За старите ергени сега

• 18 244
  • 549
  •   1
Отговори
# 360
Джу, все пак пишещите в спам темата знаем доста неща един за друг (нали сме нещо като приятелска компания и сме си споделяли Grinning), като се вземе предвид и аз колко дреболии помня за други спамъри, ще изляза също обсебена... Scream Кой какво пие, какво готви и пр. Smiley Не е някакъв маниак Феникс, просто сте били в една компания немалко време. Flowers Bouquet

# 361
Вие тая спам тема хич не сте я разбрали.

# 362
  • Агент под прикритие
Джу, все пак пишещите в спам темата знаем доста неща един за друг (нали сме нещо като приятелска компания и сме си споделяли Grinning), като се вземе предвид и аз колко дреболии помня за други спамъри, ще изляза също обсебена... Scream Кой какво пие, какво готви и пр. Smiley Не е някакъв маниак Феникс, просто сте били в една компания немалко време. Flowers Bouquet
Стига и ти де, не и разбивай илюзиите... Stuck Out Tongue Winking Eye

От друга страна, доволен съм, че великата "инфлуенсърка" дойде да ни обясни колко зле и демоде било положението в "ергенските бърлоги"

# 363
Джулая влез в дом на ерген и в дом на разведен. Ще си шокирана от разликата. Невена го каза някъде. Освен всичко друго, ергена може да се грижи за себе си, най-малко.
Влизала съм в домове на ергени. Демоде обзавеждане 80те/90те/00те и техен особен ред на живот и битуване. При около 40 годишните все още има шанс за промяна. Но от едни годинки нагоре...бетон. И разведените, и ергените...искат не искат - все ще намерят как да оцелеят в дългосрочен план.
Разведените понеже са свикнали да ги обгрижват с пералнята и печката се оправят донякъде, но повечето започват бекярски живот в едната стая. Там готвят, гледат телевизия и спят на дивана.
От първа ръка за ти кажа за ергените. При мен всичко до панел и наново. Кандардисах майка ми и при нея всичко до тухла и наново.

# 364
  • София
За кой ерген да се кандидатирам, да ми оправи разни дреболии по къщичката Grinning

# 365
Gal, не ме познаваш,  за да си наясно с личният ми живот, така че не се напрягай, няма смисъл.
По темата- времето не работи в полза на жената, а на мъжа. При жената с течение на времето"поддръжката" става все по-скъпа и по-скъпа, изисква много ресурс, докато при мъжа не е така. Проблем се появява  и във факта, че при мъжа има хобита и там той изразходва енергия и психически се разтоварва, докато жената има нужда да говори, споделя проблеми и чувства. С времето,  старите моми едвам ги изтърпяват и най-добрите им приятелки,  докато при мъжете не е така.
Това дали е подредено, мебелирано и т.н. силно зависи от самия човек.

# 366
Обаче се получи много забавно.
Значи изнесоха се едни твърдения за меркантилните жени. Ок, жените нямат право да искат мъжът да има някаква самостоятелност като за възрастен.
Обаче, след моите постове излиза, че жените нямат право да искат примерна възраст, примерен здравен статус и на мъжа да му става.
Чакам да ни се забрани да гледаме и външния вид и отивам в Дубай. Сама и със собствени средства.
Лан, по принцип само идиотите, след като са генерализирали другите, казват за себе си 'ти не ме познаваш'. Шизо е някак. А аз не желая да познавам мъж, който генерализира нещо на тема меркантилни жени. Та ти не се напъвай, не измътваш нищо умно.

# 367
  • Sofia
Lan, невероятни глупости си избълвал, човек. Чак се чудя как успя да ги побереш в един пост.

# 368
Ни прайш ли са? Много добре знаеш!

# 369
  • Тра-ла-ла
Джулая, не всяка жена търси супер обзавеждане.
Ех, как винаги когато се появи човек с изисквания...се появяват и хора, които да преувеличат написаното от него и да го изкарат снобар, златотърсач и т.н. Аз да съм написала, че очаквам "супер обзавеждане"?! Голямо престъпление ли е да се подмени стара мебел с нова? Казала ли съм, че новата трябва да е 5 бона, примерно. Ама, четете ги тия постове. Joy

Тя (Джулая) е рок звезда, на нея и е позволено. LaughingLaughingLaughing
Разбирам, че ме харесваш. Другите подбуди не искам и да ги знам. Но спри да ме дебнеш къде какво пиша и да се напъваш все да ми опонираш. Тези опити за закачко-дразнения са доста незрели и досадни. Не е нужно да товарим и другите потребители.

# 370
  • Агент под прикритие
Джулая !!!
Ама как да не те хареса човек теб. LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Особено демагогията ти. Нали знаеш какво значи "демагогия"? Или не....

Защо не коментира цитата от предния ми пост? Неудобен ли е?

Цитат
Влизала съм в домове на ергени. Демоде обзавеждане 80те/90те/00те и техен особен ред на живот и битуване. При около 40 годишните все още има шанс за промяна. Но от едни годинки нагоре...бетон. И разведените, и ергените...искат не искат - все ще намерят как да оцелеят в дългосрочен план.
А твоята работа каква ще е в такъв случай? Нашия да си е подготвил жилището, по твой вкус и предварително, естествено (НО незнайно как, все пак не чете мисли, противно на твърденията) и ти само да се събуеш и да влезеш? LaughingLaughingLaughing
Или да избереш да НЕ влезеш, защото било демоде...
.

Смучеш си неща от пръстите (алабализмите за ергенските бърлоги примерно) и след това когато някой ги подложи на съмнение, става такъв и онакъв... Тоя филм сме го гледали. Ама добре, че беше ти да дойдеш и да обясниш какво става там, че иначе никога нямаше да се сетим. JoyJoyJoy

И престани вече с тая мания за преследване. Тия жалки опити за отклоняване на темата с цел настройка на публиката срещу опонента ти, си е класическа демагогия. Хората с малко акъл в главата не се хващат на това.
Всеки в този форум има право да пише където си иска, как не ти увря главата досега....

ПП: моля, всички, които се чувстват преследвани от мен, моля, пишете ми на лични, да се разберем извънсъдебно... Joy

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 22:02 от Phoenix Wright

# 371
прави сте че времето не работи в полза на жените ама никак. Аз доскоро бях в цветущо здраве, а малко преди да завърша 40 г. Така се скапах. Кихнах и 1300 лв. За операция. Стискайте палци само с това да се размина, че още не е готова хистологията.  Въобще съм си супер доволна, че съм се омъжила млада и глупава, че сега нито щях да се омъжа, ни деца да имам, като гледам и със здравето се разминаваме. Принцове не чакам -просто съм наясно че няма. Взимаш там един, който те иска и така. Това бих посъветвала и старите ергени, ама те си знаят най-добре./b]

# 372
Гал, никой не те спира да искаш. След постовете ти малко като в темата с вицовете става, не че нещо някой ще тръгне да се занимава да ти забранява.

# 373
Дренка, пак ли си харесала някое ергенче в темата, та се мъчиш на мойта висока глава да се качиш - барем те види? Съвети мога да приема от някой, при когото наистина стават нещата, не от теб.

# 374
Мене кой ме видял, видял, ама ти що така игнорираш женското здраве с рисковете и правото на избор на мъжа, какъвто уж още търсиш?
Казах ти - твои са, ти пак недоволна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт