Раждане във II САГБАЛ Шейново (2 тема)

• 65 349
  • 815
  •   1
Отговори
# 225
Има
Момичета, знаете ли дали има пост терминал в болницата? Една позната каза, че май нямало, а след раждането няма да нося 1000 лв кеш в себе си Grinning

# 226
Какви и колко превръзки си взехте за следродилния период в болницата?
Памперси и мокри кърпи долколкото разбрах трябва 2 пакета да взема - един за мен и един за неонатология, а колко да е голям пакета?
Подложки за легло ползвали ли сте и какъв размер според вас е по-удачен - 60/60см или 60/90см?
Благодаря предварително Simple Smile
Аз си бях взела превръзки за следродилен период. Много удобни ми бяха. В пакет мисля, че бяха 5 бройки, ако знаех, че са толкова удобни щях да си взема още един пакет. След това бях с нормални и не ми беше удобно. В болницата по леглата слагаха найлон на леглото и над найлона парче чершаф. Много неудобно, пързаляше се. Имах подложки, не съм сигурна, но мисля, че бяха 60/90.

# 227
  • Седмото небе
Ооо и най-важното за днес забравих. Бяхме на ЖК и всичко е нормално. Бебе се въртя яко, ръце и крака се мятаха Wink Пола не видяхме и ще чакаме ФМ в 20-24 г.с. Sad Плацентата обаче все още е много ниско. Но както се случи, няма да го мисля отсега.
Видях се с акушерката Имир набързо, но имаха адски много родилки днес, а и както всеки понеделник им беше лудница. Ама много хубаво впечатление ми направи тази жена! Като съм в отпуска в края на месеца ще отида един следобед за час поне . Ще ме разведе и болницата, ще ми покаже и обясни всичко, което ме интересува. Ще направим нещо като индивидуален “Ден на отворените врати”. Предпочитам сега по отрано да съм психически подготвена и информирана.

# 228
За ПОС терминала - има, но приема само дебитни карти, кредитни - не!

За превръзки-бяха ми удобни на Canpol, за след раждане.

# 229
  • София
Ооо и най-важното за днес забравих. Бяхме на ЖК и всичко е нормално.

Ти в шейново ли ходиш на ЖК?

# 230
  • Седмото небе
Там ходя при Д-р Сидеров, който ми следи бремеността и при когото живот и здраве ще раждам. Понеже засега секцио се очертават нещата. Ако случайно опрем до естествено раждане, аз най-вероятно ще предпочета за акушерка Имир, както и много други момичета са го правили. Иначе за Даун скрининга и ФМ ще ходя в Оскар Клиник. Тегава организация и абсолютно неорганизирана рецепция имат, но другата док при която ходя е много подробна, внимателна и обяснителна по време на прегледа. С чакането просто ще трябва да се примиря...

# 231
Здравейте отново! Не е първа необходимост, но се замислих, дали мога да си изсуша косата? Принципно много лесно настивам и дори лятото си суша косата. Ако постоя с мокра почвам да кихам веднага, после тръгва синузита абе... непоносима съм !:/ Адски ми е неудобно, че ще шумя, но ако съм в отделна стая? Дали има практика да се носи сешоар?

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 06:35 от Caprice®

# 232
Не се притеснявай, вземи си сешоар Simple Smile Каквото и да е за 10 минути на никой няма да пречиш.

# 233
Аз бях в стая с още две жени, изтърпяха ме за 15 мин. На бебета не им пречи.

# 234
  • София
Аз от четвъртък миналата седмица съм в Шейново на системи заради контракции и скъсяване на шийката.
Грижат се прекрасно за мен и бебетата, вече съм много по-добре, контракциите намаляха.
И акушерките, и санитарките, и докторите на супер мили и усмихнати. Приятно впечатлена съм.

Пускам снимки от отделението по рискова бременност.
Скрит текст:

# 235
  • София
Delisardeli, при доктор Василев си, моя лекар.  В сигурни ръце си. Всичко ще наред  с вас 🙏 🤗

# 236
  • София
Аз от четвъртък миналата седмица съм в Шейново на системи заради контракции и скъсяване на шийката.
Грижат се прекрасно за мен и бебетата, вече съм много по-добре, контракциите намаляха.
И акушерките, и санитарките, и докторите на супер мили и усмихнати. Приятно впечатлена съм.

Пускам снимки от отделението по рискова бременност.
Скрит текст:

Няма промяна от преди 9год., 😒😒😒

# 237
Дели Heart щяхме да се засечем за малко Grinning Аз се разминах с постъпване за малко, поне за сега. И аз съм лежала в това отделение. Бъди спокойна и всичко ще е наред Simple Smile

# 238
Пускат бащите, влизате и един етаж под регистратурата се записвате. 50 лв. Струва.

Здравейте, дали може някоя наскоро раждала мама да обясни как стои положението със записването на бебето, когато родителите нямат брак. Може ли това с нотариуса да стане в болницата, като не пускат татковците, трябва ли да се носи копие на лична карта на бащата. Благодаря предварително

Привет! Ако правилно съм разбрала, на деня на изписването бащата идва с лична карта и срещу 50 лв записват детето на негово име?Няма нужда от носене на други , предватително подготвени документи?

# 239
Пускат бащите, влизате и един етаж под регистратурата се записвате. 50 лв. Струва.

Здравейте, дали може някоя наскоро раждала мама да обясни как стои положението със записването на бебето, когато родителите нямат брак. Може ли това с нотариуса да стане в болницата, като не пускат татковците, трябва ли да се носи копие на лична карта на бащата. Благодаря предварително

Привет! Ако правилно съм разбрала, на деня на изписването бащата идва с лична карта и срещу 50 лв записват детето на негово име?Няма нужда от носене на други , предватително подготвени документи?
Здравейте, не е на деня на изписването. Само понеделник, сряда и петък между 9.00 ч. и 15.00 ч. Ако има сключен брак трябват двете лични карти и удостоверение за сключен брак (в такъв случай няма такса), ако няма сключен брак - двете лични карти и бележки за платена такса на касата/регистратурата. До третия ден от раждането трябва да стане записването.

Общи условия

Активация на акаунт