Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са последствията от гърча, който е получил Андрей?
Какви са препоръките за леко раждане и здраве на бебето в църквата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Форумът обсъжда различни теми, като рождени дни на членове на форума, пътувания до морето, здравословни проблеми на децата, работа и семейни грижи. Той също така обсъжда теми като пътувания, пазаруване, семейни ангажименти, учебни занимания, идеи за среща на майките и организационни въпроси относно срещите.
-
Какви са последствията от гърча, който е получил Андрей?
-
Какви са препоръките за леко раждане и здраве на бебето в църквата?
-
Какво обсъждат майките във форума?
-
Какви са проблемите, свързани с възрастовата разлика между децата?
Добре дошла на Илина
В Плевен също е сиво и мокро, а и мързелииииииивичко.
. Ние също мислим да си вземем домашен любимец, но нещо значително по - дребно - коте. Даже сме си го избрали. Когато отидохме да видим котетата и ни попитаха кое искаме, Косьо избра майката. Голям смях падна
.
. Между другото сестра ми е с четири сина. Така че, не се чуди много, много, че да не те изненада. 
. Тъй като съм на 46 год., просто наближавам възрастта на вдетиняването, та ще ми е и по - лесно
Просто реших да се позабавлявам. Как ти се вижда женския род: секс-тетка? 

взеха тъй да гледат.
няма да е зле най-накрая да се осъществи подобна,на място удобно за игра на по-малките деца.Иначе нямам много свободно време ,че доста учене ме чака.Домашният любимец го наглеждаме редовно и го храним,то горкото магаре си беше прехранено и сега нестава вече за работа ...яде ......... чистят му и хич не го мисля
тез татковци дето се опъват като се поставят пред свършен факт
няма де да идат

Дава ни пример жената, на такива като мен дето не пишат редовно
не е истина просто...
Сега предстои да подготвим още някои изследвания,после да подадем документите в касата и да чакаме благоволението на властимащите.Може би до месец ще решат
Съжалявам,че не ти отговорих,но въртележката в къщи не ми позволи