Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 73

• 35 332
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
#pipi8 Аз май нещо съм се объркала, мислех, че чакаш за ЗЕТ
Не миличка , при нас от предните 2 опита така и не останаха за замразяване :/

# 631
#pipi8 3тият път ще ви е на късмет!

# 632
Успех ви пожелавам момичета! Flowers Hibiscus
Май месец да е вашият месец. Ще ви чета и ще се вълнувам с вас.
Моята операция мина успешно и сега се възстановявам, обаче определено си изисква време. В четвъртък ме изписаха и още не знам къде се намирам, изморявам се много бързо. Важен обаче е крайният резултат.Blush

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 19:08 от Miss delicate

# 633
Pipi8, чакат ви ембрионите до 5 ден и затова. Но пък знаеш, че имате и такива, които се развиват до бластоцист. Аз общо имах 7 ембриона (от тях останаха 4), но са на трети ден и не знам изобщо развиват ли се след трансфер.
Бях на консултация в Турция и там ми казаха, че щом нямам трансфер на бластоцист изобщо не могат да говорят за проблем с имплантация или да се търси друга причина.
Аз бях с хиперстимулация и преди пункция ядях всеки ден по 250гр извара, а след пункция по 500гр, за да обере течността от яйчниците и да ги прибере. След пункция яйчниците ми бяха с диаметър 8см. Но заради яденето на извара не усетих дискомфорт или тежест. Изварата ми беше предписана от лекарката, тя е чист протеин. Аз съм постоянно с ниско кръвно. Откакто сме в карантина често пада на 80/45 и ми става зле, но като се наям хубаво нещата се оправят (млечни не ям, кафе не пия). Трябва хубава храна и почивка, особено след пункция

# 634
Sunshine дано ,след всички препядствия това наистина да е нашият опит !❤🍀

Miss delicate почивай повече !

Teri така е първият път ги върнахме на 5 ден , втори на 4 ден . Просто не си обяснявам как единият път от 15 само 2 бяха останали и после от 10 пак 2 . But anyway това и друг път съм го писало явно така е трябвало да стане .
За изварата аз също хапвах след пинкция ,но и ми бяха изписали чист протеин и също не съм имала проблеми въобще по 3 пъти на ден го пих . След втория опит имах подуване ,но късно почнах да пия протеина и грешката си е моя .
Аз също съм с много ниско кравно и повярвайте ми като изравня границите , хапвам и пия каквото трабва защото чувството е ужасно . Аз мисля ,че писах ,но така ми падна след взимането на клетките за ко култивиране , не можех да обясня на седтрата какво ми е толкова  зле ми беше . Студена под ми избиваше и много ми се повръщаше , добре че бях в болницата и ме сложиха на система . Вчера сутринта ми стана по същия начин като се събудих и шоколада и кафето ме оправиха .
Тери спомням си ,че беше в Турция . Сега  при ЗЕТ ще се размразят и всичко ще е наред ще видиш ! Успеваемостта при 3 дневните и 5 по статистика мисля ,че бях чела ,че не е много голяма ,но може и да бъркам . Аз вече си знам със сигурност всичко е Божа работа ,колкото и да не съм набожна има нещо което не мога да си обясня и това ...
П.С само да добавя ,че черния шоколад е добър антиоксидант и без проблем може да си хапвате , аз хапвам и много авокадо на ден по 1 изяждам задължително , мака , бадемов техан също ми засища когато ми се хапва сладко в комбинация с банана е супер .

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 19:41 от pipi8

# 635
Момичета, помагайте. Имах стимулация и пункция март. Заради ИП не правихме трансфер. След пункцията - 10 дни Медрол и Регулон. Цикъл ми дойде 2 дни след като спрях таблетките, 7 април. От ден 2 - отново Регулон 21 дни. Изпих последна таблетка във вторник, цикъл няма. Само кафеникаво слабо зацапване. Някакъв съвет?

# 636
А защо пиеш в 2 последователни цикъла регулон? ЗФ ли имаше или искат да уеднаквят фоликулите? Медрол също защо? Имаш ли проблеми с цикъла?
На мен ми идва винаги 2-3 дни след спирането на Регулон.

