Многодетни мами 4

• 16 216
  • 355
  •   1
Отговори
# 135
Цвета, Калина е само на 1г и 1 месец Mr. Greenтежко приключение са тези кътници Sad

# 136
  • София
Момичета,благодаря ви за подкрепата!

Надявам се да не преживяваме скоро подобни неща  Praynig Praynig Praynigмного е неприятно.

Поздрави на всички ви!  bouquet  bouquet  bouquet

# 137
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
       bdbaloni    Михаела    Flowers Sunflower   на  Flowers Sunflower   ivata  Flowers Sunflower  newsm67 днес става на 2 годинки!Пожелавам и да е здраво,весело и безгрижно дете!Весел празник   bigdance2 Tada newsm18  ura  Gift
 TadaОх,мамиии какъв студ е вън  Wear Umbrella и от два дни все вали!Малкият ме побърква тук да гледал само филмчета,другото разнообразие е да рисува с водните боички на кака си   redecoration-аз тогава невлизам в детската стая  Mr. Green ...а още по-хубавото е,че още съм на очни и ме няма по цял ден всеки ден  Party и тормоза когато не е на градина е за татко му...тъй де-малко и той да се изнерви Joy...снощи като се прибрах,наготвих и отидах да гладя,а нашият тати вече с добре опънати нерви  ooooh!...къде си...нестига че по цял ден съм с ПАвел ами и сега ,къде си се покрила Joy Joy Joy

# 138
Здравейте и от мен момичета   bouquet!
Честит рожден ден на Злавещица (макар и на патерички) newsm59, да си ни жива и здрава и много щастлива!
Много се радвам, че лека по-лека се завръщат всички в нашата пълна къща  Hug
Да ви се похваля моето малко момиченце все пак не е болно от епилепсия ( не мога да ви опиша какъв камък падна от сърцата на цялото ни семейство, направо ми се струва, че започнахме отново да дишаме). Сестра ми я води в София и там казаха, че е много рано да се започва такова агресивно лечение.  Има някакво изменение в ЕЕГ -то, но е много малко и се забелязва само в сънно състояние а гърча се е провокирал от температурата  baby_neutral.
И ние лека по-лека събираме учебниците, подвързваме, подшиваме тази година и малчо иска да има тетрадки, раница, химикали  Joy, изобщо си имаме слава Богу ежедневните проблеми  Heart Eyes
Я даже светна слънце на вън и може да изсуши няколкото милиона перални които съм изпрала от вчера на сам  sun
Ами ако не мога да направя по късно включване
лека и спорна седмица   bouquet

# 139
mami3, чудесна новина!Хубаво е когато нещата завършват  добре!

Аз  в  момента едва изтърпявам един майстор, който щпаклова балкона Mr. Green и се    оказва, че трябва още  2 пъти да  ни  посети! От  юни  месец ремонтира, горещо го препоръчвам ако си търсите беля на главата Mr. Green

# 140
  • Варна
Мами3, много се радвам, че тази ужасна диагноза се е оказала фалшива! Да е живо и здраво детенцето, както и останалите newsm10! Да минават лесно детските болести и да не те изпращат в ада лекарите с недомислени диагнози!

Лека и слънчева седмица на всички!

# 141
мами3, много се радвам!

Аз  в  момента едва изтърпявам един майстор, който щпаклова балкона Mr. Green и се    оказва, че трябва още  2 пъти да  ни  посети! От  юни  месец ремонтира, горещо го препоръчвам ако си търсите беля на главата Mr. Green

А, благодаря, имаме си един такъв, дето ни маже къщата вече три месеца и все е доникъде. Сигурно са роднини с твоя.

# 142
Еййй,навън май наистина е вече есен.Днес тръгнах на работа боса  с едни чехли и сега умирам от студ,малката и нея я заведох леко облечена на градина и сега се мая дали няма да и е студено Thinking
Добре дошла на Цвета  Hug
Ние също сме на фаза "издирване" на учебници ,ама като гледам как вървят нещата ще запазим това състояние до декември Mr. Green
Иначе този уикенд с татето го раздавахме младоженци в Стара Загора /е служебно пътуване/ но си прекарахме страхотно.Тази седмица в края ще сме във Варна с Естел на"СВ.Константин и Елена "и някоя от варненските мами ако има възможност ,ще се радвам да се видим LaughingНека ми се обади някой ако има възможност на лични или тук - ще следя Hug е ,ми за сега това .Спорна седмица на всички и никакво, ама никакво боледуване - направо боледуването ЗАБРАНЕНО

# 143
Мами3 радвам се,че диагнозата се оказа фалшива!
Само добри новини да има тази седмица - а и не само тази!

И тук до преди малко бе студено,но сега започна да ми става топло! Днес шефа е на панаира в Пловдив и нямаме оперативка и е супер в работата! Но утре......

Неви и аз като теб постоянно се притеснявам дали децата са подходящо облечени за деня- дали не съм ги пуснала прекалено леко или съм ги облякла много и да се изпотят!То аз самата не знам как да се облека сутрин,а какво остава за децата.
А нашият тати не иска никъде да ходим..... Как ли не го карах,как ли не го умолявах,но не ще и не ще! Дано го навия да отидем докато е още хубаво времето до Мелник - много ми се ходи натам!

