За старите ергени сега

• 18 266
  • 549
  •   1
Отговори
# 330
Джулая влез в дом на ерген и в дом на разведен. Ще си шокирана от разликата. Невена го каза някъде. Освен всичко друго, ергена може да се грижи за себе си, най-малко.

# 331
Цитат
Имам същите изисквания без жилището - там е да живее сам, като мен. И съм сама Joy
Но с мъж на 43 не бих се събрала. Един инфаркт и моите 4-5 години домуване с бебета и деца отиват на кино. И изобщо не се бъзикам като го пиша.

За тези неща никой не може да даде гаранция ! Имах познат, който почина от инфаркт на 32, като преди това се беше развел. Жена му с детето останаха сами.

# 332
Абе да се обяснява публично някой, че нямало как да се отблагодари на жена си, че е отгледала децата - аз поне го приемам неособено сериозно. Ще кажеш чужди деца гледала, не общите им. Пазар.

# 333
Сигурна съм, че Сирената е изключение в нейния набор от Американския.

Спомена ми ника, обясни за какъв вид изключение става въпрос. Да не разправям от кухнята какви златотърсачки имаше и какво правеха дългокраките украинки. И колко бързо прилапаха хубавите американски професори...и не толкова хубавите. Така че не си мисли, че оттам излизат върли феминистки-бачкаторки, и там си важи правилото, че мъжът следва да има възможности.

# 334
  • Тра-ла-ла
Джулая влез в дом на ерген и в дом на разведен. Ще си шокирана от разликата. Невена го каза някъде. Освен всичко друго, ергена може да се грижи за себе си, най-малко.
Влизала съм в домове на ергени. Демоде обзавеждане 80те/90те/00те и техен особен ред на живот и битуване. При около 40 годишните все още има шанс за промяна. Но от едни годинки нагоре...бетон. И разведените, и ергените...искат не искат - все ще намерят как да оцелеят в дългосрочен план.

# 335
  • Агент под прикритие
Чувствам се като рок звезда...вървиш след мен из темите като верен фен Joy

За пореден път се припознаваш в думите ми. Тази работа е нездрава.

На първо четене се сещам за поне 4 двойки, при които се случи едно и също нещо. Мъжът купи апартамент и направи ремонт от нулата. Дойде една жена и ремонта се направи наново. От всеки от тях чух едно и също: "Ако знаех, че ще стане така, нямаше въобще да се захващам с основния ремонт в началото. Нека да дойде жената, да направим ремонта както тя иска и да се приключва. На мен ми е все едно как ще е, ама не ми се правят двойни работи."
Спомням си в спама като писа как с твоя сте били избирали мебели. Вкусовете ли ви съвпаднаха, както се изказа или.... на него просто му е било все тая, щом на теб ти харесва?

Истината е, че на повечето мъже им е все тая как ще изглежда жилището, стига на жената да и харесва. Ама това явно иска прекалено много мозъчно напъване, за да се разбере. Simple Smile

Та, в тоя ред на мисли, имаш ли някакви подобни примери или просто си смучем теории от пръстите?

Влизала съм в домове на ергени. Демоде обзавеждане 80те/90те/00те и техен особен ред на живот и битуване. При около 40 годишните все още има шанс за промяна. Но от едни годинки нагоре...бетон. И разведените, и ергените...искат не искат - все ще намерят как да оцелеят в дългосрочен план.
А твоята работа каква ще е в такъв случай? Нашия да си е подготвил жилището, по твой вкус, естествено (НО незнайно как, все пак не чете мисли, противно на твърденията) и ти само да се събуеш и да влезеш? LaughingLaughingLaughing
Или да избереш да НЕ влезеш, защото било демоде....

Джулая, ти НЕ си звезда, още по-малко рок. Май ти беше тази, която НЕ четеше в СО (където аз пиша често), ако не се лъжа.... Joy

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 19:43 от Phoenix Wright

# 336
Поздравления за Джулая, задето открехна вратичката към тези така вълнуващи аспекти от ергенския и моминския живот.
Добре че е демодето, че да се пишем  модерни.

