За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 29 063
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • София
  • Мнения: 12 762
Препоръчайте лесен кекс, който винаги става.

Шоколадови пасти

Вишнев сладкиш - този сладкиш е уникален и докато чакам да се появят вишните го правя и с други плодове и винаги се получава!

Бананови мъфини

Пухкав какаово-бананов кекс

Пълнозърнест морковен кейк с мед

Непретенциозен сладкиш с извара и шоколад

# 316
  • София
  • Мнения: 5 007
В момента правя кекс по ваша рецепта. Страх ме е какво ще излезе накрая...

# 317
  • София
  • Мнения: 12 762
В момента правя кекс по ваша рецепта. Страх ме е какво ще излезе накрая...

Защо толкова се притеснявате за крайния резултат? Ако рецептата се спазва точно, шансът да не се получи е минимален. По коя рецепта работихте?

# 318
# 319
  • Мнения: 14 960
С какво мога да заменя фъстъченото масло за този крем

Продукти за крема:
2 големи белтъка (80г)
150г кристална захар
125г меко масло
150г фъстъчено масло

А ето и цялата рецепта
http://sunshineskitchen.com/chocolate-whoopie-pies-with-peanut-butter-filling/

# 320
  • Мнения: 12 347
Според мен можеш да го замениш с Нутела.

# 321
  • Мнения: 3 512
С всеки един тахан, който имаш. Или смлени ядки с малко немиризливо олио, за да докараш консистенцията.

# 322
  • Мнения: 14 960
Благодаря!
Нутела нямам, обаче тахан имам наличен 2 вида.

# 323
  • Мнения: 3 512
Ако е постоял повече и се е отделило олио отгоре, гребни навътре към по-сухата част. 1:1 е с фъстъченото масло и би трябвало да свърши работа.

# 324
  • София
  • Мнения: 1 439
Бихте ли ми предложили марка безсолно крема сирене? Благодаря.

# 325
  • Мнения: 2 862
Момичета, моля да ми предложите изпитана рецепта за реден хляб.

# 326
  • Мнения: 2 337
Здравейте, правих сладък маймунски хляб. Добре стана, но захарта, в която бяха оваляни хапките не се беше разтопила/карамелизирала...стоеше си на кристали. Къде бъркам?

# 327
  • Мнения: 2 783
Здравейте, правих сладък маймунски хляб. Добре стана, но захарта, в която бяха оваляни хапките не се беше разтопила/карамелизирала...стоеше си на кристали. Къде бъркам?
Според мен, може и от самата захар да е. Вече няколко пъти ми се случва захарта да не се е стопила в някое печиво.

# 328
  • Мнения: 9 485
Бихте ли ми предложили марка безсолно крема сирене? Благодаря.
лидълското крем за мазане ползвам http://1.bp.blogspot.com/-Mi5m0Uyx6Os/WTfbQrC5MCI/AAAAAAAAQvs/RQ … Picture%2B048.jpg

# 329
  • Мнения: 24 427
Момичета, ще стане ли ако заменя в рецепта захарта с пудра захар, тръгнах да правя кекс, но за жалост захарта няма да ми стигне, а не ми се излиза да купя.

Общи условия

Активация на акаунт