Прити и цвета - съжалявам за майсторите ви! Дано си намерите час по скоро някой по оправен и кадърен!

Мами,а да ви се похваля - открихме едни боички,които като се нарисува с тях нещо и може да се сложи като стегнат боите на прозореца. В момента прозорците на децата са в рози, кукли,ембели на любим футболен отбор и какво ли не още. В това число и вратите. Една колежка ми ги даде и децата са във възторг от тях. Днес ги върнах,ама прилежно облепихме детските прозорци. Станаха едни шарени и весели!

Лека, хубава и без болести седмица ви желая!!!!! Прегръдки на всички ви!

# 144
Здравейте мами!!! Hug
Чак ме е срам че не намерих време да се включа с два -три реда цели 8стр. Моля да ме извините! Hug
Честит първи учебен ден на всички ученици!С радост да ходят на училище!Силни уценки да носят и много да ви радват! Петокласниците... и те да си ни живи и здрави Mr. Green
Мами 3 - радвам се че диагнозата не се потвърди!Да ти е живо и здраво детенце!
Галче и Цвета - добре дошли от почивка!!!Чааме снимчици и интересни историйки!
Прети - майстор да ти дойде в къщата Mr. GreenАма дано бързичко приключи и да си свърши качествено работата!
Честит празник на всички рожденици - макар и на патерица!Да са живи и здрави, от късмета да не могат да избягат!
Ние проходихме! Hug И питка правихме вчера даже. Майстор Яни - хвана ролетката. Mr. Green ама то на име се мятало. Иначе растем. Вече сме малко момченце и много му се радваме всички.
Аз ходя на работа - за сега през ден. Но от средата на октомври - всеки ден!За сега/да чукам на дърво/ случихме с бавачка. Кака Петя много добре се грижи за нас.  Hug И Яни няма нищо против! Мен ми е малко мъчно...ама почва рекламна кампания и няма как. Трябва да се работи. Надявам се след нова година отново да стане по-спокойно и да си се гледаме двамцата!
Ами това е!
Обещавам че ще съм по-серьозна вече Blush

# 145
JuliS, честити крачета! Много път да изминат, все хубави хора да срещнат!
 jump running football

Мамо Цоцоланке, как изглежда светът през детските прозорци?

# 146
Честито прохождане на Яни! Искам да попитам мамите на по-големи дечица -  как се спрявихте с дразненето между децата ви - моите Вили и Рая много се дразнят,така си говорят на моменти,че чак се питам обичат ли се! Как да реагирам в такива случай? Помогнете!

# 147
цоцоланке, като куче и котка са моите....Не се търпят изобщо. Непрекъснато се заяждат, обиждат и карат. Къци дори в училище се прави че не я познава... ooooh!Как ли не разговаряхме, как ли не обяснявах че са си най-близките хора...на този етап просто нищо не помага. Аз се надявам скоро да израстем този период!Надявам се да станат приятели един ден! Praynig

# 148
Поредният етап, няма как. Вероятно се карат привидно за дреболии, но всъщност се опитват да спечелят вниманието и обичта ти. И ние минахме през тази фаза. Открих, че при моите най-добре действа конфискуването на спорния предмет и отказа да взема страна. "И двамата ви обичам, не искам да заставам на страната на единия, когато се разберете помежду си, пак ще говорим", позиция от този вид обикновено води до спадане на напрежението. Това лято имахме нов пристъп на конфронтация, защото пътувахме без каката, само с 3-мата момци. Видяхме зор, докато намерим новото равновесие при това разположение на силите. Имаше доста сдърпвания за дреболии, още повече, че едномесечно пътешествие си е сериозно физическо и психическо натоварване, но в края на краищата успяхме да постигнем мир. Говорих им за това, че са в трудна възраст и е естествено да имат изблици на чувства, но трябва да се опитват да не нараняват околните - имам предвид емоционално, физическите сблъсъци сме ги израсли. Говорих им, че въпреки че ги обичаме еднакво, изискванията към тях са различни заради различната възраст, големите е естествено да са по-отговорни и грижовни, а малките - с по-малко претенции да командарят. Абе, откачи ми се ченето да говоря, но съм доволна, че постигнахме някакъв резултат. Временен, разбира се, защото статуквото в семейството е нещо много крехко, с всяка година децата се променят, ние също, така че трябва отново и отново да се търси равновесие.

# 149
цоцоланке, като куче и котка са моите....Не се търпят изобщо. Непрекъснато се заяждат, обиждат и карат. Къци дори в училище се прави че не я познава... ooooh!Как ли не разговаряхме, как ли не обяснявах че са си най-близките хора...на този етап просто нищо не помага.

Е и това за училището е вярно. Докато Вили и Рая спрямо Йоан все още не ревнуват и с него се държат нормално,но помежду си - ......... Дано скоро свърши този период!!!! Или поне да отреагирваме на подобни ситуации възможно най-трезво и разумно и най-вече с много,много любов!!!!  Praynig  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт