Иначе и той не е много контактен , сам си играе като излизаме. Когато сме с братовчедите му /горе долу на неговата възраст са/ се отпуска след 30-40 мин. и тогава се започва беснеенето 😊
Kath може би просто да не й се играе с тези деца. Моята хубавица си поставя ръцете отпред на деца които я притесняват, при други отива и казва "да"(да си играят), понякога само се люлее и сама ме хваща за ръката да си ходим. Аlea PP и при нас е същата работа, много е досадно и постоянно реве за играчките на другите деца.

Разбира се, като се измори, започна да нервничи за всичко, с причина и без причина, се започва едно въргаляне по земята, един рев... Не й обръщам внимание, чакам я да й мине и продължаваме към следващата дестинация
Четно казано хем я оставях сама да се оправя, хем малко гадно ми стана да я гледам така изплашена.
Четно казано хем я оставях сама да се оправя, хем малко гадно ми стана да я гледам така изплашена.

е, и дава после...

Разбира се, като се измори, започна да нервничи за всичко, с причина и без причина, се започва едно въргаляне по земята, един рев... Не й обръщам внимание, чакам я да й мине и продължаваме към следващата дестинация 

правилно ли помня