Отговори
# 540
Моята е утре ама май няма да бием път ще ходя при Славов .

# 541
Ехе, цяла купчина документи. Аз съм се подготвила само с 2 декларации за напускане на града и 1 амбулаторен лист 😁 Значи ще попълня още или поне ще взема в мен и ще попълвам в колата, взависимост колко пъти ни спират. Дано до тогава е малко по-спокойно.
Пишете как е минало всичко тези, на които скоро им предстои пътуване, свързано с ФМ, да се подготвим психически 😁

# 542
Аз сега пътувам за София за ФМ и амбулаторния ми го върнаха,само декларацията взеха! Simple Smile

# 543
Сега се върнах от клиниката, за да си взема болничния, искаха ми 20 лева 😁 малко странно ми стана. Може би , защото е на частно 🤔

# 544
Daisy, на мен последният път АГ, което ми води ЖК, ми взе 30лв.за преглед. Защото по здравна каса не можели да ме прегледат, и 30лв.после за болничните, общо 60лв.И това не е всичко заяви ми че излиза в отпуска минимум 30дни,и следващият път, не знаела какво ще правя, направо съм бясна Rage

# 545
Daisy, на мен последният път АГ, което ми води ЖК, ми взе 30лв.за преглед. Защото по здравна каса не можели да ме прегледат, и 30лв.после за болничните, общо 60лв.И това не е всичко заяви ми че излиза в отпуска минимум 30дни,и следващият път, не знаела какво ще правя, направо съм бясна Rage
На мен един преглед ми  излиза 70 лева, но пък лекарката ми поне се отнася към всеки пациент персонално и освен бебето , гледа и мен как изглеждам, как се храня, има подход...
Но това за болничния ме шокира. Последно време се чуствам като някаква касичка , тъй ката започнах на гледам за количка и др. неща.

# 546
Казах ви...възползват се сериозно от ситуацията. Просто не е нормално бременните да са оставени без прегледи и без болнични особено при това положение

# 547
Аз съм в болничен, от началото на годината, и АГ по ЗК, го ползвам основно заради болничен, до сега не са ми вземали пари, но този път и тя, и комисията.Но това да е, мен ме яд че сега съм в безизходица и нямам представа следващия, кой и как ще го издава.

# 548
  • Sofia
Здравейте, момичета Simple Smile
Аз се включвам за първи път в групата, въпреки, че също чакам бебче през Август.
Виждам, че и вие се сблъсквате с абсурдите на лекарската гилдия в момента... Мен също ме извикаха на преглед (стандартен месечен), след като бях минала ФМ преди 2дена. Много ме ядоса това, че само ми взе едни пари лекарят и не ми обърна никакво внимание. Думите му бяха"нали знаеш, че даже не трябва да си тук".... Учудена съм, че е масово...
Само се надявам да не продължава така, за да може да си изкараме бременността нормално. Simple Smile

# 549
Е не мога да повярвам,че и за това ще трябва да плащаме,особено във времена като тези... аз даже съм много притеснена как ще се справяме финансово,ако всичко това продължи още дълго време. 😣

# 550
А някой въобще подава ли сигнал как го служат за пари? Това е прекалено..все едно е лиготия от наша страна , че сме бременни и искаме някой да ни прегледа

# 551
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Да споделя, че не мисля, че взимат пари за болничен заради обстановката.
Винаги когато съм имала удължаване на болничен с лекарска комисия съм плащала по 20-30лв.(за бременност, както и след операция, в ДКЦ)
Отскоро, в клиниката, в която се следя, издаването на болничен с ЛКК е на цената от 120лв. Даже сега ми се иска да е само 20лв Grinning

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 18:44 от ♥ LoVeLy Wife ♥

# 552
Здравейте,
И на мен ми престои фетална морфология на 15.04 при Славов в Авис Медика.Има ли някоя ходила при него да сподели впечатления.
Иначе съм много доволна от АГ при която се следя.Отидох си на датата за прегледа и се успокоих малко.Разбира се не ми дадоха никакъв документ , но не ми взеха и пари.Вчера ми пуснаха и първичния болничен без никакъв проблем и без да плащам нищо.На 15 след ФМ ще запишем час за  следваща ЖК, като ми казаха, че тогава ще ми пуснат пак изследвания.

# 553
Вчера бях на преглед при Аг-то стандартен месечен даже кръв и урина давах, никакви пари не ми искаха не знам на вас защо ви искат, мисля че има нещо нередно в това да ви звемат пари за стандартния преглед..... Моята АГ преди седмица като се чухме каза че по здравна каса не може да ми пусне изследвания и сигурно ще ги заплатя даже бях готова за плащания но никой нищо не ми е искал даже се учудих като прочетох че са ви взели пари.

# 554
С предната ми бременност един лев не съм дала за болничен! Убедена съм,. Че има лекари, които злоупотребяват с положението, в което се намираме в момента

Общи условия

Активация на акаунт