Тренировки в домашни условия - 103

• 31 253
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Total Body Core - Day 90 - 80 DO.  С голям зор започнах тренировката, но ако изключа първият сет от упражнения, останалата част ми хареса. За пореден път отбелязвам две неща: 1) загряването и разтягането са ми крайно недостатъчни, затова добавих малко; 2) Отъм, колкото и да е досадна с непрекъснатото говорене, дава доста добри указания и насони как да се изпълняват упражненията.   По-късно йога.

Вчера не преядох, но опредлено днес ще съм на олекотен режим на хранене. ММ определено прекали. Подметнах му, че след като отпразнувахме еврейската Пасха, католическия и ортодоксалния Великден, може би не трябва да чакаме до четвъртък, а направо от днес да започнем да отбелязваме и Рамадан.  Единственият проблем би бил, че на нас яденето след залез слънце ни е най-големият препъни камък.

Спорна седмица!

# 676
  • Пловдив
ММ определено прекали. Подметнах му, че след като отпразнувахме еврейската Пасха, католическия и ортодоксалния Великден, може би не трябва да чакаме до четвъртък, а направо от днес да започнем да отбелязваме и Рамадан.  Единственият проблем би бил, че на нас яденето след залез слънце ни е най-големият препъни камък.

Спорна седмица!
Хахахаха! Харесва ми мъжА ти 🤣🤣🤣🤣 От една порода сме направо 😃. Аз съм качила 1 кг за тези 4 дни празници, след като 2 месеца държах фронта. Не знам. И не е малко, защото имам едни 2 кг, които още от круиза не бях свалила и вече нещата си личат и ми отесняват дрехите. Много трудно свалям вече, защото не мога да пазя режими и всеки килограм е огромна победа. Та тези 3 обшо кила въобще са мисия невъзможна в сегашната ситуация. Отделно се чувствам депресирана и подтисната. Все едно не съм аз. Да ми се реве, да се нервя, ужас.
Та, за друго влезнах - в събота почивахме, нещо не намерихме време за тренировка, вчера ЛМ инвинсъбъл, Тренировка 11, днес по план Лифт4, Седмица 3, Тренировка за трицепс и Гърди, 50/50 с Хийт втора част. За да се довърша, допълних с 11 минутна ЛМ грит кардио Хийт от ЛМ он деманд,като цяло станаха 50 мин, та доволна съм.
Отивам да сипвам ядене отново. Пффф. Лека!

# 677
Има ли календар на някоя от програмите на Cathe.Не обичам хаотичните тренировки.Трябва да си имам план Simple Smile)
Има, всичко има за любопитните Simple Smile За кОя искаш календари!

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 20:06 от Agent Provocateur

# 678
Airamber, доста от календарите са свободно достъпни на сайта на Кети https://cathe.com/cathes-workout-series-users-guides/ . Докато проверявах, видях, че тя ще има нова програма. Чакам с нетърпение.
Днес - основно долна част с 20-ина минути от Totally Ripped Core на Боб Харпър/в началото упражненията са основно за крака и коси коремни мускули/, Lower Body Barre от Fit&Sleek Prenatal Physique на Лиа Сераго, кратка ММА тренировка от BodyFit by Amy и кратка тренировка с ластичета от Мади Лимбърнър.
https://youtu.be/8_gCyOyg7ik
https://youtu.be/drOKXyiZrIs
https://youtu.be/RT8nylnI6kI
П.п. и аз ядох козунак/подарък/ за Великден, но като цяло нещата са под контрол.

# 679
Вчера и му ударих разходка по баирите 4 часа. Днес ден 5, последен, хийт и крака. Едвам я изкарах. Не е тежка, но ми е кофти, от преумора ли, от зверско изгаряне, като текезесар ли...Че съм алергична към всичко слънцезащитно или от друго...

Утре ще му ударя една почивка, намало да вали!

Лек ден и приятни тренировки!

