Многодетни мами 4

• 16 643
  • 355
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, сладурани! Успях да се включа между прането и домашните Joy Добре дошла на Илина  bouquet В Плевен също е сиво и мокро, а и мързелииииииивичко.  smile3507. Ние също мислим да си вземем домашен любимец, но нещо значително по - дребно - коте. Даже сме си го избрали. Когато отидохме да видим котетата и ни попитаха кое искаме, Косьо избра майката. Голям смях падна newsm62.
 Мила veni-b, при мен нещата с третото се стекоха по различен начин. 1990 година претърпях тежка операция - перфорирана (спукана) киста на яйчника и последвал перитонит. Отстраниха левия яйчник и казаха, че повече не можем да имаме деца. Страшно няма, имахме вече две. Нооооооооо...ето ти изненада. В един момент се оказа, че съм бременна. Май само аз бях във възторг. "Щастливият" татко изпадна в ужас как ще гледаме три деца, за каката беше атракция (тогава бе на 18 години), а баткото (тогава на 13 год.) - сериозно застрашен, че малкото ще отнеме....всичко - родители, играчки, време. За мен това бе дар от бога и отсякох, че ще го родя, ако ще чудо да стане. И то, чудото, взе, че стана. Таткото направо се е размазал и му угажда за всичко. Каката има вече свои две деца и малкият им вуйчо много добре се занимава с тях. Особено с племенника си, защото разликата е само 4 тодини. Е, баткото още се инати, но не дай си Боже, да се случи нещо на малкия, тича преди мен. Оказа се, че вместо да обеднеем, станахме мнооооого богати. newsm10. Между другото сестра ми е с четири сина. Така че, не се чуди много, много, че да не те изненада.  Hug
 И нещо много важно - с какъвто се събереш, такъв ставаш, та какво по - хубаво от това да си останем деца newsm19. Тъй като съм на 46 год., просто наближавам възрастта на вдетиняването, та ще ми е и по - лесно newsm44 newsm62
 Благодаря на всички мами за поздравлениятя1 newsm51

# 196
пъстроцветка, направо ти завиждам за подписа!
Да сме живи и здрави и ние да ги наредим така.

За среща аз лично ще мисля след вторник. Дотогава съм извън бройката. Иначе - имам голям мерак.

teddyvas, сложила съм пояснителна бележка под ника, не съм минала в пълна нелегалност. Grinning Просто реших да се позабавлявам. Как ти се вижда женския род: секс-тетка? Joy

# 197
Да си призная, нито финансите ме стряскат толкова, нито гледането.Но ми се ще  да се развивам и професионално!

# 198
Ето ме отново. Пъстроцветке, желя ти много здраве и щастие с тези три дечица и две внучета! Ти си за завиждане! И толкова млада. Бравоооо! Дай боже всекиму.  Hug

Пъстроцветке, толкова приятно изненадана останах като прочетох в постинга ти за времето в Плевен....ами то се оказа ние с теб сме землячки....Аз съм от Плевен, там съм израстнала и учила, срещнах съпруга си, който бе студент и дале4ната 1986 дойдохме тук в София, зщото е от тук и трябваше да започва работа по специалността си....Ехееее голям кеф да срещнеш землячка! Колко малък е света! Направо село ахахаха.

Мили момичета приятна неделна вечер...правя питка на моите деца че много обичат и отивам че е втасала...да не тръгне да ме търси!   Grinning

# 199
Но ми се ще  да се развивам и професионално!

Професия - майка е най-великата професия!Най-трудно се учи! И пак не се научава!

сега три ми се виждат малко.

И на мен! Ама нашият тати ми е казал,че за повече деца да си търся друг тати! Опъва се като домашния любимец на Дидка и Павката!

За среща аз лично ще мисля след вторник.

И аз искам среща, ама нека да е някоя неделя и да се знае месец предварително,че ние,които пътуваме да си направим график и евентуално да дойдем тези,които не сме от София!

Ако ни огрее тази вече сме на театър - Хитър Петър! Утре - повече информация!

# 200
Професия - майка е най-великата професия!Най-трудно се учи! И пак не се научава!

Подкрепям думите ти, маме!  Peace

Човек избира: или голямо семейство или кариера..и двете кауза пердута!
Важното е обаче, че има право на избор  Hug
 Къде сте мами? Как сте в тези хладни и навъсени есенни дни????
Теди, как си? Как са дечицата, а малчо???
Лека и спокойна вечер от мен! До скоро!

# 201
 Къде сте мами? Как сте в тези хладни и навъсени есенни дни????

Избора за голямо семейство е най-сладкият избор за мен лично! Дано на 40г. бъда с 4 деца...... Толкова много живот ми дават децата.....

И наистина Къде сте мами??????? Пишете!

Театъра мина добре, още по-добре пиците след него!

