Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 33

• 73 571
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Тези снимки са от сега ден 5 от поставянето на филъра без червило и гланц,а сините кога би трябвало да изчезнат?
[/url][/b]mg]//cdn.bg-mamma.com/JQHA/Sfgyr.jpg[/img]

# 196
Ужасни са ми тези устни! Особенно горната....според мен ги остави да се разгради, или сложи другия път по малко.
То контур, то грапави особено в профил са...

# 197
Здравейте !
На 53 год. съм и от около 3 год.си слагам винаги 0,5 в устните- само за лека хидратация и свежест. Не бих могла да си преставя повече 😀
Доволна съм, защото се задържа около година, че дори и повече.
Мисля, че не трябва да се прекалява.

Кожата Ви изглежда прекрасно за тази възраст. Устните-също! ❤

# 198
Здравейте !
На 53 год. съм и от около 3 год.си слагам винаги 0,5 в устните- само за лека хидратация и свежест. Не бих могла да си преставя повече 😀
Доволна съм, защото се задържа около година, че дори и повече.
Мисля, че не трябва да се прекалява.
Не трябва да се прекалява, да. Друго прави впечатление за възраста кожата и, гледа много добре. Правите ли други процедури?

# 199
И аз мисля като Мила 11

# 200
  • Deutschland
Благодаря ви, момичета. ⚘
Основно почистване, хидратация  и на Clarins Huile Santal. Засега все още нямам бръчки, може би защото кожата ми е била винаги малко мазна/смесена. Предполагам, че начинът на живот също- цигари и алкохол никога.Тук в Германия се развалих 😀 и пия от време на време една малка 🍺
За съжаление имам хлътване под очите (всъщност винаги съм го имала) и обмислям по- сериозна интервенция. Тук отказват всякакви филъри и тем подобни.

# 201
  • София
И аз мисля като Мила 11

Аз мисля, че Мила се е изразила твърде меко.

За пореден път ще попитам в тази тема - Защо зорлем се обезобразявате?

# 202
Ужасни са ми тези устни! Особенно горната....според мен ги остави да се разгради, или сложи другия път по малко.

Не са грапави правих със светкавица снимките и явно е от снимкие и може би ще се дооформят и спадат още .

# 203

Не са грапави правих със светкавица снимките и явно е от снимкие и може би ще се дооформят и спадат още .
Аз се чудех дали въобще да се изразя, чудих се и как по тактично да го напиша, защото по принцип  съм много директна и хората се обиждат, но не можах да се сдържа.
Извинявам се, ако момичето се е засегнало, не това е била целта ми. Може да си се харесва много, ама.... В България ще и направят много по успешна корекцията. В чужбина и модата си е такава в Инстраграм е пълно с такива къдрави устни.

В анфас се вижда как се разлива контура над горната устна и прави една много неприятна сянка. На снимката в профил погледни как изглежда горната и как изглежда долната...горната е не на бабуни, а просто грапава.  Отделно дупчицата по средата на горната ( това също е някаква мода).. Ще се промени като поспадне, може и да ти отива на лицето, но е много фрапантна с тия извивки. Не е нещо, което е естествено и не личи намеса.

# 204
Euphoria, не знам как не виждаш разлика, честно...!
Искрена съм: устните ти изглеждат много зле в момента, много неравни и с ужасен контур.
Не ги пипай повече, не ходи никога повече
при този лекар и много внимателно си виж снимките преди и след щом не виждаш разликата..!
Заставам зад думите на змия, недей повече
зорлем да си причиняваш такова нещо.
Устните ти са огромни и нямат никаква връзка в предишната ти визия.
Извинявай за искреността, но виждам,че си склонна да злоупотребиш с такива манипулации в бъдеще.

# 205
Euphoria, не знам как не виждаш разлика, честно...!
Искрена съм: устните ти изглеждат много зле в момента, много неравни и с ужасен контур.
Не ги пипай повече, не ходи никога повече
при този лекар и много внимателно си виж снимките преди и след щом не виждаш разликата..!
Заставам зад думите на змия, недей повече
зорлем да си причиняваш такова нещо.
Устните ти са огромни и нямат никаква връзка в предишната ти визия.
Извинявай за искреността, но виждам,че си склонна да злоупотребиш с такива манипулации в бъдеще.
На живо далеч не изглеждат така както ги описвате и още повече са снимани в близък план на светкавица все пак се движа и работя сред хора дори никой не е разбрал,че имам промяна в устните и преди да приема тази стъпка съм проучила добре и внимателно съм подбрала клиниката ,която си е със изградено име,хирурзи и специалисти и ако на живо резултата беше такъв както го описвате вие щеше да е видим в действителност и не бих допуснала да се окепазя и да ходя така както вие го описахте.

# 206
Не се обиждай, но така изглежда от снимките и има явна разлика преди и след!
И аз съм пускала моите устни, снимки от различните фази и нямах негативни коментари.
За мен тези устни не са добре направени, съжалявам, че се изказвам негативно.
В случая го направих  за добро, за да не предприемаш нищо повече във връзка с устните ти.
След 10 дни ще изглеждат различно, но със сигурност контурът не е ок, дори да оставим дефектите по повърхността.В бъдеще внимавай с него.

# 207
Не се обиждай, но така изглежда от снимките и има явна разлика преди и след!
И аз съм пускала моите устни, снимки от различните фази и нямах негативни коментари.
За мен тези устни не са добре направени, съжалявам, че се изказвам негативно.
В случая го направих  за добро, за да не предприемаш нищо повече във връзка с устните ти.
След 10 дни ще изглеждат различно, но със сигурност контурът не е ок, дори да оставим дефектите по повърхността.В бъдеще внимавай с него.
Ами на живо не се виждат никакви дефекти или нещо орезелено защото най вече самата аз щях да го усетя и забележа,и поне още един друг човек.Все пак и начина на снимане и показване има значение,но по важно е вида на живо.Кой би желал лош резултат и ако беше нещо фрапантно и орезелено щеше да се забележе поне от един човек.И това е филър на 5 дни още има синини и със сигурност ще се оформят.А и да не забравяме ,че и марката на филъра има значение.

# 208
Със сигурност няма да е това.След 10 дни ще видиш горе-долу как ще изглеждат.
Дотогава и синините ще са изчезнали.
И в тази връзка : имам приятелка, която започна с устни и все й малееха, все й харесват неестествени устни и според мен прекали  в един момент.
Последния път аз и лекаря я убедихме да погледне обективно и да приеме друг поход към оформяне на устата си. В момента има доста по-красиви устни, но пак залита към прекаленото, затова казах “внимавай”.

# 209
Със сигурност няма да е това.След 10 дни ще видиш горе-долу как ще изглеждат.
Дотогава и синините ще са изчезнали.
И в тази връзка : имам приятелка, която започна с устни и все й малееха, все й харесват неестествени устни и според мен прекали  в един момент.
Последния път аз и лекаря я убедихме да погледне обективно и да приеме друг поход към оформяне на устата си. В момента има доста по-красиви устни, но пак залита към прекаленото, затова казах “внимавай”.
Ами при наличието на синини все още със сигурност ще се оформят още,а и както писах и ще се повторя снимка със светкавица и без дава голяма разлика също и само едно червило и молив биха предали голям ефект,но чак толкова зле не си представях,че изглеждат като дори никой не е забелязал промяна в устните ми ,ако в действителност изглежда толкова зле положението.

Общи условия

Активация на акаунт