За старите ергени сега

• 18 157
  • 549
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Символ е на личен вкус и предпочитания.
Като ви казвам, че се шири безвкусица....

# 91
Причините са доста и различни... Познавам няколко.. И причините да са ергени са много общи.. Бохеми, дискотеки, алкохол, пътувания,
а вкуса им за жени е потресаващ - тип Нора Недкова... Работят, имат стандарт, но са егоисти... Отделно, след определена възраст (примерно 33), ако си нямал и дълго време връзка, си ставаш самодостатъчен, не ти живее с някого, не ти се правят компромиси..

# 92
Големият ми син е абитуриент тази година. Излизат випуска да се забавляват.
Показа ми снимки от вечерта. Оборотно заведение, пушили наргиле, имало танцьорки, забавлявали се.
И на заден фон - Маринчо, физиотерапевта. Около 43. Дърт ерген, живее с майка си, засичала съм го пред лафка да търка билетчета... С още двама като него... Пият и се озъртат като котараци, мислят, че се сливат с дечурлигата. А мъж над 40 изглежда добре в такова заведение, само ако е собственик.
Според мене категорично не е нормално. Може би защото съм отгледана през осемдесетте... мъжкият живот след казармата беше университет, кариера, дом и семейство, макар и не в тази последователност.
А Маринчо му платили техните да се уволни по-рано, въпреки че служеше в родния град и майка му ходеше с тава пиле с ориз, подаваше през оградата. 😁
После учи в измислен университет.
После не съм чула да има приятелка, а бяхме в една компания...
И ще ми говорите, че има читави дърти ергени...

# 93
  • София
Маринчо не е сал самичък на тая земя.
Да, има.

# 94
Е, къде да ходят самотните 40 годишни мъже? Нали не искате да кажете, че заведенията са само за младежи?

# 95
  • Terra incognita
Хайде свга, нямало място за 40- годишноте в дискотеките. И що? Нямат право да излизат да се забавляват?

# 96
То някъде и мъжът като стане на 40 вече му е свършил живота – демек жена, ипотека, деца, бачкане до откат, че иначе жената ще го приключи, а "хората ще говорят".
Е, има хора, за които оста на живота не се върти единствено покрай да си даде данът за продължаване на рода, а имат интереси и смисли и извън инстинкта за продължаване на рода.

Не че не са смешни разни чичаци по клупове, ама на кого му пука. Нека се забавляват хората. Ако има кой да им връзва, значи всичко е точно.

# 97
Базила , излизал съм с всякакви, предполагам ти е ясно, в диапазона 23-38-39.
Бидейки на 35, мога да съм с всяка една жена, която пожелая.
25-28 до 29 годишна идеално седи до мен, младолик съм в перфектна форма, здрав. И не смятам да променям навиците си. Генът ми е добър и явно начинът ми на живот до този момент си оказва влияние, и като храна, и като спортуване, движение, емоционално съхраняване или поне опити постоянно затова, непилеене на енергия за щяло и нещяло. Възможно е да съм частен случай, по-скоро съм. Wink

Не казвам, че примерно "кака" Горджъс не би седяла добре до мен, изключения винаги има.
Горджи, не се сърди, взех те за пример. Wink BowtieInnocentKissing Face
Така е, лични предпочитания.
А за безвкусицата и хубавите ябълки и прасетата, я знаем приказката.
А аз съм много далеч от "прасе", ха-ха.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 19:28 от FragranceFanatic

# 98
Има хора, които не са правени за брак. Напълно съм ОК с това и смятам, че те са едни от най-интересните.

Обаче адски ме дразнят дърти моми и ергени, дето драпат за венчило, все едно са неземни съкровища, ама не се виждат отстрани. Държат се малко все едно им се полага партньор първо качество, а сами не знаят какво ще го правят.

# 99
Хайде свга, нямало място за 40- годишноте в дискотеките. И що? Нямат право да излизат да се забавляват?
Имат, разбира се. Поне в София е пълно с класни механи и ресторанти, където има техни набори +/-10 години, в девет, в събота вечер. А не при абитуриенти в студентски град, примерно.
The Siren,, разсмя ме. Има и такива, които дават мило за драго, че да се оженят, да. Но над 40, ако са сами, без деца,нещо не им е в ред, така мисля.