# 202
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Тони  на ani69 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ...нищо че е със закъснение поздрава  Hug от сърце е   bouquet
Веселина      love001 Demetra днес празнува  newsm51 весел празник ти желая и много приятни изненади  smile3521
За мен това бе дар от бога и отсякох, че ще го родя, ако ще чудо да стане.
  newsm10 и аз така мисля за децата, след двете родени, осиновихме и после пак родих...всяко дете е една нова вселена,въпреки притеснението как ще се справиме,то просто всичко си идва по местата,има място и за кариера,и за забавления,за личен живот след като поотраснат малко децата.pastrocvetka у дома ситуацията е подобна -съпругът ми има три деца от предният си брак,две внучета в една внучка в шести клас и малкото внуче е на 5 години ...племенника е по-голям от чичо си/малкият ни син/ със около 6 месеца Mr. GreenКогато забременях ,дъщеря ни беше във възторг,но батковците ,тогава вече на по 15г и 16г  smile3516 взеха тъй да гледат.
Тук нещо за среща ли прочетох newsm78 няма да е зле най-накрая да се осъществи подобна,на място удобно за игра на по-малките деца.Иначе нямам много свободно време ,че доста учене ме чака.Домашният любимец го наглеждаме редовно и го храним,то горкото магаре си беше прехранено и сега нестава вече за работа ...яде ......... чистят му и хич не го мисля  Mr. Green
 newsm47 тез татковци дето се опъват като се поставят пред свършен факт  preggo няма де да идат  #Silly

# 203
[size=14pt]Деметра - днес празнува! ЧРД![/color] [/color][/size] Здраве и много любов! И много хубави и усмихнати дни!

Дайте все пак да си определим някакви орентировъчни дати за срещи и място. Да започнем все пак отнякъде....

# 204

Благодаря за за откровението!

# 205
Честито на всички празнуващи дечица и мами!!!!!    bouquet

Скъпи мами, хайде давайте да спретнем среща, толкова би било приятно...аз съм за  Peace
Може би все пак е хубаво да е в рамките на месеца, докато не се е развалило съвсем времето  newsm78 и ако вие вече сте правили подобни имате опит, така че предлагайте! Най-вече трябва да е удобно за майчетата с малки дечица или бебчовци  Simple Smile

Мами, така ми се иска темичката ни да не слиза от първа страница...какво ще кажете??????
Лек и спокоен ден от мен.

# 206
Мами, така ми се иска темичката ни да не слиза от първа страница...какво ще кажете??????

И на мен, ако можехме само да я заковем...... Тук сме като едно семейство! Много, много многодетно!!!!

# 207
Maма Цоцоланке, от душа се смея   Joy  Joy  Joy  на твоето "Много, много многодетно!".....Чудесно си го казала, че има и рима  Peace  Peace  Peace
Искрено ти желая четвърто до 40 години щом така силно го желаеш...На мен идеята не ми е чужда, но малко се притеснявам че годините ми мъъъничко съвсем мъничко напредниха и може да е опасно, или пък представи си картинка - аз и евентуално бъдеща снаха с коремчета и после колички   Joy  Joy Е това ако не ни направи приятеки друго не знам какво!!

Като гледам ние с теб най-активно го раздаваме вчера и днес  Hug
Аз ви открих само преди седмица и толкова се радвам....Влизах, четях тук там, но не смеех да пиша никъде...Така ми се искаше да открия правилното място където да се чувствам уютно и мисля че го намерих!!!! Благодаря ви момичета че ви има!!! Съжалявам само че още не съм ви опознала...ама нищо, що е време пред нас е.
Желя от сърце на всички вас и семействата ви приятна и спокойна вечер изпълнена с усмивки и детска гълчава!!!!

# 208
ей, като гледам Цоцоланка пак се е разприказвала hahaha Дава ни пример жената, на такива като мен дето не пишат редовно Embarassed
Ами не е лоша идеята за заковаване на темата - щото често я изпускаме и стига до 3-та стр. а кой да ни намери там?! newsm78
По въпроса как се решихте да имате 3то дете???
Ами и ние като Цвета /пардон секстетката Mr. Green Hug/ си знаехме още като се взехме че ще имаме 3 деца. После просто момента дойде! Сега като се замисля ...нямаме непланирани деца в семейството Hug Но пък и друго си мисля, че може би момента на третото дойде когато децата пораснаха и ние се почуствахме "порастнали" , да не казвамостарели Mr. Green  Или просто сме имали отдалечаване някакво, затова сме изпитали нужда да създадем детенце. Е, като и да е!сегасме най-щастливите родители. Яни е нашето малко слънчице и всички много си го обичаме! А като се замися колко се страхувах да кажа на децата ooooh! не е истина просто...

# 209
  • София
Здравейте и от нас!

Ние сме добре,слава Богу!Днес бяхме до педиатрията за нов вид инсулин за Мони,но се оказа,че е доста голяма бюрокрация  Sad Сега предстои да подготвим още някои изследвания,после да подадем документите в касата и да чакаме благоволението на властимащите.Може би до месец ще решат ooooh!Дано да е по-добре за Мони този вид  Praynig Praynig Praynig

Цвете,аз си те познах и без допълнителното обяснение,но се озадачих.

Илина,добре сме.Не ти получих личното съобщение,но ти получих sms-ите  WinkСъжалявам,че не ти отговорих,но въртележката в къщи не ми позволи  Embarassed

Мамо Цоцоланке,ти не се предавай за четвърто бебе.Знам по себе си когато исках трето,колко много го желаех...ето и резултата  Joy,а за четвъртото,то си беше изненада,но пък си го чакаме с нетърпение  Laughing

А на въпроса за срещата-моля да е някъде близо до нас,за да мога спокойно да дойда с Анди.Може да е в Арена например.

Е,хайде да поздравя и празнуващите да бъдат здрави и усмихнати!  bouquet

Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт