Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 73

• 35 327
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Моята лекарка ми е казала: ако ти е текнало силно кръв до 13 часа го брой за първи ден.

# 616
Ами то още ми пуска само едно розово зацапване токущо бях то WC . И за това нз как да го смятам :/

# 617
Трябва да си е ярко червено кървене. Така ми е казала докторката. Ако е само зацапване все още, не ти е първи ден днес.

# 618
Благодаря ви момичета , сигурно ще ми отпуши до довечера , и утре ще го броя за 1 ден .🤗❤🍀

# 619
  • София
На мен доктори са ми казвали, че ако е след 12:00 на обяд, следващият ден се брои за първи.

# 620
Тък сега преди малко видях ,че ми тръгва вече нормално . То дали на 2 или на 3 ден ще стартираме май няма много разлика :/ 🤷🏼♀

# 621
Пипи, няма особено значение дали на 2 или 3ти ден. Аз и на 1ви съм започвала стимулация.
Според мен утре ти е 1ви ден.

# 622
Привет, имам един въпрос, защо спорим с мъжа ми... хихих
Според вас след като отменят ИП, отпада ли заповедта на министъра и ще има ли свежи трансфери?
Според ММ отпада автоматично, според мен е до второ нареждане.
Искрено се надявам да е прав! Ахахах

# 623
Teri беше писала именно за това .
Мъжът ви е прав ! И аз се надявам много да е така ! 🍀❤🤗

# 624
Признавам си и ние разсъждаваме в/у това тези дни и сме по-скоро за това, че с падането на ИП, няма да отпадне заповедта. В самата заповед не се казва това, така че по-скоро ще трябва да чакаме да я отменят. А от това, което чуваме всеки ден, сега и с двете лекарки, които станаха жертва /лека им пръст /, не ни се вярва точно тези мерки да отхлабят...дано да не сме прави!

# 625
  • София
Здравейте, на 01,05 ми мина пункцията и както каза една от акушерките снесох една кора яйца. 19 яйцеклетки, от които 15 се развиват и до днес. Проблема освен подуването на корема е обаче доста ниско кръвно. Цял ден ме мъчи и последното което премерих преди малко е 106/63. Газирано не мога да пия, от следкото ми става зле, а за винце не ми се и помисля. Айрян не мога заради ефекта на киселото мляко върху червата.  Наливам се с вода, което подува още повече корема, но ефект няма. Нещо спасително за ситуацията може ли да предложите?

# 626
#pipi8 С теб, май ще стартираме заедно, днес ми дойде и утре съм на преглед! Дано всичко е наред и имаме успешен старт!
Здравейте, на 01,05 ми мина пункцията и както каза една от акушерките снесох една кора яйца. 19 яйцеклетки, от които 15 се развиват и до днес. Проблема освен подуването на корема е обаче доста ниско кръвно. Цял ден ме мъчи и последното което премерих преди малко е 106/63. Газирано не мога да пия, от следкото ми става зле, а за винце не ми се и помисля. Айрян не мога заради ефекта на киселото мляко върху червата.  Наливам се с вода, което подува още повече корема, но ефект няма. Нещо спасително за ситуацията може ли да предложите?
И аз бях така , при мен извадиха 14 фоликула-12 яйцеклетки и бях с ужасни болки 3 седмици, казаха ми да ям храни богати на протеин, ядях и протеинови блокчета.

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 13:19 от AnMary

# 627
Др Кой , купи си протеин и пий задължително е след пинкция , трабва да е суроватъчен ,пилешка сипа също . Не е проблем да изпиеш един айран или една чаша кола , както и черен шокол може .

Sunshine , на мен вчера ми дойде , днес бях на преглед , спукал се е този 12мм Ф и от утре съм на Гонал Ф 🙏🏻🍀❤. Ха дано ми ни е за последно ,че вече не знам и аз ... .
Btw момичета нз дали сте чували за Моцарт ефекта ,ако не сте прочетете аз почвам по 30мин на ден да слушам класическа музика ,да съм спокойна ! 🎶

# 628
#pipi8 Аз май нещо съм се объркала, мислех, че чакаш за ЗЕТ

# 629
  • София
Спазвам всички препоръки - протеин на Биогейм ми предписаха , белтъчна храна месо и яйца , без пресни плодове и зеленчуци, без резки движения. Старая се да съм си полегнала в повечето време. Ще се прежаля с айрян. Дано не се пръсна.

Общи условия

Активация на акаунт