# 637
aleksis, трябва ти точно 1 за бебче. Знам че на всички ни се иска да са повече, но за съжаление не става винаги. И при мен от всичко което извадихме, само 1 единствено ембрионче оцеля и се закрепи. Всичко е възможно. Успех и дано тази 1 Я е твоето човече!
Благодаря сърдечно🙂Ембриончето се развива добре и се надявам да продължи така🙏

# 638
Момичета пак вървим към приключване на темата (50страница), ако има някой желаещ да направи нова, ще помогна с обяснение ако трябва.
Аз съм вече 6м след един успешен опит. Искам да ви вдъхна надежда в тези времена. Според мене след отпадане на ИП би трябвало да възобновят и свежия трансфер. Надявам се тази тема да донесе късмет, така както на мене, научих много от нея и се подкрепяхме с много момичета. Дано да остане така. Все пак ако няма желаещи, ще продължа да я пиша, но е хубаво да е момиче което е в тази тематика към момента. Успех

# 639
А защо пиеш в 2 последователни цикъла регулон? ЗФ ли имаше или искат да уеднаквят фоликулите? Медрол също защо? Имаш ли проблеми с цикъла?
На мен ми идва винаги 2-3 дни след спирането на Регулон.
Малага, нямам проблеми с цикъла. И фоликули не задържам. Имах много фоликули тръгнали (15-16), извадихме 10 яйцеклетки, което за мен е доста. Док искаше яйчниците да се успокоят уж и да правим ЗЕТ. До сега не съм пила Регулон и се чудя какво може да е... Ще изчакам още няколко дни и на преглед.

# 640
Момичета от 1.05 съм на регулон за 10 дни и след това се надявам да стартирам . Но 5 часа след приема започва силна и остра болка в яйчника,след час - два преминава ,но днес тя продължава и сега с по - малка сила . Имах киста , която се е пукнала, но трябва да доизчистим, до сега не съм пила противозачатъчни .Имало ли е други с такива болки и какво ще ме посъветвате .

# 641
Момичета и аз да се запиша.Днес муна моята пункция викат ме в петък на трансфер 😊😊😊😊😊

# 642
Успех Радост! Да се похвалиш после с хубави новини!
aleksis, да си върви все добре цели 9 месеца!
Успех Пипи и всички други които започват процедури и ЗЕТ! Дано темата се напълни с бебета!

# 643
Успех, Радост, хайде да се развият добре бебоците.
Аз днес се замислих какво ми казаха в Турция (Бях в Бахчеджи при др Карлъкая). Той ми обясни, че винаги замразява ембрионите на 3ти ден, а ги връща на 5ти ден. Идеята е, че до 3ти ден повечето оцеляват, а до 5ти в някои случаи почти нищо не остава. Та те замразяват на 3ти ден. Правят по принцип трансфер на 1 ембрион, в по-редки случаи на 2. Когато дойде време за трансфер, размразяват тридневните и ги оставят да се развият до 5ти ден за трансфер на бластоцист. Но понякога  просто не се развиват до 5ти ден и вместо да оставят всички едновременно да спрат развитие до 5ти ден, ги оставят едно по едно и като видят, че не достигат 5ти ден, просто започват да трансферират на 3тиден, за да не с загубят всички.
Там свежи трансфери почти не правят. Почти винаги ЗЕТ, за да са спокойни хормоните на жената при трансфер. На една приятелка й замразиха единственото ембрионче на 2ри ден (явно ги е било страх дали ще изкара до 3ти извън майчината среда) и ще й правят ЗЕТ с това ембрионче. Тоест предпочетоха да рискуват да го замразят и след това да го размразят, отколкото да направят свеж трансфер.
Просто ви споделям как процедират там.

# 644
И при мен е същата процедура винаги - замразяване на 3-ти ден, размразяване и трансфер на  5-ти ден. Сега имам 3 замразени, надявам се като ги размразят да останат двечки и да устискат до трансфер Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт