Дезинфектирана антивирусна НЕМСКА тема- 202

• 24 238
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Моята тийнеджърка работи от около 1 година, от скоро започна и втора работа. Общо не надвишава 5 часа седмично, понякога и по-малко. Първо започна в едно кафе, където работят предимно ученици. Но са много деца и често се случва да имат по 1 смяна в месец. От миналия месец започна и на бара в ресторанта, където работи баща ѝ. Доволна е, събира за шофьорски курсове,  за пътуването до Щатите, ако не го отложат. Остава ѝ достатъчно време да учи, за излизания. Тя приключи с леката атлетика заради травма. Ако продължаваш са спортува и да се състезава, сигурно щеше да е доста трудно да съчетае нещата.

# 151
  • в сърцето на един мъж...
Моя е на 14, та му е време да се научи как се изкарват пари. Смятам го за много правилно и напълно подходящо за сегашните младежи.

# 152
  • Немция
Браво на работещите младежи!

Ася, децата ти са с такава разлика, че тъкмо големият ще излезе от пубертета и малката ще влезе в него. Няма да има скука! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 153
  • Берлин
И при нас позаредиха. Точно навреме,че нямах нито рулце тоал.хартия останало Simple Smile
Преди малко говорих с приятел. Прибра се в Израел да се види с техните. Още на летището са му сложили заповед за карантина,щом лети от Германия. Нарушение на карантината ще му коства 7 години затвор. Та се чудя вече какво става. ИзКОРОнясвам май. А по улиците днес пълно с народ (Берлин)

# 154
  • Немция
При нас в близкия магазин днес  чух щастливи възклицания, че са заредили отново макарони. Joy

Това, което не ми харесва е, че днес продължават да се пълнят стадиони за футболни мачове, няма забрана за събиране на хиляди хора на едно място.

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 00:18 от Бибит

# 155
  • Германия
В Ерфурт днес са провели тюрингийското първенство по шах. За първи път се"радвам", че моите деца са болни и не участват. Каквито и мерки да вземат, това са над 400 деца в една зала и не вярвам в абсолютна хигиена.

# 156

Честит празник на всички! Здраве и много добро настроение!
Не знам уважавате ли го тоя празник, но аз си го тача много.
Вече нямам майка, която да поздравя, но получих страхотна картичка с пожелания от внука ми и сега ми идва да литна! Simple Smile
П.П. По българската телевизия казаха за случаи на корона вирус, много съм гешпант какви ще бъдат мерките.

# 157
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Честит 8ми март!

Аз не го харесвам много празника, но в Бг шефът винаги ни пускаше след 3-4ч работа.
В ДЕ - забрави просто... тук деня на майката се отбелязва.

Бибит, е двамата заедно няма да са в пубертет.
На съседите децата са с такава разлика, така е - веселко им е. Обаче второто е с по-труден характер и им разказва играта.

Пепе, бързо оздравяване на децата!

Папурче, при нас доскоро беше така с жълтите торби. Бях сложила последната. Оплаквам се на една приятелка и тя ми вика: имам само 7 ролки!!!!!!!, ама ще ти дам една 🤣
После няколко пъти ми каза как се тревожила, че 6 ролки няма да й стигнат.
Сега я питах колко неща е купила, каза, че не се била запасила, всичко било паникмахерай 😁

# 158
  • Пловдив
Жълтите торби вие купуватели ги? При нас винаги в началото на януари оставят пред вратата на всяко домакинство по две ролки. Ако не ми стигнат винаги мога да си взема допълнително от Kundencenter.

# 159
Какво са жълти торби?

# 160
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Не ги купуваме, взимам ги на касата от Едека, Getränkemarkt, и още от едно място. Обаче фирмата производител имаше проблем и по едно време ги нямаше.
Моята приятелка ходела всеки ден до Едека и си взимала 🤨, докато имало.
И явно не само тя...

Дени, gelbe Sack.
Забравих да кажа за вестниците: при нас все възрастни, но не пенсионери, ги разнасят. Не съм виждала тийнове.

# 161
Нито жълти торби, нито gelbe Sack ме говори нещо. Наистина не знам, какво е това.

# 162
И ние нямаме жълти торби. Имаме кофи за Wertstoffe.

Честит Празник! За мен 8-ми март си остава празникът на мама. Simple Smile

Какво да направят в БГ... не повече от това, което правят тук, т.е. почти нищо. А броят на заразените расте непрекъснато. В БГ най-много да обявят някоя вирусна ваканция, но щом не тестват всички със съмнителни симптоми, няма да има голяма полза.

Мислехме да поканим някоя баба/дядо за великденската ваканция, но се отказахме още преди няколко дни. Не ни се иска да излагаме родителите ни на излишни рискове по летища и т.н. Ще трябва да се справим някак с работа от вкъщи и някой друг почивен ден.

# 163
  • в сърцето на един мъж...
Честит празник и от мен! И аз много го обичам и винаги го смятам за празника на мама!
Гледах днес, направени са им тестове, изолирани са, търсят контактните. То няма какво да се направи много в случая. А снощи съобщиха, че Ломбардия вече тотално е затворена. Тази година ваканциите в Италия се отменят Sad

# 164
  • The QC to be!!!
Нито жълти торби, нито gelbe Sack ме говори нещо. Наистина не знам, какво е това.
и на мен. Да не би да са торбите за компостния боклук?

Общи условия

Активация на акаунт