Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 33

• 72 282
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
В духа на заглавния въпрос от първа страница, харесват ми устните на една от дамите, участващи в "Един за друг" – Калина Христова:

Скрит текст:

# 406
А, за оная с веждаците нещо да кажеш? Simple Smile
Buena Esperanza, страхотно изглежда, много бързо се възстановяваш! Само не разбрах, има ли изместване на пъпа?
Седейки затворени вкъщи, не си ли мислите, че сега е перфектното време за всякакви процедури. Не се налага да се взима отпуска за възстановяване... Като се взимат всички предпазни мерки не виждам какъв е проблема да ни приемат. В края на краищата това са доктори и работата им е да лекуват.
И за мен сега е перфектното време, защото искам лазер, но не съм от София и не знам с придвижването как ще стане. Иначе Каляшева работи, столичанките могат да се възползват. Предполагам, че не е само тя...

# 407
  • София
Buena Esperanza, страхотно изглежда, много бързо се възстановяваш! Само не разбрах, има ли изместване на пъпа?
Седейки затворени вкъщи, не си ли мислите, че сега е перфектното време за всякакви процедури. Не се налага да се взима отпуска за възстановяване... Като се взимат всички предпазни мерки не виждам какъв е проблема да ни приемат. В края на краищата това са доктори и работата им е да лекуват.

Благодаря Hug Да, имам нов пъп, който докторът е направил, стария го няма. Наистина моментът с възстановяването от операцията ми добре съвпада с карантината, защото реално ми трябва аха 2 пълни седмици, да не кажа и повече, за да се възстановя напълно. Трябваше да оперирам и гърдите на 13ти май но сега явно ще ми дадат друга дата... Аман.

# 408
  • Пловдив
В духа на заглавния въпрос от първа страница, харесват ми устните на една от дамите, участващи в "Един за друг" – Калина Христова:

Скрит текст:

На мен лично никак не ми харесват. Прекалено е с количеството, стоят ми неестествено. Това разбира се е лично мнение. Аз харесвам по-натурални устни, при които не си личи намесата. Тези ми идват в повече, иначе момичето е младо и много хубаво Simple Smile.

# 409
  • София
Това момиче според мен има толкова намеси по лицето си, че едва ли прилича на себе си.
Не ми харесва.

# 410
  • при Arctic Monkeys
Скулите са зле направени,прекалено подчертани. Направо се чудя на млади жени, които от сега се модифицират.

# 411
Аз пък точно такива  скули искам, защото си нямам никакви на моето кръгло лице.

# 412
  • София

Много харесвам такъв контур,хубав,изразителен

# 413
  • Sofia
Защо решихте, че си е пипала скулите? Чак пък много корекции... Според мен, е горе-долу естествена, но аз не разбирам толкова от интервенции.
Просто за мен не се различава много от старите си снимки, на които дори няма филъри в устните, а скулите ѝ са все така обемни:

Скрит текст:

Ако действително е пипала нещо, не е ли по-скоро някакво изсмукване / отстраняване на мастна тъкан в областта на бузите?

А, за оная с веждаците нещо да кажеш? Simple Smile
Е, какво да кажа? Grinning Направило се е на карикатура девойчето.
Мъжът ми, понеже не помни имена на подобни TV персонажи, я е кръстил Мортиша. Joy
Аз пък забелязах, че докато нейните вежди са църни гайтани, то тези на гаджето ѝ са тънички и прилежно оскубани с пинсетка. Grinning

# 414
Просто е отслабнала.

# 415
  • София
За тази с нарисуваната три пръста уста ли говорим ? 😂

# 416
И за мен Калина е естествено красива, една идея е прекалила с устните, но това е мое мнение.
А за другата с веждите, няма да и ги коментирам ......и вместо да си чертае устните до носа, по- добре да даде някой лев за постигане ефекта на Калина Grinning

# 417
  • Sofia
За тази с нарисуваната три пръста уста ли говорим ? 😂

Да. Bowtie

Скрит текст:

# 418
😂😂 ох, не го очаквах това. Дамата и уста си е нарисувала доста “успешно” . Без грим сигурно изглежда в пъти по-добре Simple Smile

# 419
Между другото попадна ми профила на Анселита във фейсбук и преди веждите и с руса коса е била далеч по-симпатична.
Определено твзи цветове не са нейните.

Общи условия

Активация на акаунт