# 100
FragranceFanatic, не съм сигурна, че ти разбирам поста. Simple Smile Звучиш като кралят-слънце – "идеално седи до мен". Те предполагам са и такива – аксесоари, не ми звучат като да са хора/жени със самочувствие. Никоя жена със самочувствие, успешна, умна, красива не би приела да седи до теб като вратовръзка или красива верижка, даже и идеално. Simple Smile Нищо лично, просто различни среди. И не знам що скокна да се оправдаваш, аз говоря за старчоци по на 60-70 с гаджета на 20-30 с големите си пари и коли.
Остави ти генът, има си базови избори и поведения. Не на мен тия за прасетата. Искаш да кажеш, че ще продължиш да излизаш и на 70 с 25-30 годишни ли? Аз нямам против, ако и те няма да имат. Smiley

# 101
Базила, естествено, че малко метафорично се изразявам на моменти. Нека не сме буквалисти чак толкова. Разчупвайте малко повече. Wink
Нещо си се объркала, не търся "трофей".
Зарежи ти генът да няма влияние. Има момиченца на 20, изглеждат на 35. При момченцата същата работа.
Разбира се, че няма да излизам, излизам докато трае "естественият подбор". Joy

# 102
  • София
Има ли увеличение на мъжете в нашето общество, които до 40 годишна възраст не са създали свои семейства с деца?
Какви са причините за това явление според вас?

Жените, естествено.

# 103
Добре, де. Разбрах, че искаш да се похвалиш. Simple Smile Лошо няма.
Има, то всякакви има, въпросът е, че при ергените не винаги е до ген – има и доста добре поддържани, изглеждащи, но избират да са сами. Има и такива дето на 29 мама ги облъчва като прожектор и не се откъсват от нея цял живот. Има и просто залюхани. Говорим си тук.

# 104
Базила , излизал съм с всякакви, предполагам ти е ясно, в диапазона 23-38-39.
Бидейки на 35, мога да съм с всяка една жена, която пожелая.
25-28 до 29 годишна идеално седи до мен, младолик съм в перфектна форма, здрав. И не смятам да променям навиците си. Генът ми е добър и явно начинът ми на живот до този момент си оказва влияние, и като храна, и като спортуване, движение, емоционално съхраняване или поне опити постоянно затова, непилеене на енергия за щяло и нещяло. Възможно е да съм частен случай, по-скоро съм. Wink

Не казвам, че примерно "кака" Горджъс не би седяла добре до мен, изключения винаги има.
Горджи, не се сърди, взех те за пример. Wink BowtieInnocentKissing Face
Така е, лични предпочитания.
А за безвкусицата и хубавите ябълки и прасетата, я знаем приказката.
А аз съм много далеч от "прасе", ха-ха.
Мис няма да ти се разсърди, даже напротив, обаче е добре мъжа и да не е някъв странен като нас и да чете bg-mamma, щото няма да ти се зарадва Trollface
Иначе ми хареса тази самореклама и маркетинг, сигурен съм, че пощенската ти кутия ще блокира от многобройните писма Smile

Аз веднъж казах в една тема, че съжалявам, че не съм грозноват, защо постнах една статия в която пише, защо жените си падат по-грозните мъже, обаче ме изкараха, че си правя самореклама, за да се харесам на женското съсловие тук хаха Smile

Обаче, за да не остават хората с грешно впечатление, ще си кажа истината и мен не ме срам от това.
Дебел съм и леко плешив, 1.75 висок, ям квото ми се яде, щото ми харесва, не обичам спорта, пуша си чат пат, но не повече от кутия на ден. Веднъж си направих IQ тест, но ще си запазя резултата за себе си, все още съжалявам, че го направих Neutral Face Любимата поза в секса ми е да лежа по-гръб и жената да го играе на жокей.

Обаче аз си се харесвам такъв и който не ме харесва и аз не го харесвам !

Общи условия

Активация на акаунт