# 680
  • Варна
Днес - крака с Boho beautiful и 5 кръга по 10:
Бърпи
Лицеви опори
Набиране на маса.
Пети кръг вече броях: 1,2,3,10

# 681
  • 1st floor
В неделя почивах по план, а вчера така се случи. ММ ме изкара от нас и ме завлече на риба. Много скучно занимание, но поне бях навън.

За днес отчитам Booty. Забравила съм, че са разместени дните във втора фаза и се изненадах. Утре обаче няма да правя кардио, ще разместя малко дните.

Тия дни не съм съгрешавала много с яденето, само в събота ми дойдоха повече калориите и въглехидратите. Днес си обух у нас едни стари дънки от ерата на ниската талия и изглеждам потресаващо в коремната област. Sad

# 682
Отчитам ден втори от боховското за крака (обаче направих само десетте минути за крака, второто клипче от 20 мин за цяло тяло пропуснах) плюс Upper fix
Доволна съм. Мъжът ми каза, че имам хубава извивка на дупето. Ще ми идва, а не се усещам подпухнала, за разлика от преди. Изпекох един хляб днес, децата му видяха сметката, до мен не стигна. 😝

# 683
Момичета, не намирам XTrain Bonus Barre, с какво мога да я заменя....?

# 684
  • София
Има ли календар на някоя от програмите на Cathe.Не обичам хаотичните тренировки.Трябва да си имам план Simple Smile)
Има, всичко има за любопитните Simple Smile За кОя искаш календари!
Все още не съм решила с коя нейна програма да започна.Трябва да е за отслабване Simple Smile) задължително.Приемам препоръки.

# 685
Арсен, тук има резюме, ако искаш да е същата.
Bonus Barre (15 minutes): The bonus barre workout is included in the bonus section as a workout you can do by itself and it is also included in many of the premixes. It works well by itself if you choose to do it that way because Cathe includes a stretch at the end... Cathe and crew use a chair for balance.
Here are the exercises:
Straight front leg lift
High and tight (squats while up on toes)
Side bent leg raise with high hip pulse (hydrants)
Straight leg angled raise
Calve raises
Иначе Кети има Leg Drills с подобна дължина, но повече дупе, а не толкова крака/което не е лошо, трябва да я включа тази седмица/. Сюзън Боуен има две програми: Barre Amped и Barre Amped: Boot Camp. Частите за бедра не са със съвсем същите упражнения, но натоварват почти същите мускулни групи.

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 14:57 от zvezdi4ka14

# 686
Днес и вчера правих на Хедър втората седмица. Добро кардио и раздвижване става. Днес добавих и тежести и направо си издишах на места.
Добавих и мини тренировката от Звезди на Мади с ластичета, но нещо не прецених ластика, беше ми лек и се плъзгаше. След обяд ще пробвам още нещо, йога, Линда и т.н.
Линда забелязах, че вече не е Wooldridge, а Steijskal. Развела се е милата.
Докато зяпах клипчета, попаднах на това видео с дупегуруто Брет, в което обяснява малко за формата на най-важните глутеус упражнения. Беше ми интересно и информативно, даже го изгледах до края.
https://www.youtube.com/watch?v=7XrI-jzLh0s

# 687
Здравейте Simple Smile
Очаквано в неделя прекалих с козунаците, но пък няма поражения.
Вчера стартирах нова програма от FB и съм с доста приятна мускулна треска. За днес имах 40 минути горна част, а утре е Core.

# 688
Днес ден 6 от Abs & Booty Hourglass Challenge на Chloe Ting (35 min) + 8 min разтягане = 221 изгорени калории.
Засега програмата върви добре.

# 689
Звезди, за пореден път, благодаря, супер си...Leg Drills реших да направя, още по-добре, че е повече дупе...Simple Smile после ще пиша как съм я усетила....
airamber, не се чувствам достатъчно компетентна за да ти препоръчам програма, защото аз не съм правила много нейни неща....това, което аз съм правила развива мускулатурата (красиво и женствено) и за момента е предизвиквало глад и покачване при мен, мускулен оток....за отслабване, не знам, може би някоя програма, която е основно кардио, но не съм толкова запозната, че да ти препоръчам такава...

Общи условия

Активация на акаунт