Ужасно неразположение

• 1 616
  • 14
  •   1
Отговори
Здравейте! От няколко дни( вторник вечерта 03 март) съм като сдъвкана и изплюта. Чувствам се ужасно. Замаяно ми е и ужасно отпаднало. Чувствам се ужасно неадекватна. Най-лошото е, че не успявам да открия причината за това мое неразположение, а ме е страх да отида при ЛЛ от страх да не се заразя с нещо. Нямам абсолютно никакви други симптоми, освен, че вчера малко ме боля главата. Дори ме е страх да се кача зад волана, а и не смятам, че е добра идея в този случай. Кръвното си го мерих - нормално е. Температурата ми е 36,5 градуса- също нормална, но си чувствам лицето по-топло от обичайното.
Има ли някой с такива симптоми? Ще съм благодарна, ако сподели как се е оправил!

# 1
Такъв е върлуващия грип.

# 2
Такъв е върлуващия грип.

Наистина ли? Не чувствам нищо друго освен тази отпадналост. А попринцип като се разболявам винаги всичко започва от носоглътката и гърлото. Но до този момент нищо. От вчера пия Клацид 500мг., защото и аз имах съмнения, че е грип.

# 3
Звънни на ЛЛ, тя да каже дали е ок да отидеш при нея.

# 4
И аз бях така, но в крайна сметка не можах да се разболея и премина.

# 5
И аз бях така, но в крайна сметка не можах да се разболея и премина.
За колко време премина и от самосебе си ли се излекува? Някакви лекарства пи ли? И ако да, какви? Също и преди колко време се случи това и на теб? Извинявам се, за може би глупавите въпроси, но се притеснявам, тъй като до момента никога не съм се чувствала така за толкова дълъг период от време. Нямам номера на моята ЛЛ, а и през уикенда, тя не работи.

# 6
Пих панадол/аналгин и едно турско лекарство за мигрена, защото адски ме болеше главата. А иначе се чувствах повече от  ужасно все едно наистина съм болна. Да спомена, че имаше и доста магнитни бури, ако ви влияят и на вас да го имате предвид.

# 7
Пих панадол/аналгин и едно турско лекарство за мигрена, защото адски ме болеше главата. А иначе се чувствах повече от  ужасно все едно наистина съм болна. Да спомена, че имаше и доста магнитни бури, ако ви влияят и на вас да го имате предвид.
За колко дни отшумя при Вас? Питам, защото искам да се приключва вече. Оки ли сте вземала? Иначе и аз се чувствам така, все едно съм болна. Не знам какво ми има вече, но имам абсолютно същите симптоми като Вашите. Глава не ме е боляла. Само вчера следобед за около 2 часа. Нито магнитни бури, нито атмосферно налягане някога са ми влияели.

# 8
За 3-4 дни, лекарството за мигрена е Avmigran. 🙂

# 9
Благодаря, много!

# 10
Около мен има няколко човека така. Нямат симптоми за грип, а са много отпаднали и криви.
Ако не се лекуват и чакат да мине се точи дълго.

# 11
Боже,явно е нещо масово. Искам да се оправя.

# 12
При мен беше на нервна почва всичко- имах болки освен в главата и в гърба и врата. Не ми се случва за пръв път и за това вече не се шашкам толкова. Стреса отключва всякакви такива симптоми. Разбира се, никога не трябва да се пренебрегва консултацията с лекар.

# 13
  • Между гори и планини
Такъв грип изкарахме у нас, че мислех че няма да оцелеем. Аз бях най зле, с някакво зверско главоболие, като мигрена. Едвам се завлякохме на лекар. Веднага започнахме курс с Тамифлу. Още поне седмица се влачихме ни живи, ни умрели от изтощение.
Отивай на лекар, ако не е от кръвното, значи си е чист грип.

# 14
Реших да започна курс с антибиотик Клацид. За сега се чувствам доста по-добре, но има какво да се желае още.

Общи условия

Активация на акаунт