За старите ергени сега

• 18 211
  • 549
  •   1
Отговори
# 195
Имаше много хубав пост за ерген, дето ходел да гуши гаджето и се прибирал при мама. Ей го докъде се докараха жените. Имат и свой терен, предлагат услуги на тигрица, че и с вечеря и други Убавини и мъжът си се прибира в бърлогата.
Колко удобно.
Но е факт.
За какво да се напИня човек до 40 . Ако си вади хубави пари и си развива потенциала, какъв е проблемът да излиза от вкъщи, преди да срещне Жената на живота си . / последното е иронично, но и повечето стари ергени я търсят уж  и е удобно оправдание/

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 19:42 от tays

# 196
Никой човек не съществува във вакуум. На  всеки животът действа на околните, всеки човек пръска около себе си своите "мемета" като вируси, и не говоря само за картинки в нета.

Проблемът със старите ергени е, че разпространяват начина си на мислене сред други мъже. Искат да си споделят нещастието някак, затова са и вредни. Разпространяват си циничността. Освен това не си стоят заклети ергени, ами от време на време излизат на пазара, колкото да повредят и на няколко жени съзнанието.

Така че да, не се карантинират достатъчно и неволно - или нарочно, вредят. Осъзнават, че са маргинализирани и искат да заразят нормално живеещите със своите идеи и виждания. И понякога успяват.

Иначе и жените, дето обслужват деца с десетилетия от-до...и там има патологии.

# 197
Бъди истински мъж и си хвани жена. Гадженца всеки може да забърсва Trollface

За кво ми е тази жена, като нямам нужда от нея? Като почувствам нужда от това да имам жена, ще си имам - пъ ки тя мен ще ме има.

До тогава ще си живея спокойно и ще се чудя защо, заради пакет леща и безплатен наем, много жени седят да ги бият и унижават.

# 198
  • Terra incognita
Ми аз познавам ергени на 40+, отдавна отделили се от семейната среда, със собствено жилище и хубава работа, не са скръндзи,но въпреки това са сами.

# 199
Не ги знаеш колко са ергени, и те си имат връзки, и са поне самостоятелни, а не заврени при родители. Свободен мъж, самостоятелен е едно, такъв дето чака на майка си да му сготви и почисти е друго.

# 200
  • Terra incognita
Ааа, чакай малко. Сега двоен стандат сред ергените ли ще вкарваме? Ергени са, колкото и онези при мама. Без връзка.
Впрочем и онези, мамините, могат да си имат еднодневки.

# 201
Аз се изгубих... за какво е темата? За мъжете, живеещи при майките си или за 40 годишните, които НЯМАТ СКЛЮЧЕН БРАК? (понеже гаджосването не се брои за обвързване)

# 202
Е ти така ги виждаш нещата. Аз ги виждам съвсем други. Simple Smile

# 203
  • Тра-ла-ла
Една част от ергенлъка се дължи на някаква любовна драма в миналото. Дали несподелени силни чувства, дали провалила се сериозна връзка. Като че ли мъжете са по-чувствителни от жените в това отношение. Една неуспешна/нещастна любов и после цял живот се влачат със сърцето в джоба.

# 204
Не ги знаеш колко са ергени, и те си имат връзки, и са поне самостоятелни, а не заврени при родители. Свободен мъж, самостоятелен е едно, такъв дето чака на майка си да му сготви и почисти е друго.

Ти каза за един такъв, че познаваш. Аз и такъв не познавам. Защо говориш за него? Той е изключение.

# 205
Аз познавам много повече такива.

# 206
  • France
Не съм съгласна, тези дето си седат при мама, са с диагноза. За мен, пълнолетен човек, който не се е отделил от семейството си до 25 най-късно, има други дефицити.

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 11:41 от Philomena

# 207
Сега се сетих за познат на родителите ми,  който бил на 30+, когато майка му се разболяла тежко, впоследствие легнала и на легло. Грижил се за нея доста години, докато починала. Сега е на 50, още ерген. Надали можем да го наречем безотговорен и неспособен да се грижи за никого или пък вреден.

# 208
  • Terra incognita
Аз се изгубих... за какво е темата? За мъжете, живеещи при майките си или за 40 годишните, които НЯМАТ СКЛЮЧЕН БРАК? (понеже гаджосването не се брои за обвързване)
И аз така. Значи тия, дето живея сами не са ергени, а златни мини, а тия, дето живеят с мама са смотани ергени.

# 209
Една част от ергенлъка се дължи на някаква любовна драма в миналото. Дали несподелени силни чувства, дали провалила се сериозна връзка. Като че ли мъжете са по-чувствителни от жените в това отношение. Една неуспешна/нещастна любов и после цял живот се влачат със сърцето в джоба.
Съгласна към. Аз познавам няколко такива, които не можаха да преодолеят Голямата любов и сравняваха с нея всички следващи.

Общи условия

Активация на акаунт