Дезинфектирана антивирусна НЕМСКА тема- 202

• 24 075
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, и да се панираме, каквото ще става, ще става. Само да ни издържат черните дробове Simple Smile По-малко лоши мисли и това е. Надявам се в крайна сметка да преминем леко през това изпитание.

# 631
Искате ли линк към ФБ профила на една позната, която е пълно профи в правене на най-различни хлябове с квас? Рускиня е с датско гражданство, пише на руски, но живя 7-8 години в България и знае приличен български.

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 21:35 от Анонимен

# 632
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Мъжът ми днес беше в Едека, защото пък ние останахме без кафе!
Имало всичко, освен брашно. Информирали го,  че има тоалетна хартия 🤣

При нас заключиха детската площадка.
Фризер нямам, имам чекмедже и половина, ама имам сладолед вътре 😁

Дени, блаво за спокойствието. Дано да е малкия дявол.

Бибит, за квас: накисни мляко стафиди във вода, после с водата и брашно направи каша. Всеки ден добавяш малко вода и брашно. След няколко дена започва да прави мехурчета. Оставаш си малка част, другата ползваш в тестото.
Това, което остава продължаваш да храниш по същия начин.

# 633
  • Немция
Ася, сложно ми звучи. За едно тесто подготовка няколко дни... Ама, ако дотам стигнем, може и да се прежаля. Grin
Софт, първо ще погледна в Нет-а.

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 19:43 от Бибит

# 634
Тоалетна хартия май не смогват да зареждат. При нас изчезна сапунът. Толкова ли се хаби сега, какво го правят? За направата на 1 хляб в хлебопекарна, колко брашно трябва? Нямам такава, всички останали рецепти за питки, изискват по 1 кг брашно, та не смятам, че имам запаси за правене.

# 635
Катерицата я мисля. Да пише, ако чете.
Дени-мени, само "Б.си майката!" ми идва да кажа. Dizzy Face Дано не си прихванала.
Ние още чакаме 14 дневния период за симптоми и се молим, дано не е бил наш учител. Sunglasses

# 636
Evana,
Може би, ако беше вашият учител  щяха да ви кажат все пак. Дано се размине.

# 637
  • Берлин
Аз не съм паникьосана. Просто ми е тегаво. И след кошмарния уикенд още повече. Алкохолът не знам, ама на мен шоколадецът ми помага. А не ям сладко от месеци (до петък вечер). Не мога да запасявам нищо. Варива и тестени не консумираме вкъщи. Млечни и месни,ама нямам още един фризер. Та ще си остана със запаса от 1 стек тоал.хартия и 3 пакета превръзки.

# 638
От месеци правя този хляб, много им хареса и друг вече не щат.
 https://www.mish-mash.recipes/2016/02/hljab-bez-mesene.html?m=1

Улиците наоколо са пълни с играещи деца и бъбрещи родители.
Съседката събрала гости на барбекю. Не ги разбирам тия хора.

# 639
Ох, тоя хляб изглежда супер, ама в дни на криза с тия 800 грама брашно Simple Smile...

# 640
Вчера 6000,днес повече от 7500,защо се допуска всичко това в 21 век в една добре развита държава, не мога да го проумея Astonished
Искам да съм оптимист, ама нъцки не трябва да се гледат новини.
Съгласна съм да затворят абсолютно всичко за някакъв период на време и да дезинкфицират абсолютно навсякъде, защо мъчат народа си по този начин??
Едни са на работа, други не, магазини работят, ресторанти до 18ч,???Как ще се спре разпространяването на вируса по този начин с такива частично взети мерки, абсолютно нищо не прави държавата.
Оф дано само аз си мисля така, извинявам се момичета но еуфорията не такава засега.
Преди да се сдухам и аз  отивам да си налея нещо твърдо, белким ми поолекне, а дано ама надали:frowning:
Лека вечер

# 641
Ох, тоя хляб изглежда супер, ама в дни на криза с тия 800 грама брашно Simple Smile...
Моите го изяждат, но нищо не ти пречи да разделиш продуктите на половина.

# 642
Ааа, те и моите ще го, ама от къде толкова брашно, че да го направя Simple Smile

# 643
  • Германия
Моите съседи вече започнаха да изтрещяват. Заварих ги в караница, че единият не се грижи за котката си, другият обвинява, че е било пресилено да го докладват на ветеринарната служба, накрая се нарекоха един друг аршлох... добре, че не се сбиха.

# 644
И аз съм на това мнение ..?не мога да ти разбера какво чакат .
Още като бяхме на 200 болни Италия беше много зле и беше от ясно по ясно ,че ще се влошат нещата .
Аз съм на мнение ,че ако бяха запечатали всичко ,още тогава за един месец и да дезинфекцират и да пазят улиците да няма мърдане ,нямаше да се влошат нещата така и последствията нямаше да са толкова лоши.
Сега след дъжд качулка .....петък бяха 2000 и обявиха инзвъредното положение ....и какво народа щъка като луд да пазари ,всички работят и си носят зарази и стигаме до днес само три дни след това с бройка на заразени 9000 .
На моята работа нищо ,ден като ден .
Нито чисти някой ,нищо  ....имаме само сапун за ръце в кухнята ,досега бяхме само на веро там.
Докога ще имаме тоалетна хартия в тоалетните не знам.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт