За старите ергени сега

• 18 305
  • 549
  •   1
Отговори
# 255
В България се падат по 0.0005 % милионерче на глава жена. Да се чудиш, що старите моми не са болшинство, Братане.

Аз съм цял. И съм за теб. Мама каза ПРЕКРАСНА снаха да донесеш, иначе носи зет. Laughing

# 256
  • Варна
Стари ергени има,  защото масово в БгМама се съветват жените да се развеждат

# 257
  • София
Разводът не произвежда стар ерген, а малко ползвана стока на пазара.

Папи, на теб най- доброто ще намерим!

# 258
Старите ергени са трън в очите на жените, защото повечето жени искат да се омъжат и мъжът да осигурява стандарта на живот, а те да работят в най-добрия случай за себе си. Но за съжаление старите ергени не искат да дадат нищо на никоя и от там тази драма. Еми какво да се прави, все по-трудно е да се намери качествен мъж, стари ергени бол, ама си живеят при мама и си харчат цялата заплата за своите кефове, а пък дори и не страдат от статуквото и не са се юрнали да купуват жилища с ипотеки и да търсят втора работа, за да може жената спокойно да си постои вкъщи първите 3-4 години след раждането.
Всъщност аз това не го пиша иронично, а са си просто наблюдения.

# 259
Въобще не ми пречат старите ергени, стига да не ми влизат в обяснителен режим защо са избрали да са такива или да ме занимават с безкрайните си очаквания и капризи. Непоносими са също онези, които като видят свободна жена и решават, че тя задължително се опитва да ги впечатли, понеже били ергени. На кой му е притрябвал стар ерген?

# 260
  • Terra incognita
На  някоя стара мома?

# 261
Сигурно. Но те тези стари моми вероятно избират сред оставащите стари ергени, не сред тези, които изброих. Все пак има и хора сред тях. Simple Smile

# 262
Старите ергени са трън в очите на жените, защото повечето жени искат да се омъжат и мъжът да осигурява стандарта на живот, а те да работят в най-добрия случай за себе си. Но за съжаление старите ергени не искат да дадат нищо на никоя и от там тази драма.

Не само не искат да дадат, ами искат и да вземат. По 2 главни пера: 1. той е "осигурил" къщата (за която са се препотили 2 поколения, да има за ненагледния); 2. да докаже, че не е комерсиална, като налива финансово.

# 263
  • Sofia
Бедата е, че и старите, и младите моми искат и търсят едно и също. Wink

# 264
Въобще не ми пречат старите ергени, стига да не ми влизат в обяснителен режим защо са избрали да са такива или да ме занимават с безкрайните си очаквания и капризи. Непоносими са също онези, които като видят свободна жена и решават, че тя задължително се опитва да ги впечатли, понеже били ергени. На кой му е притрябвал стар ерген?
A какво правиш в тази тема, тя е за точно това Simple Smile

Бедата е, че и старите, и младите моми искат и търсят едно и също. Wink

Искат, ама... Simple Smile

# 265
Старите ергени са трън в очите на жените, защото повечето жени искат да се омъжат и мъжът да осигурява стандарта на живот, а те да работят в най-добрия случай за себе си. Но за съжаление старите ергени не искат да дадат нищо на никоя и от там тази драма. Еми какво да се прави, все по-трудно е да се намери качествен мъж, стари ергени бол, ама си живеят при мама и си харчат цялата заплата за своите кефове, а пък дори и не страдат от статуквото и не са се юрнали да купуват жилища с ипотеки и да търсят втора работа, за да може жената спокойно да си постои вкъщи първите 3-4 години след раждането.
Всъщност аз това не го пиша иронично, а са си просто наблюдения.
Права си.
В последно време жените много се еманципираха. Кариера, пари .... Ако решат да се омъжат, то мъжа трябва да им поддържа досегашния стандарт на живот ( който много често е създаван от тати и мама на девойката ).  Трябва да работи като вол, да изкарва пари за нейните "нужди" и за семейството, да я води на почивки в чужбина, да се съобразява със всичките и желания ( като предварително ги предугажда какви са ), също така да поеме финансовата част на "наложителните" козметични хирургически интервенции, да играе ролята на шофьор когато тя е по женски с приятелки навън..... Всичко това мъжът трябва да прави - това е презумпцията на сегашното младо поколение и на не чак толкова младото Wink  И ако на принцеста нещо не и харесва веднага се развежда ! Но никой не дава и дума да се каже какво жената ще внесе в една връзка Wink
Да, истинските и качествени мъжете се отдръпнаха. Причината е простичка - не останаха истински и качествени жени. Впрочем има, но са голяма рядкост.
От друга страна, времето е фактор, който не работи в полза на жените, докато мъжете успешно се възползват от него и това генерира един вид неприязън от страна на някой жени.
Основните въпроси обаче са:
В една връзка, кой какво влага от себе си ? 
Кой какво иска от партньора до себе си ?
На какви компромиси е готов в името на общото бъдеще ?
Кой на какво е готов за партньора до себе си ?
Има и още някой, но разликата между старите моми и ергени и семейните двойки е , че едните знаят отговорите на тези въпроси и отношенията им са издържали във времето. Но има и изключения !

# 266
  • Sofia
A какво правиш в тази тема, тя е за точно това Simple Smile

По-скоро теб трябва да те питаме какво правиш във форума.

# 267
То и космонавт не съм, но понякога ми е интересно да си говоря за космоса. Защо човек е нужно да си ограничава участието в дискусии само до такива, в които има опитност или желание за такава? Интересът може да е разнороден или просто любопитство. Wink

# 268
Ами тези тъй наречени "жени", в държавата ни, се интересуват основно от това един мъж да има пари, да има хубав дом, да има кола (ако е от скъпите още по-добре) и сигурно искат още неща. В замяна нищо не предлагат, нито любов, нито загриженост, нито нищо. Те и мъжете в по-голямата си част са много зле, но както и да е.
Е как няма да има стари ергени, като 98 % от жените в България се интересуват от материалното и от кариери. Няма да се извиня за коментара си, това е истината и е редно понякога да бъде казана.

# 269
Не си прав, Иване, аз такива неща въобще не съм забелязвал. Сигурно попадаш на някакви изключения.
Дори дамите по темата писаха, че се раздават на макс за любимия и не се интересуват от пари.

Общи условия

Активация на акаунт