# 337
Джулая, не е необходимо когато отидеш при някой мъж и да обладаеш дома му.
Тези неща стават малко по-малко. Нормално сам живеещ човек,  независимо от пола,  да има собствена подреденост, с която е свикнал в рутината. Само не разбрах това за демоде обзавеждането Simple Smile

# 338
Аз си го представям като китеници, заметнати върху изкорубена мека мебел от соца, с пердета на дантела и сервизи във витрината...

# 339
  • София
Ергените са модни, било то и застаряващи Grinning

# 340
Подредеността на жилището на сам живеещ мъж/жена може да варира от "творчески безпорядък" до кочина !

# 341
Женените са по- на мода май  Simple Smile Ергените затова изостават...

# 342
  • Sofia
Мъжът ми е същият, като Джулая, по отношение на обзавеждането – все му е вехто, все му е демоде. Голям connoisseur се пише в тази сфера. Аз пък съм супер непретенциозна, що се касае до интериорния дизайн. Дай ми удобно кресло, обикновена дървена маса и микровълнова и съм си тип-топ. Така че не е до пол, а до човек.

# 343
За тези неща никой не може да даде гаранция ! Имах познат, който почина от инфаркт на 32, като преди това се беше развел. Жена му с детето останаха сами.
Не на мене тия мантри как няма гаранция. Аз не гоня гаранция, а избягвам риска. Рискът от болести и проблеми расте с възрастта. Доколкото ми е известно, все още инфарктите сред 43годишните са повече от инфарктите сред 32годишните. Същото важи и за еректилните проблеми, между другото.

# 344
  • Paris, France
Скрит текст:
[/quote author=--Gal-- link=topic=1185535.msg40320015#msg40320015 date=1583601060]
Скрит текст:

Ние имаме един роднина,който е стар ерген-43години.
Търси си жена за сериозна връзка ,после брак и деца.
Деца без брак не е съгласен да има.Сватба задължително.
Има изискавания
Той има висше образование -и жената трябва да има
Той има добра професия и собствен бизнес-и тя трябва да има професия.
Той има собствена къща -сега я довършва и апартамент-и тя трябва да има някакво жилище,няма значение какво,но да е съгласна да живее в неговата къща
Той е от добро семейство-и тя трябва да е.
Нейните родители да не са алкохолици,наркомани,осъждани...
Много е важно за него тя да намери общ език с неговите родители,както и той с нейните.
Той няма деца все още-И тя да няма
Тя да се облича прилично-не харесва потури,съчетание от къса пола и блуза с голямо деколте,мрежести чорапогащници и др..
Тя да няма корекции-силиконови цици,изкуствени мигли,устни ...
Тя да не е по-висока от него-1.80
Тя да не е с наднормено тегло,но и да не е кльощава.
Тя да не е изрусена
Тя да е интелигентна и да може да разговаря на различни теми
Да чете.Защото и той чете.
Тя да обича да пътува.
Тя да иска деца и да е съгласна 4-5 години да седи вкъщи и да ги гледа
За готвенето няма претенции,защото на него му е хоби.
Тя да не е мърла,да участва в доммакинската работа-чистене,пазаруване..
Тя да не е прахосница.

Ами май твърде много са изискванията и още е сам...

Имам същите изисквания без жилището - там е да живее сам, като мен. И съм сама Joy
Но с мъж на 43 не бих се събрала. Един инфаркт и моите 4-5 години домуване с бебета и деца отиват на кино. И изобщо не се бъзикам като го пиша.
[/quote]

А един инсулт и ще трябва да се изнесеш при мене, барабар с котката, мяу 😾❤️

Като се прибереш ще се чудиш чий памперс да сменяш и дали, че и котешката тоалетна чака. Това ако изобщо може да ти направи бебе.

На второ четене има и позитиви - може да не преживее инфарктите или инсулта, родителите му са стари и имотни, ипотеките изплатени Laughing След някоя друга година, ако изчезне, няма да има кой да го потърси. Ако не му се подаде вода няколко дни ........

Общи условия

Активация на акаунт