Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 73

• 35 330
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета,
аз имам издадена заповед от фонда, но от клиниката ми казаха, че могат да ми направят пункция само и да ми замразят яйцеклетките. Трансфер ще направят при отпадане на ИП. При вас също ли е така и има ли някой, на който ще му правят свеж трансфер?
Здравей, Ками. Правих опит по фонда март, точно започна извънредното положение. Пункция и замразяване на ембриони. Док не разреши трансфер тогава, отказа и ЗЕТ сега. Успех ти желая!

# 601
Здравей, Kami_G, и в моята клиника процедират по същия начин. Ние сме със заповед и на следващия цикъл (10 май) започваме. Предупредиха ме, че ако не се промени заповедтта на министъра няма да имам свеж трансфер, а всичко ще се замразява.

# 602
И при мен ЗЕТ ще е след извънредното положение!

# 603
Включване и от мен, положението е същото. Изчаквах да се появи Ц и да звънна на доктора. Каза, че докато не се промени заповедта така че да е ясно, че са разрешени трансферите, остава старото.
Явно отново ни приспаха с последните "промени".

# 604
То така де, но то е до 13 май извънредното положение. Като ви дойде и може да започнете следене. Пък то ще е минал 13 май, докато дойде време за ЗЕТ.

# 605
Момичета ,сега на прегледа излезна ,че имам един аст. фоликул с 12мм и малко се притесних докторката каза , да правя днес и утре коремни преси дано го спукам . Каза ,че се притеснява ,че при стартиране може да стане на киста .
На мен утре трябва да ми дойде,но да се надяваме ,че ще ми закъснее поне още ден два .
Моля дайте съвети освен коремните преси какво др мога да направя :/ ?

# 606
pipi8, запазила съм си ето този линк, никога не съм го пробвала. По едно време задържах фоликули. Но отдолу има много добри отзиви https://www.youtube.com/watch?v=WmVm7qwf170

Иначе аз след инвитро стимулацията няколко месеца бях с повече фоликули. Веднъж приключих с 4 задържани. Тогава ми предписаха противозачатъчни само за 10 дена, за да изчистя фоликулите. и просто имах много къс цикъл. Може и при теб да направят така

# 607
Teri благодаря ти за видето , ще си ги взема нещата още днес . Това нали няма да навреди ни на др Ф . За сега имам доста май 7 от дясно аст. Ф и 5-6 от ляво там е и този гилемият 😣.

# 608
Знам ли, аз пращам пък то на твоя отговорност. Изглеждат натурални съставките, само тази меласа не знам полезна ли е или не.  Аз ако съм, по-скоро не бих правила, нищо което лекарката ми не ми е назначила. Но просто споделих.
По-скоро изчакай да видиш какво ти е писано. Според мен с цикъла  ще изчезне този фоликул.
Когато задържах фоликули, ме викаха на 2ри ден, за да видят дали не е изчезнал сам заедно с цикъла и чак тогава ми даваха противозачатъчни.

# 609
Да ти кажа и на мен ми се е случвало преди и да наистина се изчистват при мен като ми дойде . Ще си направя аз една тренировка пак каквото стане ❤🤗

# 610
Благодаря за отговорите! Ще започнем май със стимулацията, а до трансфера може и да отменят заповедта. Успех на всички!

# 611
Здравейте, момичета. Предстои ми да правя инвитро. Направиха ми пункция, имам една яйцеклетка,която се развива. Искам да попитам дали има шанс за бебе само с една яйцеклетка, не трябва ли да са повече? За първи път ми е и много се тревожа☹️А така се надявам да стане...

# 612
aleksis, трябва ти точно 1 за бебче. Знам че на всички ни се иска да са повече, но за съжаление не става винаги. И при мен от всичко което извадихме, само 1 единствено ембрионче оцеля и се закрепи. Всичко е възможно. Успех и дано тази 1 Я е твоето човече!

# 613
Момичета на мен все пак ми дойде току що , сутринта в 11 имах силни болки без кървене пих едно хапче мина ми и си помислих ,че е било от сутешния с** 🤷🏼♀ , но сега вече си тръгна . Не знам днес ли да го броя за 1 ден вече е 14:00ч или утре 🙄🤔 и кога да звънна в болницата днес или утре ?

# 614
#pipi8  Според мен днес се смята за 1ви ден, поне аз си го смятам от другия ден, само ако е дошъл след 20.00 ч.

Общи условия

Активация на акаунт