За старите ергени сега

• 18 250
  • 549
  •   1
Отговори
# 345
  • Тра-ла-ла
Както написах демоде - 80те, 90те, 00те. Това значи точно това, което значи. Мисля на всеки му изникват веднага някаква картинка от такъв тип жилища. Сега сме 2020та. Едни 20-40г разлика. Буквално вехти и демоде обзавеждания. Най-много една боичка на стените и подмяна на WC, батерия, душ.

Джулая, не е необходимо когато отидеш при някой мъж и да обладаеш дома му.
Тези неща стават малко по-малко.
Жив и здрав да си, Братане, че ми отвори очите. Толкова години съм живяла в неведение. Joy

Спомням си в спама като писа как с твоя сте били избирали мебели. Вкусовете ли ви съвпаднаха, както се изказа или.... на него просто му е било все тая, щом на теб ти харесва?
Интересът ти към мен е очеизваждащ, щом помниш такива неща. Искаш ли да го питаш лично как е било от негова гледна точка?! Може и да се оплачете един на друг от мен Joy

Опитът да ми подкопаваш увереността в мъжа до мен...Щеше да е смешно, ако не беше тъжно. Trollface

# 346
  • София
Браво бе, кога ги хванахме тия волни птици, кога им префасонирахме имотите, кога ги гътнахме и наследихме Grinning

Господа, с п а с я в а й т е   с е!

# 347
Цитат
Не на мене тия мантри как няма гаранция. Аз не гоня гаранция, а избягвам риска. Рискът от болести и проблеми расте с възрастта. Доколкото ми е известно, все още инфарктите сред 43годишните са повече от инфарктите сред 32годишните. Същото важи и за еректилните проблеми, между другото.

Мога само да пожелая успех в търсенето на мъж без рискове ! Simple Smile

Апропо, ако нещо се появи риск , на майка му и баща му ли ще го върнеш да го вкарат в безрискови граници  ? Mr. Green

# 348
Eй, ще кажеш, че живеете в некви палати и всяка година сменяте мебели...!
Голяма работа какво е обзавеждането. Каквото могат хората да си позволят.
ПС: После защо им излиза име на жените на златотърсачки.....?!?

# 349
Браво бе, кога ги хванахме тия волни птици, кога им префасонирахме имотите, кога ги гътнахме и наследихме Grinning

Господа, с п а с я в а й т е   с е!

Не мо'е се оженим от то'а форум Imp JoyJoyJoy

# 350
  • София
Eй, ще кажеш, че живеете в некви палати и всяка година сменяте мебели...!
Голяма работа какво е обзавеждането. Каквото могат хората да си позволят.
ПС: После защо им излиза име на жените на златотърсачки.....?!?

Има съвсем бюджетни мебели.
Невъзможността да подмениш спалнята на мама и тате е ужасна.

Братане, ама ти искаш ли Anguished

# 351
  • Агент под прикритие
Джулая, демагогията ти е просто очарователна. Само Сирената е по-добра от теб в това, нея съм я признал, но ти имаш тепърва да се доказваш. Trollface
Някакъв коментар на останалото от поста ми или няма да се коментира просто защото не е удобно? Joy

Примерно ей това:
Цитат
Влизала съм в домове на ергени. Демоде обзавеждане 80те/90те/00те и техен особен ред на живот и битуване. При около 40 годишните все още има шанс за промяна. Но от едни годинки нагоре...бетон. И разведените, и ергените...искат не искат - все ще намерят как да оцелеят в дългосрочен план.
А твоята работа каква ще е в такъв случай? Нашия да си е подготвил жилището, по твой вкус и предварително, естествено (НО незнайно как, все пак не чете мисли, противно на твърденията) и ти само да се събуеш и да влезеш? LaughingLaughingLaughing
Или да избереш да НЕ влезеш, защото било демоде....

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 20:07 от Phoenix Wright

# 352
На второ четене има и позитиви - може да не преживее инфарктите или инсулта, родителите му са стари и имотни, ипотеките изплатени Laughing След някоя друга година, ако изчезне, няма да има кой да го потърси. Ако не му се подаде вода няколко дни ........
Чакай да чукна в гугъл - къде продават стрихнин Joy

Между другото, това за водата никога не го чета буквално. Ни-ко-га. За мен човек, който вади такъв довод, очаква болнично обгрижване след години. Странни са ми хора с такива 'перспективни' съображения. На мен ми е по-важно през годините какво имам до себе си, а не след това.

# 353
  • София
Галче, после аз трябва да ти гледам котката и на нося клюки в сливенския.

Има по дискретни начини да убиеш мъж Relieved

# 354
След като решихте да дойдете в тази тема, за да се дразните с потребителка, бъдете така любезни да направите резюме за останалите клюкари - ако не, минете на лични съобщения.

Иначе... Няма нищо по-грозно от това група мъже да се заяждат с жена, във форум за кърмачки.

# 355
Мога само да пожелая успех в търсенето на мъж без рискове ! Simple Smile

Апропо, ако нещо се появи риск , на майка му и баща му ли ще го върнеш да го вкарат в безрискови граници  ? Mr. Green
Точно и ясно съм написала за рисковете, няма нужда да се правиш на оригинален върху думите ми. 33годишен е по-добре от 43. Това, че някои тука са по-близо до 43 и приемат остаряването си много вътрешно, не е точно мой проблем.

# 356
Приятелите на мъжа ми се сдобиха с първи бебета наскоро, на по 40 години са. Това е положението...

# 357
  • Paris, France
Джулая, не всяка жена търси супер обзавеждане. На мене не ми пука, стига жилището да е добре изолирано и нез течение, топло зимата, хладно лятото и да е на сравнително оживено, застроено, кипящо от нощен и дневен живот място.

Луксозен мезонет в затворен квартал на майна си Райна не ме влече. Замък на самотен остров също.

Обичам да ми е удобно и ако счупя нещо без да искам да не ми е криво.

Гал, стрихнин не. Много е опасно за котки. Има го в отрови за мишки. Ох, добре, че все повече се отдалечавам от 43г, че не си е работа с тия инфаркти. А, много 25 и 30 годишни мъже също са бомба Laughing

# 358
Цитат
Точно и ясно съм написала за рисковете, няма нужда да се правиш на оригинален върху думите ми. 33годишен е по-добре от 43. Това, че някои тука са по-близо до 43 и приемат остаряването си много вътрешно, не е точно мой проблем.
    Ами по тази логика вземи някой 23 годишен - още по добре ще е - тъкмо завършил университет, млад, с преспективи пред себе си и дълъг живот,ерекция .....
    Това какво иска някой и какво става в действителност са две различни неща !

# 359
Невена, аз ще изчакам още 5-6 годинки и директно ставам кугърка на неопределена възраст.
Лан, не ми говори глупости. Разбираш ме отлично. Аз теб къде те стяга чепикът - също.

Общи условия

Активация на акаунт