Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 33

• 72 075
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Повдигат се веждите с ботокс, да, аз редовно го искам от Каляшева, защото по рождение имам паднал клепач, а така много се отваря проледа.
Ако се получи падане на клепач след ботокс е от неправилна техника на поставяне. не може и да се коригира, чака се да си отмине действието на ботокса. Наскоро приятелка беше така от слагане при зъболекар.

# 661
Повдигат се веждите с ботокс, да, аз редовно го искам от Каляшева, защото по рождение имам паднал клепач, а така много се отваря проледа.
Ако се получи падане на клепач след ботокс е от неправилна техника на поставяне. не може и да се коригира, чака се да си отмине действието на ботокса. Наскоро приятелка беше така от слагане при зъболекар.

Точно затова искам да заложа на професионалист! Не мога да си правя експерименти! За да спестя 100 лева не мога да рискувам да ми съсипят лицето.
Мога ли да попитам колко Ви взима Каляшева и през колко време подновявате ботокса?

# 662
  • Стара Загора
Много искам да ви покажа моя ботокс, на видео много добре се вижда, но не знам как да го кача. На снимки преди и след не се вижда чак толкова добре. Гневна бръчка нямам. Имам 82 единици Диспорт+ още 4 единици на ревизията, защото от дясно мускула на челото беше доста по-активен. Обща цена 235 лв с включена 20% отстъпка, клиника Дерммед Стара Загора.
След брекетите, това е другото много добро решение в моя живот. Сега да видим колко ще издържи.

# 663

Точно затова искам да заложа на професионалист! Не мога да си правя експерименти! За да спестя 100 лева не мога да рискувам да ми съсипят лицето.
Мога ли да попитам колко Ви взима Каляшева и през колко време подновявате ботокса?
250 ми взе есента за гневна и пачи крак. И устни правих при нея тогава, много съм доволна и от двете.  Веднъж или два пъти годишно подновявам. Слагала съм до сега при Ванеска, Денкова и Каляшева.

# 664
Мила,много благодаря ❤

# 665
Mila_11,
Може ли снимка само на очите ти тук или на лични?
Аз от 3-4 години съм се вторачила в падналия си клепач, но в продължение на една година бях при двама хирурзи и двамата отказаха да ме оперират. После си разгледах стари снимки и видях, че просто клепачите са си били паднали от много години, а сега просто са се влошили и ме дразнят.
Мислила съм си за ботокс, но никога не съм виждала ефект на друг човек за повдигане на вежди и клепач.

# 666
  • на земята
Много искам да ви покажа моя ботокс, на видео много добре се вижда, но не знам как да го кача. На снимки преди и след не се вижда чак толкова добре. Гневна бръчка нямам. Имам 82 единици Диспорт+ още 4 единици на ревизията, защото от дясно мускула на челото беше доста по-активен. Обща цена 235 лв с включена 20% отстъпка, клиника Дерммед Стара Загора.
След брекетите, това е другото много добро решение в моя живот. Сега да видим колко ще издържи.

Много добре се е получило.
Доволна ли си от  клиника Дерммед Стара Загора?
Добри ли са?
Благодаря

# 667
  • Стара Загора
Аличка, да, доволна съм. Др Георгиева е много мила и разбрана, не хвърля прах в очите.  Жалко, че не качва снимки, за да видим повече лица с филъри и преди/след процедури.
Последно си закупи някакъв апарат плазмогенератор, с който ще ме третира на есен вече, но изглежда по-обещаващ от фраксела.... ще видим.

# 668
Mila_11,
Може ли снимка само на очите ти тук или на лични?
Аз от 3-4 години съм се вторачила в падналия си клепач, но в продължение на една година бях при двама хирурзи и двамата отказаха да ме оперират. После си разгледах стари снимки и видях, че просто клепачите са си били паднали от много години, а сега просто са се влошили и ме дразнят.
Мислила съм си за ботокс, но никога не съм виждала ефект на друг човек за повдигане на вежди и клепач.
При мен не е само паднал клепач 🤣 направих колаж преди и сега, ще ти изпратя на лични. Направо различни хора гледаш...

# 669
Здравейте искам да попитам за мнения и евентуални препоръки към добри специаристи.
Какво мислите за новият метод без игловото поставяне на хилорон в устните.

# 670
Здравейте искам да попитам за мнения и евентуални препоръки към добри специаристи.
Какво мислите за новият метод без игловото поставяне на хилорон в устните.
Хиалурон
Не помня да е нов метод , не мисля,че ефектът ще е траен и желан, какъвто и да е визираният от Вас безиглен .

# 671
  • Sofia
На мен ми се е получавало падане на клепача след поставяне на ботокс и при професионалист в Дерма Акт.При Трендафилова ми е бил супер,при Чилингирова-не съм доволна и не бих я ползвала отново за ботокс

# 672
  • на земята
Аличка, да, доволна съм. Др Георгиева е много мила и разбрана, не хвърля прах в очите.  Жалко, че не качва снимки, за да видим повече лица с филъри и преди/след процедури.
Последно си закупи някакъв апарат плазмогенератор, с който ще ме третира на есен вече, но изглежда по-обещаващ от фраксела.... ще видим.
Благодаря много за информацията.Мисля да се възползвам от няколко процедури,ще разуча какво точно предлагат и ще отида да се консултирам на място.
Благодаря

# 673
Здравейте, някой има ли отзиви от др-Василева в Стива макс за конци?

# 674
Малко е извън темата но по отношение на кремовете с фактор да споделя. Дълги години съм в борба с петна по лицето, следствие на бременноста, и от слънцето. Кожата на лицето ми е изключително чувствителна по отношение на слънце. Имам и лунички. Ако се появя само за няколко часа на силно слънце без защита, веднага се активират петната. Петната препорих със серия хим. пилинги, съчетани с хидратация и процедури хидрафейшъл. От тогава много си пазя лицето, много. Пробвала съм различни кремове с максимален фактор, но дори и 50+, някои не се справят добре. Най-доволна съм от един продукт на Филорга, без него вече не оставам, това е най-доброто, което съм ползвала. Това е - https://filorga.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8/uv-defence/
*Лятото често почиваме на лодка, в открито море. Там освен пряко слънце, има и много отразена светлина от водата. Само този крем ме пази добре.
Ползвам го от години ,като се пека като ‘змия’😀,много е добър.

Общи условия

Активация на акаунт