За старите ергени сега

• 18 218
  • 549
  •   1
Отговори
# 210
  • France
Лорелада, не разбира се. Тази човешка трагедия е частен случай.
Много по-вредни от старите ергени са тези , които на всяка цена искат да отметнат частта със семейството, а всъщност нямат нужната зрялост.

# 211
може ли аз да се включа от страната на завиждащите на старите ергени и моми. Вярно, аз много исках деца и страшно се радвам, че имам. Но много ми се иска да си харча парите за хобита и себе си. Просто си го признавам. Нали за това темата.

# 212
Е как си представяш деца и харчене само за себе си да се съчетаят Simple Smile

Аз наистина не завиждам за нищо на старите моми и ергени. Не ми се живее сама. Без деца пък съвсем.

# 213
И аз щях да съм от щастливите стари моми. Защото ако не си в двойка, тогава пък имаш енергия за приятелства, хобита и други групи. Въобще нямаше да съм сама като куче, просто соло. Даже си мисля, че би следвало без семейство човек да има по-хубав социален живот. Щото може да си дадеш цялата енергия и внимание на приятели, не си мислиш с крайчеца на акъла кога и какво е следващото ядене и какво пропускаш у дома и за какво ще мрънка някой.

Мисля, че след време някои ще правят като ония китайки - събират се няколко човека, правят си супер къща и си живеят заедно.

# 214
  • Terra incognita
Защо, тогава, се жените и създавате деца?

# 215
И аз това се чудя...

# 216
Защо, тогава, се жените и създавате деца?

Защото животът не е черно-бял и е по-добре да правиш неща, отколкото да треперкаш и да се пазиш?

# 217
Чак пък да завиждате...Не завиждайте. Вдъхновявайте се.

# 218
  • Terra incognita
В какъв смисъл да треперкаш и да се пазиш? Ако те привлича ергенският живот с всичките му екстри и позитиви, защо се вкарваш в клишето семеен? Или хем искате да имате деца, хем да живеете като да ги няма?

# 219
  • Най-красивата страна
Ние имаме един роднина,който е стар ерген-43години.
Търси си жена за сериозна връзка ,после брак и деца.
Деца без брак не е съгласен да има.Сватба задължително.
Има изискавания
Той има висше образование -и жената трябва да има
Той има добра професия и собствен бизнес-и тя трябва да има професия.
Той има собствена къща -сега я довършва и апартамент-и тя трябва да има някакво жилище,няма значение какво,но да е съгласна да живее в неговата къща
Той е от добро семейство-и тя трябва да е.
Нейните родители да не са алкохолици,наркомани,осъждани...
Много е важно за него тя да намери общ език с неговите родители,както и той с нейните.
Той няма деца все още-И тя да няма
Тя да се облича прилично-не харесва потури,съчетание от къса пола и блуза с голямо деколте,мрежести чорапогащници и др..
Тя да няма корекции-силиконови цици,изкуствени мигли,устни ...
Тя да не е по-висока от него-1.80
Тя да не е с наднормено тегло,но и да не е кльощава.
Тя да не е изрусена
Тя да е интелигентна и да може да разговаря на различни теми
Да чете.Защото и той чете.
Тя да обича да пътува.
Тя да иска деца и да е съгласна 4-5 години да седи вкъщи и да ги гледа
За готвенето няма претенции,защото на него му е хоби.
Тя да не е мърла,да участва в доммакинската работа-чистене,пазаруване..
Тя да не е прахосница.

Ами май твърде много са изискванията и още е сам...

# 220
може ли аз да се включа от страната на завиждащите на старите ергени и моми. Вярно, аз много исках деца и страшно се радвам, че имам. Но много ми се иска да си харча парите за хобита и себе си. Просто си го признавам. Нали за това темата.

Кристина, при вас жените е даже много по-лесно, даже не се налага да си изработвате парите с години.

Просто преборвате конкуренцията и хващате някое милионерче за година две, измъквате му кеш, после при развода още, пък ако и дете имате направо си се осигуряваш на аванта доживот (женската мечта) или както Сирената казва - оплела кошничката.

# 221
В какъв смисъл да треперкаш и да се пазиш? Ако те привлича ергенският живот с всичките му екстри и позитиви, защо се вкарваш в клишето семеен? Или хем искате да имате деца, хем да живеете като да ги няма?

Повечето хора не толкова ги привлича ергенският живот, колкото ги плаши брачният и се пазят от него.

# 222
  • Най-красивата страна
Кристина,ти нали имаш мъж?

# 223
  • Terra incognita
Каква аванта? Те такива цинции се навъдиха напоследък, че даже не си плащат задължителната издръжка и майките самоотглеждат децата изцяло на свой гръб.

# 224
Разбира се, всяка жена стартира с поне един милионер Simple Smile Иначе закъде сме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт