Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 73

• 35 341
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
То хубаво се питаме една друга, но като чета и по други теми, явно пак ще зависи от личната преценка на докторите. Някои започват стимулация, други подготовка за ЗЕТ, а на трети им казват, че има заповед на министъра и не може.

# 571
От клиниката на Стефанов бяха писали, че въпреки отмяна на заповедта няма да правят процедури. Явно по преценка на отделните клиники ще е.

# 572
Здравейте,момичета аз сега пътувам за преглед в момента съм в стимулация.Зависи от лекаря и според мен.😊😊Късмет на всички

# 573
Момичета, кокичета, на сайта на клиниката ми пише, че всички процедури се възобновяват считано от днес 27.04. Чакам цикъл на 11 май....и се кръстя🙏
А тъкмо се чудех дали да преслушам док, добре, че реших да използвам туй чудо, наречено интернет първо. Успех на всички!

# 574
Здравейте момичета мина и моя преглед.На кратко днес ми е 6 ден от стимулация с мериоферт по дълъг протокол.Имам по 6 фоликулчета в двата яйчника.Предния път (петък)на прегледа бяха по 7мм,а днес са по 10 мм.,13мм.Доктора ме вика пак на преглес утре каза че се развиват малко по бавно.😣😣това проблем ли е

# 575
  • Варна
Здравейте момичета мина и моя преглед.На кратко днес ми е 6 ден от стимулация с мериоферт по дълъг протокол.Имам по 6 фоликулчета в двата яйчника.Предния път (петък)на прегледа бяха по 7мм,а днес са по 10 мм.,13мм.Доктора ме вика пак на преглес утре каза че се развиват малко по бавно.😣😣това проблем ли е

Не е проблем, просто стимулацията ти може да продължи малко по-дълго, както беше при мен. Аз имах малко фоликули, но от почти всички извадихме качествени яйцеклетки

# 576
По дългата стимулация може да е добре да се образуват по качествени яйцеклетки. Успех желая

Не е проблем, просто стимулацията ти може да продължи малко по-дълго, както беше при мен. Аз имах малко фоликули, но от почти всички извадихме качествени яйцеклетки

# 577
  • Варна
Благодаря ви от ❤колко трябва да станат за да има пункция? И също ако мога да попитам вашата стимулация колко време продължи?

Не съм сигурна какъв размер трябва да достигнат, мисля, че моите бяха между 15 -19мм
Аз бях 14 дни на инжекции, но по къс протокол (а по принцип съм и с по-късна овулация)

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 16:55 от marissa_123

# 578
#radost898989
И моите казваха, че не растат и ми удължиха стимулацията с 1 ден. И накрая ми извадиха 14 фоликула-12 яйцеклетки, но пък и се получи хиперстимулация...

# 579
Момичета, а тези тестове за Kovid-19, преди пункция, ние ли си ги плащаме и колко струват...

# 580
  • София
Да ние си ги плащаме, цената е различна зависи в коя болница си

# 581
Момичета, а тези тестове за Kovid-19, преди пункция, ние ли си ги плащаме и колко струват...
Съмнявам се някой да ни ги покрие .
А някой знае ли каква в цената за кръвния тест за Covid 19

# 582
И на мен току що ми звъннаха,че трябва да направя такъв тест тъй като наближавам пункция.

# 583
  • София
Момичета зависи от болницата, аз съм в Надежда там цената е 40лв.

# 584
Преди трансфер разбирам. Но преди пункция. Ако имаш коронавирус няма да ти направят пункция ли?
Иначе в началото на март бяха по 200 лв тестовете, сега на повече места се правят и една жена беше писала някъде, че е дала 80лв за тест за коронавирус.

Общи условия

Активация на акаунт