С какво ви дразнят свекървите? – 121

• 31 333
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Добре де, защо след появата на внуче така изкукуригват някои баби?

# 61
  • София
Ами, след като я видя защо остана?
И то 2 години?
Не 2 дни. Не 2 седмици. Не 2 месеца.
2 години!?!

# 62
И то 2 години?
2 години!?!

Честно да ти кажа... и аз не знам... И до сега се питам защо.... Може би си мислех, че ще мога поне с него да се спогодя, но явно съм се объркала... Все пак, заради детето исках да се получат нещата, но само си играем на семейство, докато не дойде празник и се скараме...

# 63
  • при късмета
Добре де, защо след появата на внуче така изкукуригват някои баби?
Явно са доста. Просто на някои им позволяват да изкукуригват, на други не
И то 2 години?
2 години!?!

Защото мъжа ѝ смята, че тя е тази която трябва да замълчи. Независимо какво се иска от нея. Друго е решението с такива мъже, ама не е това темата

# 64
Е, друго е като се обърне на 360.

# 65
  • при късмета
Трещерица, не каза как ще реагираш, ако сватята каже на сина ти, че не му влияеш добре и да вземе да контактува по-малко или никак с теб? 3 теми ще изпишем, бас ловя, че ще опищиш света

# 66
  • София
Знам че е егоистично да не им давам детето, но...... Направиха всичко възможно да постигнат такъв резултат свекито и свекъра.... Вие как бихте постъпили, когато не сте в добри отношения с тези хора, а мъжът ви иска да води детето при тях? Знам, ще кажете че то е и тяхно внуче, но мен кучета ме яли - нали...
Свекърите са се скарали с ТЕБ.
Не са се карали нито с детето, нито с мъжа ти.
Най-тъпото е да си развалиш семейството, забранявайки на мъжа ти да им води да виждат внучето.

Да, теб ще те ядат кучетата, ако продължаваш с простотиите.
Детето не е само твое-на мъжа ти е също и  има същото право като теб да решава какво да прави с него.
С теб е ясно какво ще стане- ще се разведете и ще те принудят по законов ред да им даваш детето, само дето то ще расте без баща заради акъла ти.

# 67
  • София
Свекървата си е вкъщи. Може да  е изкукуригала нацяло, може моментно,  но има пълното право да кани, когото си иска у тях си.
Майка ми не идва у нас.  Тази година дойде, защото у нас щяха да спят приятели от Молдова и дойдоха с баща ми да оправят един техен багаж. С нея се виждаме у тях или детето ходи у тях, или  навън, но тя в нас не пристъпва.
Не, че нещо сме се скарали, просто сме тотално различни и аз с невъобразимия хаос около себе си (който на моменти чак мен ме дразни, не мога и да си представя какво ѝ е на нейната педантично-педантична-педантичност), сигурно, ако заживеем заедно ще ни четат в новините със заглавие "Неописуема семейна драма" Simple Smile
Но!
Ако някой ми забрани майка ми да идва в дома му, аз моментално ще напусна този дом.

# 68
  • София
Това е обръщане. Не като някои аматьорки на 180.

# 69
Това е обръщане. Не като някои аматьорки на 180.

Е, градуса ли е проблема? Joy

# 70
Трещерица, не каза как ще реагираш, ако сватята каже на сина ти, че не му влияеш добре и да вземе да контактува по-малко или никак с теб? 3 теми ще изпишем, бас ловя, че ще опищиш света
Няма значение какво би казала сватята.
Значение има какво ще направи сина ѝ след това.
Защото и потребителката сама каза, че почти не среща майка ѝ с внучката.
Та, в крайна сметка , и другата баба е ограничена в срещите. 😜

# 71
Знам че е егоистично да не им давам детето, но...... Направиха всичко възможно да постигнат такъв резултат свекито и свекъра.... Вие как бихте постъпили, когато не сте в добри отношения с тези хора, а мъжът ви иска да води детето при тях? Знам, ще кажете че то е и тяхно внуче, но мен кучета ме яли - нали...
Най-тъпото е да си развалиш семейството, забранявайки на мъжа ти да им води да виждат внучето.

Детето не е само твое-на мъжа ти е също и  има същото право като теб да решава какво да прави с него.
С теб е ясно какво ще стане- ще се разведете и ще те принудят по законов ред да им даваш детето, само дето то ще расте без баща заради акъла ти.

Така... За теб може и да са простотии, за мен не са... Детето е мое, щом баща му е абдикирал и е решил, че неговите грижи ще се поемат от майка му.... Не е моя собственост, но е моя отговорност...

# 72
Скрит текст:

Така... За теб може и да са простотии, за мен не са...
Детето е мое, щом баща му е абдикирал и е решил, че неговите грижи ще се поемат от майка му....
Скрит текст:
Не е моя собственост, но е моя отговорност...
Добре де, за детето не му дреме, слуша само мамаН, теб за нищо те няма...Е, след като имаш проблем с мъжа си, защо си захапала свекървата?

# 73
  • София
Проблемът е, че позволяваш да е толкова важна за теб, че да ти диктува живота с мъжа ти.
Като я виждаш, че е откачила, спираш да се занимаваш с нея- не говориш за нея, не я споменаваш дори, а като реши мъжът ти да заведе детето, да го води.

Когато мъжът ти види, че си я игнорирала и не казваш нищо срещу нея, ще забележи, че само тя рие срещу теб.
И няма да е поставен между чука и наковалнята, и да го принуждаваш да избира страна.
Най-тъпото е да се развеждате заради родителите ви.

# 74
  • София
Аз не видях някой да я кара да се развежда.
Аз лично щях да си събера багажа и да не живея повече в този дом, ако иска любимият да ме последва.
А дано, ама надали!
А оттук вече - ако един мъж не иска да последва любимата си да живеят заедно, а иска да остане с мамаН вече не са семейство.
И не, не е виновна свекървата.

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 12:47 от Светулчица

Общи условия

Активация на акаунт