ме санитарка и влязох.Ами говорих с доктора,с две акушерки и познайте тяхното мнение-искат да има процедури.По цял ден дремели,а знаят какво ще стане после.С подходящи мерки искат да работят хората.Това е което искам да кажа по темата,всеки да си прави изводи.Споделила съм петицията с 3 приятелки,както и мъжа ми я подписа.Желая успех и търпение на всички!🤞

# 481
Благодаря за споделеното, Bobchita!
Желая ти здраве и успех!
Подкрепата на лекарите и на медицинския персонал се вижда и в подписката. Доста от тях са се подписали и са на наша страна!
Момичета, вече сме достигнали близо 1100 подписа, но според мен можем още много да съберем, за да покажем истинското недоволство сред нас от заповедта. Продължавайте да споделяте линка: https://www.peticiq.com/21042020

# 482
  • Варна
Аз също подписах петицията. Живея в чужбина, но чакам за ЗЕТ в България (незнайно кога при това положение, планът беше вече да съм го направила миналия или този месец, но...).
Успех на всички момичета, аз съм оптимист и силно вярвам, че скоро ще се нормализират нещата

# 483
И аз подписах! Дано някой да я обжалва и пред Върховния административен съд!

# 484
Благодаря ви момичета 🤗🍀. Одеве говорих с един от репортерите на БТВ и чакам да ми върнат обаждане . Човека каза че ще помогне с каквото може 🙏🏻

# 485
Момичета, и аз днес бях на преглед при АГ и док и акушерката с която говорих така се разгорещиха по повод на тази заповед. Казаха че се надяват всички ние да се активизираме и да се преборим да се отмени тази заповед. Веднага им казах за подписката. Те много се въодушевиха че вече има такова нещо и ще я подпишат. Едвам успях да си тръгна, че се отвори такава тема и те доста разпалено говориха.
Иначе док след всеки преглед излизаше да се дезинфекцира наново и после чистеха и кабинета. Пускаха само по 1 човек пред кабинет.

Благодаря пак на pipi8 за инициативата! Flowers Four Leaf Clover

# 486
Jessito, благодаря за споделеното!
Щастлива съм да го разбера, че са сме в един отбор с лекарите и персонала!
Благодаря, че си ги информирала за подписката! Дано успеем!

# 487
Споделих подписката и във Facebook! Видях, че е пусната и в групата детски ясли и градини в София!

# 488
  • София
Момичета, 9ти ден от мц имам 1 ф 19 мм и прогестерон 0,05 ng/ml
Виждали ли сте толкова нисък прогестерон 😔
Утре отново съм на преглед и пак прогестерон. Подготвям се за ЗЕТ на последните ни ембриончета.
Преди овулация прогестерона трябва да е нисък!

Момичета сега говорих с една позната която работи с Иван и Андрей каза ,че ще проучи и ше се свърже със здравни репортери а между временно каза ,че трабва да напишем поне 50 човека към някой журналист  за да ни обърнат внимание и тя препоръча Ива  Николова от ПИК това е емайла на редакцията
iapikbg@gmail.com
Аз писах и помолих да остана анонимна . Пуснах и петицията да я видят .
Който иска може да пусне емайл
Важното в да напишете като топик “ОТМЯНА НА ЗАБРАНАТА ЗА ИНВИТРО ПРОЦЕДУРИ “ .

Ива Николова? Това не е сериозно 🤣

# 489
Надин какъв е проблема ? Сподели го давай излети си каквото ти тежи ,че да се спре с тези излишни коментари !!! Говорих с човек от БТВ , въпросната Ива е една от журналистките на който не им пука и си задават въпросите ! Писала съм с няколко човека в различно радия .
Защо продължаваш да дразниш всичко с тези коментари ЗАЩО питам ? Пак казах нека запазим добрия тон !

# 490
Тази Ива и аз не я харесвам, много е жълта, както и цялата им медия. Ако обаче успее да раздуе насам натам и да кудкудяка където трябва аз съм за!
Забравих да добавя благодаря на Пипи и на момичетата, които се заеха с това!
Дано постигнем целта!

quote author=pipi8 link=topic=1184294.msg40618103#msg40618103 date=1587664224]
Надин какъв е проблема ? Сподели го давай излети си каквото ти тежи ,че да се спре с тези излишни коментари !!! Говорих с човек от БТВ , въпросната Ива е една от журналистките на който не им пука и си задават въпросите ! Писала съм с няколко човека в различно радия .
Защо продължаваш да дразниш всичко с тези коментари ЗАЩО питам ? Пак казах нека запазим добрия тон !
[/quote]

# 491
Здравейте, някой сменял ли е рупродуктивен специалист в една и съща клиника, дали е възможно?

# 492
  • София
Ива- тъпия въпрос...  
Тя няма един зададен смислен въпрос... само бисери... особено на медицинска тематика.

Здравейте, някой сменял ли е рупродуктивен специалист в една и съща клиника, дали е възможно?
Разбира се, че е възможно

# 493
Момичета да влезна малко в темата .
Искам да споделя  моя опит от взимане  на клетки за ко култивиране и локалната лезия (надраскването ) . Аз търсих много информация ,но за съжаление само една жена ми писа как е минало при нея .
При мен беше без упойка . Процедурата е много бърза (10мин всичко с подготовката , взимането на клетките 30 секунди не повече ) и с взимането на клетките се случва и самото надраскване . За мое нещастие на мен ми стана зле като слезнах от масата . Просто изравних границите и трабваше да ме сложат на система , но аз не бях закусвала и до колкото разбрах матката е шоков орган и е възможно да се случи . Почувствах болка като все едно ми е дошло първи ден ( аз съм с много болезнен Ц) , и ми падна кръвното , 5мин след като ми сложиха системата всичко се нормализира . Не съм имала болки след това нито кървене .
Надявам се да съм била полезна с този коментар на някой на който му предстой . Няма нищо страшно и наистина не е нужна упойка просто гледайте да сте хапнали добре преди това 😅👌❤

# 494
Пипи,
Благодаря за споделянето, аз мислех да те питам как е минало това, преди да се разрази спора. Много искам и аз това надраскване, четох много различни проучвания по темата и изглежда да има положителен ефект върху  шанса за имплантация. Последно, което четох е реномирано английско проучване при което процента на живородените бебета, при жени с надраскване и такива без е еднакъв, но не навлизат в подробности колко е процента на имплантациите, а до живо родено бебе има и други променливи.

Общи условия

Активация на акаунт