Дезинфектирана антивирусна НЕМСКА тема- 202

• 24 110
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Ти си в друга Германия явно.
По-скоро при вас е другата Германия, но предвид обстоятелствата в NRW е разбираемо. И при нас всичко си има, дори някои дезинфектанти се появиха.

# 136
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Е щом е само на моменти... моят нон стоп ми ги пили: я акустично, я с театър 😒
Незнам как ще е през пубертета 🥺

Вчера имах разговор за първия срок в училища. Всичко супер. Вкъщи ни прави луди...🤯
Сега ми обяснява, че щял да научи и бебето, за да можели двамата още повече да ме нервят 😁

# 137
Ася,
От личен опит: синът ти трябва много силно и постоянно са се дънни в училище, за да ти кажат, което обикновено не става.

# 138
  • в сърцето на един мъж...
Асе, какво да ти кажа, в момента и двамата са във фаза - не ни се учи, не ни се работи, ама не знаем и какво ни се прави. Ако може ей така да им падат парите от нейде и да играят по цял ден. Ама не става. И ми идват в повече понякога, та след последните изцепки, баткото е пратен да работи, да види как се изкарват пари. Върна се след три часа работа и каза - не мога повече...

# 139
Ходих до ДМ. Рафтът с тоалетна хартия е абсолютно празен! При храните и сапуните също е много празно. Брашно никакво не видях. Явно не смогват да зареждат.

Ние пък още не сме имали разговор с новата класна, а уж щеше да има сега някъде. Детето по принцип ми разказва много неща, но дали е всичко... и как учителката вижда нещата само мога да гадая.

Вчера детето беше на гости на приятел и са играли малко на плейстейшън. Моят син разбира се е очарован и сега иска такова нещо, а аз го играя лошата. Уффф...

# 140
Синьо, в близкия до нас търговски център са заредили всичко, може да отскочиш, ако си на зор. В ДМ щанда със сапуните зееше празен, но био брашно имаше няколко вида. В Реве до него имаше и т.хартия, и брашно и сапуни.

С 2 тийна и половина съм. Мисля да вляза рязко в критическата, за да видят те какво ми е.

# 141
Мда и аз това се замислям тия дни Simple Smile

# 142
  • Germany
На моето като му кажа, че много му знае човката и то ми отговаря „ Сигурно е от пубертета”. Че какъв пък е този пубертет на няма и 11 год. още...

# 143
Ооо идеята с критическата е гениална. Аз и без нея мога да крещя 🤪
Аз се оправдавам с неподправените балкански гени 🤣

Гея, аз седнах един ден и за всяка домашна работа, която беше готов да поеме, дадах точки. 1т.=1мин на таблета.
Три дни пускаше прахосмукачка, слагаше масата и т.н
След това му писна и аз станах гадна 😁

Синьо, познато ми е. У нас е по-лошо, че е събрал много пари и е готов той да плаща 😂

# 144
Ох и това съм го пробвала. Не трая дълго.

# 145
Mößbauer-Effekt, данке за инфото, но не е спешно. Аз за друго ходих и просто погледнах къде какво няма.

asyalein, и при нас така за купуването сам, но аз му припомних, че парите му са у нас. Grin Първата му мисъл след това беше "Дядо Коледа", но след малко се сети, че вече знае кой е добрият старец.

# 146
Днес бяхме в реал, определено си е пълно, в смисъл заредено е, някои стоки са поизчерпани, но не е толкова трагично положението Simple Smile

# 147
Гея, какво го пратихте да работи?

Синьо, никакъв шанс. Парите са в брой при него. Ама искаше да си купи арр и проблемът му беше, че бяха в брой 🤪

# 148
Асе, разнася вестници с едно приятелско дете

# 149
Дъщеря ми иска да разнася вестници от догодина. Трябва да стане поне на 13 г. Такова е изискването при нас. Казах й, че може, стига да не й пречи на училището.

Общи условия

Активация на акаунт