👶Лудо друсат ни бременни хормони, май и за нас ще трябват биберони! 2020 - 🌞Тема 11

• 39 037
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Ние се чудим дали да не дойдем да поседим седмица във Варна. ММ от понеделник ще е Home office и ще може да си работи от там. Така или иначе няма да се отдаде възможност скоро. Обаче не знам колко е удачно. Thinking

Мистик,дали ще сте във Варна или София едва ли има разлика.Това,че във Варна не са обявени случаи с вируса нищо не значи.Ако отидете там пак е хубаво да си имате идно наум с контакти,излизания,затворени помещения и т.н.
Според мен е съвсем близо до логиката,че броя на заразените е много по-голям от 23 и е въпрос на време на бъдат открити и обявени.
Абе гадна е ситуацията.

# 646
Здравейте, момичета! Аз малко се поизгубих, но ви чета редовно.
При мен нищо кой знае какво ново. В София наистина паниката е голяма. Вчера между другото бях в една аптека на красно село и една жена питаше за маски и й казаха, че утре тоест днес ще има, така че който е в района да знае, на мен ми е далеч.
Другата клюка, която научих, е че Сигридов ще започва работа от май месец и ще е някъде на цариградско срещу the mall, но не гарантирам че е на 100% така де.
ММ също минава на хоум офис. Той до последно беше на мнението, че е излишна паниката ала бала, сега го гледам че малко запя друга песен. Аз вчера обикалях и имах доста контакти с хора и после малко се постреснах като гледах новините, така че си сядам на порасналото дупе и не мърдам повече Grinning
Оммче, много си сладка Heart качвай по-често снимки.
Хубав ден на всички и се пазете доколкото можете.
Прегръдки! Hug

# 647
Скрит текст:
Ние се чудим дали да не дойдем да поседим седмица във Варна. ММ от понеделник ще е Home office и ще може да си работи от там. Така или иначе няма да се отдаде възможност скоро. Обаче не знам колко е удачно. Thinking

Мистик,дали ще сте във Варна или София едва ли има разлика.Това,че във Варна не са обявени случаи с вируса нищо не значи.Ако отидете там пак е хубаво да си имате идно наум с контакти,излизания,затворени помещения и т.н.
Според мен е съвсем близо до логиката,че броя на заразените е много по-голям от 23 и е въпрос на време на бъдат открити и обявени.
Абе гадна е ситуацията.
Именно. Не знам дали има смисъл да ходим и да се ограничаваме там. Роднини и приятели ще ни дърпат да се виждаме, ще се сърдят.. Да имахме една къща в някое забито село в Балкана директно отивам там ама няма. Grinning
Преди малко ми попадна това

Аз съм си приготвила маски, ръкавици, очила и дезинфектант - пълна бойна готовност! Екипирам се след малко и излизам на разходка. 20 градуса ще е, трябва да се раздвижа и да събера витамин Д.

# 648
Мистик, какви очила си си взела? Grinning

# 649
Момичета, казват че само маските не са достатъчни. Вируса може и през лигавицата на очите да попадне в организма...

# 650
Деси, може да попадне през лигавицата на очите само ако си пипаме лицето с недезинфекцирани ръце!!! Иначе няма как. Освен ако някой не ти кихне в лицето.

# 651
Е това вече става върха. Аз слънчеви очила нося за слънце, ама не съм чувала за други. Маски няма, така че щъкам без. Само дезинфектанти и това е

# 652
  • София
Здравейте, малко да дам друга тема за размисъл ...

# 653
Лози, точно за кихането и кашлянето говоря. Файда от маската, като облака от изкиханото/изкашляното стига на няколко метра. Не е  нужно директно в лицето ти да е,за да стигне до очите. Абе пази Боже, освен здрав имунитет, друго не помага!

# 654
Здравейте момичета,
За тези от София исках да Ви питам,имате ли информация за ЖК и ЛКК комисииите до 15.03 ли няма функционират заради обявеният Грип Б.
Дали от понеделник ще се възобновяват нещата, защото сега всичко се върти около този Covid, който за нас и децата не е опасен.

# 655
Момичета имам запитване .... Никога през живота си не съм имала зъбен камък , но сега виждам на долните зъби ,че се е появил някой с такъв проблем? Страх ме е сега точно да ходя на зъболекар с този вирус ,а и в нашият град тук в Англия има вече регистриран случай . Дайте съвет за момента какво мога да направя ?

# 656
Момичета, слънчеви очила! Sunglasses
Споко, не съм мръднала толкова още Joy Joy Joy
И преди да питате какви ръкавици, не са скиорски, а обикновени латексови ръкавици. Ще ги ползвам само в магазина. Вчера в Кауфланд беше пълно кихащи и кашлящи.

# 657
  • Варна
Даже четох,че с маските може и по-опасно да е, защото маската те кара да си пипаш лицето, а всяко пипане на лицето е предпоставка да се заразиш, ако вируса е попаднал на ръцете ти. Отделно от това, маската за да е ефективна трябва да се сменя на 30мин (ако не и по-малко).

Обявиха извънредно положение и изпит няма да имам. Сега всички се ядосват, а аз се радвам на този развой!

Редакция: Веселина, зъбен душ си купи и ползвай. Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 11:27 от Lemons

# 658
  • София
Василена, купи си четка с ултразвук на Филипс и я използвай три пъти на ден, завдно със жабуренв след това с течност, ще спреш образуването на нов.

На мен ми бяха казали задължително в 5-6 месец да отида за чистене, добре че го свърших още в началото на 5. И тогава взех четката и никога не съм имала по-чисти зъби. А съм носила брекети и съм много съвестна по принцип в изпълнение на хигиенните неща.

# 659
  • София
Аз вчера с маска и ръкавици отидох до магазина. И една кашляща баба, без никакви предпазни средства се навря в мен, за да ме пита защо съм излязла и защо не си стоя вкъщи. 😆 Да се смееш ли, да плачеш ли...

Евгения, при мен ЖК беше отменена за др четвъртък, но ме предупредиха пак да се обадя сутринта преди да отида, за да проверя дали не са удължили забраната...

Аз на зъболекар си ходих в сряда. Но е до нас, няма навалици от хора, дезинфекцират след всеки човек винаги, лекарката винаги е с маска, а и ми беше казала, че малко да не се чувства добре и ще ми звънне да не ходя. Хубаво е рано да се приключи с нещата по зъбите, за да нямаме проблеми в късните месеци.

Общи условия

Активация на акаунт