Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 73

• 35 333
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Точно така преди пункция е и ако е положителен не ти правят нищо и те отпращат да си под карантина

# 586
И на мен току що ми звъннаха,че трябва да направя такъв тест тъй като наближавам пункция.
80лв е добре , аз бях чула ,че на места е около 120лв .
Момичета някоя от вас да има сенна хрема и знаете ли дали по време на стимулация може да се пие антихестамин или хапчета за сенна хрема ?

# 587
Здравейте,

Как така пр положителен тест за Ковид те изпращат вкъщи, няма ли опасност да станат много кисти....?

# 588
Тук в моя град сега попитах в бодилаб е 30 лв

# 589
  • София
естетствено че ще те изпратят в къщи, нали ще изпозаразите персонала, а от него и другите пациентки.
тогава ще има още повече кисти.

# 590
В Майчин дом - Варна съм, но още не съм им звъннала, дано не са много скъпи, че и без това сигурно ще повтаряме вирусологичните, понеже е минал 1 месец...

# 591
  • София
Вирусологията важи 3 мес.

# 592
бамбарадамбара при положение, че има доста дълъг период, в който си преносител и нямаш симптоми, според мен ако 2 дни преди пункия ти излезе положителен тест за ковид, най-вероятно вече си заразил персонала на предходните прегледи...... надявам се всички момичета да се пазят и да не се стига до там. Лично за себе си мога да кажа, че не контактувам с никой, работя от вкъщи и ходя само да магазна.  ММ ходи на работа, но с маска и спазва дистанция и висока хигиена.

Пожелавам успех на всички

# 593
pipi8, аз съм със семена хрема. Бях питала и ми казаха, че до положителен резултат няма проблем да пия антихестаминови препарати.
Сега се консултирах с алерголог, която ми препоръча какво да пия по време на бременността. Ако те интересува ми пиша на лично и ще ти обясня.

# 594
  • София
това че може да си ги заразил и преди това е вярно.
но при доказано пол тест са си в правото да откажат процедура.

а и май са длъжни да са в карантина, та и клиниката може да затворят.

# 595
Доста притеснително, аз си помислих дали да не отложим процедурата, но май няма смисъл, дори и да измислят скоро ваксина ще минат месец, за да се ваксинира цялото населени (може би и години). Едва ли в близко бъдеще ще се променят нещата и няма за кога да се отлага.
Моля се само всички момичета да бъдат отговорни и да пазим лекарите си и акушерките.

# 596
При ЗЕТ не правят тест за Ковид в надежда.

# 597
Здравейте,д-р Лачев иска да направим фоликулометрия и да вземем решение как да продължим.Цената е 80 лв-но не попитах.според Вас на цялата процедура или на преглед?
Благодаря!

# 598
  • Варна
Здравейте,д-р Лачев иска да направим фоликулометрия и да вземем решение как да продължим.Цената е 80 лв-но не попитах.според Вас на цялата процедура или на преглед?
Благодаря!

Моя приятелка плати 88лв само за един преглед

# 599
Здравейте момичета,
аз имам издадена заповед от фонда, но от клиниката ми казаха, че могат да ми направят пункция само и да ми замразят яйцеклетките. Трансфер ще направят при отпадане на ИП. При вас също ли е така и има ли някой, на който ще му правят свеж трансфер?

Общи условия

Активация на акаунт